Obveščamo vas, da v času med 15.07.2021 in 29.07.2021 naročila v spletni trgovini niso možna zaradi kolektivnega dopusta!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Troli

Troli

Tu je 18 izdelkov.

Troli namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Troli za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 18 of 18 izdelkov
 • Krožniki 20 cm, Troli 8/1

  Krožniki Troli so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Troli.

 • Krožniki 23 cm, Troli 8/1

  Krožniki Troli so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Troli.

 • Serviete 33x33 cm, Troli 20/1

  Serviete Troli so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviete.

 • Prt Troli

  Prt Troli je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je velikosti 120x180 cm.

 • Transparent Troli Happy Birthday

  Transparent Troli je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent ima napis Happy Birthday in je velikosti 180x15 cm.

 • Zastavice Troli

  Zastavice Troli so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc in so dolžine 230 cm.

 • Party klobučki Troli 6/1

  Party klobučki Troli so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 6 klobučkov Troli.

 • Vabila Troli

  Vabila Troli so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost vabil je 10 cm. V paketu prejmete 6 vabil Troli.

 • Folija balon Trolls

  Folija balon Trolls je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Trolls Orbz

  Folija balon Trolls je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 40 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Troli

  Folija balon Trolls je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 55 x 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Trolls 1

  Folija balon Trolls je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 100 x 53 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Troli balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Troli je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Troli v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež. Ob...

 • Troli balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Troli je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Troli v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež. Ob...

 • Troli balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Troli je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Troli v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež. Ob...

 • Troli balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Troli je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Troli v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež. Ob...

 • Troli balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Troli je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Troli v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež. Ob...

 • Troli rojstnodnevni set 8 otrok

  Rojstnodnevni set motiva Troli je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Party set vsebuje izdelke za praznovanje 8 otrok. V paketu prejmete  -8 krožnikov -8 kozarčkov -16 serviet -prt

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!