Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Cars

Cars

Tu je 30 izdelkov.

Cars namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Cars za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 30 of 30 izdelkov
 • Krožniki Cars 23 cm, 8/1

  Krožniki Cars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Cars. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Cars.

 • Kozarčki Cars 200 ml, 8/1

  Kozarčki Cars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc in narejeni s potiskom avtomobilčka. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Cars.

 • Serviete Cars 33x33 cm, 20/1

  Serviete Cars so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva avtomobilčkov. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Cars.

 • Party klobučki Cars, 6/1

  Party klobučki Cars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom avtomobilčkov. V paketu prejmete 6 party klobučkov Cars.

 • Transparent Cars HB

  Transparent Cars je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in z napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta Cars je 200 cm.

 • Vabila Cars, 6/1

  Vabila Cars so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila Cars so velikosti 9x14 cm. V paketu prejmete 6 vabil Cars z priloženimi ovojnicami.

 • Obrazne maske Cars, 6/1

  Obrazne maske Cars so namenjene popestritvi zabave ob otroškem rojstnem dnevu. Maske so narejene iz tršega papirja. V paketu prejmete 6 obraznih mask Cars.

 • Muffin posodice Cars, 24/1

  Muffin posodice Cars so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Posodice so narejene z motivom Cars. V paketu prejmete 24 muffin posodic Cars.

 • Vratni plakat Cars

  Vratni plakat Cars je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Plakat je iz pvc in potiskam z potiskom motiva Cars. Velikost vratnega plakata je 76x152 cm.

 • Folija balon Cars Lightening

  Folija balon Cars je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 76x43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pojoči folija balon Cars

  Folija balon Cars je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. Posebnost balona je v tem, da vam 50x zapoje melodijo Happy Birthday. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Zastavice Cars Neon

  Zastavice Cars so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc in potiskane z motivom avtomobilčkov. Dolžina zastavic Cars je 230 cm.

 • Svečka Cars Happy Birthday

  Svečka Cars je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečka je narejena z motivom iz filma Cars. Velikost svečke Cars je 7,5x9 cm.

 • Slamice Neon Cars, 6/1

  Slamice Cars so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so iz pvc in so velikosti 24 cm. V paketu prejmete 6 slamic Cars.

 • Slamice Cars, 6/1

  Slamice Cars so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so iz pvc in so velikosti 24 cm. V paketu prejmete 6 slamic Cars.

 • Party svečke Cars 12/1

  Svečke Cars so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene z motivom iz filma Cars. Velikost svečke Cars je 7,5 cm. V paketu prejmete 12 svečke z motivom Cars.

 • Svečka Cars 7

  Svečka Cars 7 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju 7 rojstnega dne. Svečka Cars je narejena v obliki številke 7 Svečka za rojstni dan je velikosti 6,5x5,5 cm.

 • Baloni 10/1 Cars 28 cm

  Pisani baloni Cars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov s potiskom motiva Cars.

 • Baloni 25/1 Cars 28 cm

  Pisani baloni Cars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov s potiskom motiva Cars.

 • Baloni 10/1 Route 66, 28 cm

  Pisani baloni Route so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov s potiskom motiva Route 66.

 • Baloni 25/1 Route 66, 28 cm

  Pisani baloni Route so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov s potiskom motiva Route 66.

 • Dekoracija iz balonov Cars

  Balonska dekoracija Cars je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom Cars v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Cars v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Cars 1

  Balonska dekoracija Cars je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -7x lateks balon s potiskom Cars v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Cars v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Napihnjen Bubble balon Cars

  Napihnjen Bubble balon Cars je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Cars Happy Birthday

  Napihnjen Bubble balon Cars je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Dekoracija iz balonov Cars 10/1

  Balonski šopek Cars je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -10 lateks pisanih balonov s potiskom Cars v velikosti 28 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Baloni so notranje premazani s tekočini Hi Float za daljšo obstojnost! Dekoracija vsebuje trakove in balone z napisom v velikosti 28 cm. Ob naročilo si...

 • Dekoracija iz balonov Cars 25/1

  Balonski šopek Cars je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -25 lateks pisanih balonov s potiskom Cars v velikosti 28 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Baloni so notranje premazani s tekočini Hi Float za daljšo obstojnost! Dekoracija vsebuje trakove in balone z napisom v velikosti 28 cm. Ob naročilo si...

 • Folija balon Cars Happy Birthday

  Folija balon s potiskom motiva Cars je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Cars Happy Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Cars Happy Birthday.

 • Cars set za 8 otrok

  Set Cars je namenjen kot dekoracija za praznovanje rojstnega dne 8 otrok. Set Cars vsebuje naslednje izdelke: -8 krožnikov motiv Cars velikosti 23 cm -8 kozarčkov motiv Cars volumna 200 ml -20 serviete motiv Cars velikosti 33x33 cm -10 balonov iz lateksa motiv Cars velikosti 28 cm

 • Cars set za 16 otrok

  Set Cars je namenjen kot dekoracija za praznovanje rojstnega dne 8 otrok. Set Cars vsebuje naslednje izdelke: -16 krožnikov motiv Cars velikosti 23 cm -16 kozarčkov motiv Cars volumna 200 ml -20 serviete motiv Cars velikosti 33x33 cm -25 balonov iz lateksa motiv Cars velikosti 28 cm -1x zastavice motiva Cars

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!