Poročni dodatki

Poročni dodatki

Tu je 4 izdelkov.

Velika izbira poročnih dodatkov za popestritev zabave.

Prebrskajte med mnogimi dodatki.

Prikazanih 1 - 4 of 4 izdelkov
 • Označevalni znak Poroka, desna

  Označevalni znak z napisom Poroka je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Označevalni znak za poročno praznovanje je narejen v dolžini 45 in širini 14 cm. Znak je obarvan v rumeni barvi, napis pa v črni. Smerokaz Poroka ima puščico narejeno v desno in je iz stiropora.

  11,88 €
 • Označevalni znak Poroka, leva

  Označevalni znak z napisom Poroka je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Označevalni znak za poročno praznovanje je narejen v dolžini 45 in širini 14 cm. Znak je obarvan v rumeni barvi, napis pa v črni. Smerokaz Poroka ima puščico narejeno v levo in je iz stiropora.

  11,88 €
 • Bel označevalni znak Poroka, leva

  Označevalni znak z napisom Poroka je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Označevalni znak za poročno praznovanje je narejen v dolžini 45 in širini 14 cm. Znak je obarvan v beli barvi, napis pa v črni. Smerokaz Poroka ima puščico narejeno v levo in je iz stiropora.

  11,88 €
 • Bel označevalni znak Poroka, desna

  Označevalni znak z napisom Poroka je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Označevalni znak za poročno praznovanje je narejen v dolžini 45 in širini 14 cm. Znak je obarvan v beli barvi, napis pa v črni. Smerokaz Poroka ima puščico narejeno v desno in je iz stiropora.

  11,88 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!