BALONI IZ FOLIJE

BALONI IZ FOLIJE

Tu je 232 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med različnimi folija baloni. Na voljo so vam baloni risanih junakov, baloni za obletnice in rojstne dneve, ter baloni za zabavo in praznovanja.

Baloni iz folije se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 232 of 232 izdelkov
 • Airwalker balon Star Wars

  Air Walker balon Star Wars je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. AirWalker balon je narejen tako, da ne potrebuje dodatnih uteži in daje videz da lahko hodijo poleg vas. Velikost balona Star wars je 96 cm. AirWalker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Star Wars.

  34,92 €
 • Folija Balon Čebelica

  Folija balon Čebelica je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Čebelica.

  4,68 €
 • Folija balon Kravica

  Folija balon Kravica je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona v obliki kravje glave je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,70 €
 • Folija balon Konjiček

  Folija balon Konjiček je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Konjiček.

  7,44 €
 • Folija balon Lokomotivček Tomaž
  24817-01

  Folija balon Lokomotivček Tomaž je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 74x69 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,72 €
 • Folija balon Planes

  Folija balon Planes je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona v obliki letala je 48x119 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen folija balon Planes.

  7,44 €
 • Airwalker balon Planes

  Air Walker balon Planes je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. AirWalker balon je narejen tako, da ne potrebuje dodatnih uteži in daje videz da hodijo poleg vas. Velikost balon Planes je 166x48 cm. AirWalker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Folija balon Gasilsko vozilo

  Folija balon Gasilsko vozilo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 90 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilsko vozilo.

  9,48 €
 • Folija balon Fire Track
  4488075

  Folija balon Gasilsko vozilo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilsko vozilo.

  6,90 €
 • Folija balon Fire Track HB

  Folija balon Gasilsko vozilo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilsko vozilo.

  4,68 €
 • Airwalker balon Fire Track

  Airwalker balon Fire Track je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen tako, da daje izgled, da navidezno hodi poleg vas. Balon ne potrebuje dodatnih uteži. Velikost balona je 60x48 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Folija balon Anna in Elsa

  Folija balon Anna in Elsa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 63x78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Frozen Srce

  Folija balon Frozen je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Frozen
  29009-01

  Folija balon Frozen je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Cars Lightening

  Folija balon Cars je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 76x43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon črka A, zlata

  Folija balon Črka A zlate barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka A je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke A zlate barve je 40,5 cm.

  4,20 €
 • Folija balon Emoji Poop

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Emoji, Solze

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Emoji, Srčki

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 2. rojstni dan, Kittens

  Folija balon Kittens je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 2. rojstni dan, Giraffe

  Folija balon Žirafa je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 2. rojstni dan, Pink kmetija

  Folija balon Pink metija je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija Pink kmetija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 2. rojstni dan, Modra kmetija
  26285

  Folija balon Kmetija je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Kmetija je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Airwalker balon Spiderman
  3632401

  Balon AirWalker Spiderman je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Spiderman ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 91x91 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Airwalker balon Monsters

  Monsters AirWalker balon je narejen iz posebne folije. Posebnost airwalker balonov je, da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. Balon lahko napihnete na zrak. V paketu prejmete en nenapihnjen balon. Velikost: 129 cm x 137 cm

  35,88 €
 • Airwalker balon Sofija Prva
  28317-01

  Posebnost airwalker balonov je da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas.  Primeren za posebno darilo. Balon je narejen iz posebne folije.  Velikost balona: 93 cm  x 121 cm

  39,90 €
 • Airwalker balon Pepelka

  Balon AirWalker Pepelka je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Baloni AirWalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 76x121 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  33,48 €
 • Airwalker balon Tweety

  Tweety AirWalker balon je narejen iz posebne folije. Velikost balona je 94 cm. Posebnost airwalker balonov je, da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  20,28 €
 • Airwalker balon Bunny

  Bugs Bunny AirWalker balon je narejen iz posebne folije. Velikost balona je 208 cm. Posebnost airwalker balonov je, da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  28,68 €
 • Airwalker balon Buzz

  Balon AirWalker Buzz je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Buzz ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 101x134 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  33,48 €
 • Airwalker balon Elza
  110087-01

  Balon AirWalker Elsa je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Elsa ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 144x88 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,92 €
 • XXL folija balon Minnie Miška
  40979-01

  XXL folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon ima obliko obraza Minnie Miške. Folija balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 58x71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,32 €
 • Folija balon Minnie Happy Birthday

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Minnie Miška, rdeč
  24813-01

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,90 €
 • Pojoči balon Minnie Miška

  Folija balon Minnie je narejen tako, da vam zapoje melodijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  21,48 €
 • Folija balon Minnie in Mickey

  XXL folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon ima obliko srčka Folija balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Airwalker balon Minnie Miška
  26370-01

  Balon AirWalker Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Minnie Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  25,90 €
 • Airwalker balon My Little Pony, manjši

  Posebnost airwalker balonov je da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. Primeren za posebno darilo. Balon je narejen iz posebne folije.  Velikost balona: 78 cm  x 66 cm

  15,00 €
 • Folija balon My Little Pony, srček

  Folija balon My Little Pony je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon My Little Pony

  Folija balon My Little Pony je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,00 €
 • Airwalker balon Mickey Mouse

  Balon AirWalker Miki Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Miki Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona Mickey Mouse je 53x76  cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  21,48 €
 • XXL folija balon Miki Miška
  4097801

  Folija balon je narejen iz posebne folije, namenjen je otroški zabavi ali praznovanju rojstnega dne.Dimenzija: 71 x 58 cmBalon se napolni s helijem ali zrakom.V paketu prejmete en, nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Pojoči folija balon Mickey Mouse

  Folija balon je narejen iz posebne folije, namenjen je otroški zabavi ali praznovanju rojstnega dne. V notranjosti ima poseben radio sistem, na katerem je posneta melodija »What I like about you«. Pesmica zaigra, ko trknete na označeno mesto na balonu. Poslušate jo lahko do 50-krat.Premer: 71 cmBalon se napolni s helijem ali zrakom.V paketu prejmete en,...

  21,48 €
 • Folija balon Miki Miška

  Folija balon Miki Miška je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Mickey Mouse HB

  Folija balon Miki Miška je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Mickey Mouse Orbz

  Folija balon Miki Miška je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Airwalker balon Paw Patrol

  Balon AirWalker Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Paw Patrol ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 94x137 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  31,21 € 34,68 € -10%
 • Folija balon Paw Patrol Skye in Everest

  Folija balon Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Paw Patrol Orbz

  Folija balon Paw Patrol je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  11,77 € 13,08 € -10%
 • Folija balon Paw Patrol Marshall in Chase

  Folija balon Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,32 €
 • Folija balon Paw Patrol

  Folija balon Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,88 €
 • Folija balon Maša in Medo

  Folija balon Maša in Medo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,08 €
 • Folija balon Maša

  Folija balon Maša in Medo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 102 cm V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  11,76 €
 • Folija balon Minnie Mouse Orbz

  Folija balon Mini Miška je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Folija balon Minnie-Oblikuj svoj napis

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu so priložene nalepke v obliki črk s katerimi oblikuje ime slavljenke. Velikost folija balona je 60x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

  11,04 €
 • Folija balon Minnie 1st Birthday
  34352

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 48x71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

  9,96 €
 • Folija balon Minnie Miška, pink
  26437-01

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,40 €
 • Folija balon Sofija Prva

  Folija balon Sofija Prva je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 66x88 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,96 €
 • Folija balon Troli
  3395201

  Folija balon Trolls je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 55 x 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Trolls 1
  33952_1

  Folija balon Trolls je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 100 x 53 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Pojoči balon Ledeno kraljestvo

  Folija balon Frozen je narejen tako, da vam zapoje melofijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  22,68 €
 • Folija balon Emoji, Love

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 91x53 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  8,64 €
 • Folija balon Emoji, zelen

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Emoji, rumen

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Emoji, moder

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Emoji, rdeč

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Emoji, wild berry
  29864

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 18 let, Radiant Birthday

  Folija balon Radiant Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Radiant Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Folija balon 40 let, Radiant Birthday

  Folija balon Radiant Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Radiant Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Folija balon 50 let, Radiant Birthday

  Folija balon Radiant Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Radiant Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Folija balon 60 let, Radiant Birthday

  Folija balon Radiant Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Radiant Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Folija balon 70 let, Radiant Birthday

  Folija balon Radiant Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Radiant Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Folija balon 80 let, Radiant Birthday

  Folija balon Radiant Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 80 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Radiant Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Folija balon 90 let, Radiant Birthday

  Folija balon Radiant Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 90 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Radiant Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Folija balon 100 let, Radiant Birthday

  Folija balon Radiant Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 100 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Radiant Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Folija balon 18 let, Happy Birthday Pink

  Folija balon Happy Birthday Pink je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Happy Birthday Pink je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 40 let, Happy Birthday Pink

  Folija balon Happy Birthday Pink je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Happy Birthday Pink je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 50 let, Happy Birthday Pink

  Folija balon Happy Birthday Pink je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Happy Birthday Pink je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 70 let, Happy Birthday Pink

  Folija balon Happy Birthday Pink je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Happy Birthday Pink je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 40 let, Stop znak
  FO28540

  Folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,40 €
 • Folija balon 50 let, Stop znak
  28550

  Folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  6,48 €
 • Folija balon 60 let, Stop znak

  Folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  6,48 €
 • Folija balon 70 let, Stop znak

  Folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  6,48 €
 • Folija balon Brki

  Folija balon Brki je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 88x33 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  8,28 €
 • Folija balon Rachel Ellen Pirate

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  4,68 €
 • Folija balon Gusarji Happy Birthday

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  4,68 €
 • Folija balon Lobanja 80 cm

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  9,48 €
 • Folija balon Piratska ladja

  Folija balon Piratska ladja je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon ima obliko ladje in je velikosti 100 cm. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Pirati Happy Birthday

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  4,68 €
 • Folija balon Kostko 80 cm
  17623

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  9,48 €
 • Folija balon Pirati iz karibov

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  4,68 €
 • Folija balon Zlatolaska

  Folija balon Zlatolaska je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Me to You

  Folija balon Me to You je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 90 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Me to You Roses

  Folija balon Me to You je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Tinkerbell

  Folija balon Tinkerbell je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Pingvin

  Folija balon Pingvin je namenjen praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je primeren kot darilo ali dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dneva. Balon je narejen iz posebne folije in je velikosti 103 cm. Folija balon Pingvin se lahko napolni z zrakom ali helijem.

  10,68 €
 • Folija balon Mali pingvin

  Folija balon Pingvin je namenjen praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je primeren kot darilo ali dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dneva. Balon je narejen iz posebne folije in je velikosti 87 cm. Folija balon Pingvin se lahko napolni z zrakom ali helijem.

  9,48 €
 • Airwalker balon Minnie Mouse pink

  Balon AirWalker Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Minnie Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 137 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Airwalker balon Pujsa Pepa

  Balon AirWalker Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Airwalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 91x121 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Pujsa Pepa.

  34,92 €
 • Airwalker balon Unicorn Samorog

  Balon AirWalker Unicorn Samorog je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Samorog ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 106x116 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  35,88 €
 • Airwalker balon Treasure

  Balon AirWalker Treasure je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Baloni AirWalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 73x71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  21,48 €
 • Folija balon Morska deklica
  57815

  Folija balon Morska deklica je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 95 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Rdeče letalo

  Folija balon Rdeče letalo je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 90 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Pink flamingo

  Folija balon Pink flamingo je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 115 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Party Time Pets

  Folija balon Party Time Pets je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Party Time Pug

  Folija balon Party Time Pug je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Birthday Puppies

  Folija balon Birthday Puppies je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Birthday Kittens

  Folija balon Birthday Kittens je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Smiley Face Star

  Folija balon Smiley Face Star je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Ananas, zlat

  Folija balon Ananas zlate barve je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 110 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Vesoljska ladja

  Folija balon Vesoljska ladja je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 100 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Zebra

  Folija balon Zebra je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 80 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Pujsek

  Folija balon Pujsek je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 75 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Prijetni polž

  Folija balon Prijetni polž je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 90 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Magic Wand

  Folija balon Magic Wand je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 90 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Smiley Rožica

  Folija balon Smiley Rožica je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 80 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Leteča buba

  Folija balon Leteča buba je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 97 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Pisana riba

  Folija balon Pisana riba je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 107 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Hobotnica

  Folija balon Hobotnica je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 87 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Tropska barčica

  Folija balon Tropska barčica je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 100 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Morski pes

  Folija balon Morski pes je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 104x 58 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Kit

  Folija balon Kit je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 81 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Slonica Eli

  Folija balon Slonica Eli je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 98 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Afriški lev

  Folija balon Afriški lev je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 73 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Morska deklica 1

  Folija balon Morska deklica je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 95 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Čebelica

  Folija balon Bebelica je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 100 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Mardi Mask

  Folija balon Mardi Mask je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 96 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Baby Chick

  Folija balon Baby Chick je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Happy Birthday Owl

  Folija balon Owl z napisom Happy Birthday je namenjen dekoraciji ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Pojoči balon Paw Patrol

  Folija balon Paw Patrol je narejen tako, da vam zapoje melodijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  22,68 €
 • Folija balon Gasilec Samo 1
  3013301

  Folija balon Gasilec Samo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Folija balon je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilec Samo.

  6,90 €
 • Folija balon Happy Birthday Hello Kitty

  Folija balon Hapy Birthday je namenejn kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Hello Kitty Rainbow

  Folija balon Hapy Birthday je namenejn kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Hello Kitty srček

  Folija balon Hapy Birthday je namenejn kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Pojoči balon Minnie Miška, pink

  Folija balon Minnie je narejen tako, da vam zapoje melofijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  20,41 € 22,68 € -10%
 • Folija balon 40 let, Glitz

  Folija balon Glitz je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Glitz je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 40 let, Modra zvezda

  Folija balon Modra zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Modra zvezda je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 40 let, Pink zvezda

  Folija balon Pink zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Pink zvezda je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 50 let, Birthday Cheer

  Folija balon Birthday Cheer je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Birthday Cheer je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 50 let, Elegant Sparkles

  Folija balon Elegant Sparkles je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Elegant Sparkles je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 50 let, Modra zvezda

  Folija balon Modra zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Modra zvezda je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 50 let, Rachel Ellen

  Folija balon Rachel Ellen je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Rachel Ellen je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 40 let, Rachel Ellen

  Folija balon Rachel Ellen je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Rachel Ellen je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 70 let, Rachel Ellen

  Folija balon Rachel Ellen je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Rachel Ellen je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 80 let, Rachel Ellen

  Folija balon Rachel Ellen je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 80 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Rachel Ellen je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 60 let, Modra zvezda

  Folija balon Modra zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Modra zvezda je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 60 let, Pink zvezda

  Folija balon Pink zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Pink zvezda je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 60 let, Elegant Sparkles

  Folija balon Elegant Sparkles je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Elegant Sparkles je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 60 let, Birthday Cheer

  Folija balon Birthday Cheer je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Birthday Cheer je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 70 let, Elegant Sparkles

  Folija balon Elegant Sparkles je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Elegant Sparkles je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 80 let, Elegant Sparkles

  Folija balon Elegant Sparkles je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 80 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Elegant Sparkles je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon 16 let, Pink zvezda

  Folija balon Pink zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 16 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Pink zvezda je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Srebrna poroka
  91937

  Folija balon v obliki srčka je namenjen za dekoracijo ob praznovanju srebrne poroke. Balon za srebrno poroko je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Srebrna poroka.

  4,68 €
 • Folija balon 40 obletnica poroke

  Folija balon v obliki srčka je namenjen za dekoracijo ob praznovanju 40 obletnice poroke Balon za srebrno poroko je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Samorog Belive

  Folija balon Samorog je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Folija balon My little Pony 1

  Folija balon My little Pony je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon s potiskom motiva My little Pony je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Minnie Mouse

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Minnie Mouse Dama

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 48x81  cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Darth Vader
  2844501

  Folija balon Darth Vader je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon z motivom in obliko Darth Vader je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Darth Vader je 63x63 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Paw Patrol Chase

  Folija balon Paw Patrol Chase je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Paw Patrol je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon Paw Patrol Chase je 58x78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Medvedek Pu 1st Birthday

  Folija balon Medvedek Pu 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Balon s potiskom motiva Medvedek Pu je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

  4,68 €
 • Folija balon Cars Happy Birthday
  3536601

  Folija balon s potiskom motiva Cars je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Cars Happy Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Cars Happy Birthday.

  6,40 €
 • Selfie okvir za slikanje Unicorn
  110477-01

  Folija balon Unicorn je namenjen slikanju šaljivih fotografij. Balon Okvir Unicorn je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Folija balon Unicorn je velikosti 66x68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Mickey 1st Birthday

  Folija balon Mickey 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Balon Mickey je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Mickey je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Minnie 1st Birthday
  34350-01

  Folija balon Minnie 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Folija balon Minnie za prvi rojstni dan je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Minnie je 45 cm in ima obliko srčka. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,40 €
 • Folija balon Princeska Belle

  Folija balon Princeska Belle je namenjen kot dekoracija za različne zabavne priložnosti. Balon Princeska Belle je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 60x99 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Sneguljčica

  Folija balon Sneguljčica je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Sneguljčica je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Sneguljčica je 60x93 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen folija balon Sneguljčica.

  7,44 €
 • Folija balon Miki in prijatelji

  Folija balon Miki in prijatelji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Miki Miška je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Miki in prijatelji.

  4,68 €
 • Folija balon Star Wars

  Folija balon s potiskom motiva Star Wars je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Star Wars je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Star Wars je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Star Wars.

  4,68 €
 • Folija balon Violetta

  Folija balon s potiskom motiva Violetta je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Violetta je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Violetta je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Violetta.

  4,68 €
 • Folija balon Pepelkina kočija

  Folija balon Pepelkina kočija je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pepelkina kočija je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 83x58 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Pepelkina kočija

  7,44 €
 • Folija balon Piratska blazina

  Folija balon v obliki Piratska blazina je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon s piratsko tematiko je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Piratska blazina.

  4,68 €
 • Folija balon Tweety

  Folija balon Tweety je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Tweety je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 42x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Dora

  Folija balon Dora je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Dora je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 63x81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Dora.

  7,44 €
 • Folija balon Peppa Pig in a Dress

  Folija balon Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Pujsa Pepa je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

  9,48 €
 • Folija balon Monster Mike

  Folija balon Monster Mike je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon Monster Mike je 76x86 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Monster Mike.

  7,44 €
 • Folija balon Monsters Happy Birthday

  Folija balon Monsters Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Monsters je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Monsters Happy Birthday.

  4,68 €
 • Folija balon Princess Tiara

  Folija balon Princess Tiara je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in ima obliko srčka in napisom Princess. Balon Princess se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Princess Tiara.

  4,68 €
 • Folija balon Brave Non Message

  Folija balon Brave Non Message je je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Brave je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Brave Non Message.

  4,68 €
 • Folija balon Brave

  Folija balon Brave je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Brave je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 51x91 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Brave.

  7,44 €
 • Folija balon Monsters University

  Folija balon Monsters Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Monsters je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Monsters Happy Birthday.

  4,68 €
 • Folija balon Monsters University 1

  Folija balon Monsters Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Monsters je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Monsters Happy Birthday.

  4,68 €
 • Folija balon Mala morska deklice

  Folija balon Mala morska deklica je namenjen za dekoracijo ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Mala morska deklica.

  4,68 €
 • Folija balon Pepelka

  Folija balon Pepelka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pepelka je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Pepelka.

  4,68 €
 • Folija balon Medvedek Pu Baby Girl

  Folija balon Medvedek Pu Baby Girl je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

  4,68 €
 • Folija balon Medvedek Pu Baby Boy

  Folija balon Medvedek Pu Baby Boy je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

  4,68 €
 • Folija balon Forever Friends

  Folija balon Forever Friends je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon v obliki medvedka je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 79x66 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Forever Friends.

  7,44 €
 • Folija balon Forever Friends 1st Birthday

  Folija balon Forever Friends je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Balon za 1. rojstni dan je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Forever Friends 1st Birthday.

  4,68 €
 • Folija balon Forever Friends Rdeč srček

  Folija balon Forever Friends v obliki rdečega srčka je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon za zaljubljene je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Forever Friends.

  4,68 €
 • Folija balon Forever Friends Birthday Wish

  Folija balon Forever Friends Birthday Wish je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Forever Friends je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Forever Friends Birthday Wish.

  4,68 €
 • Folija balon Me To You Love

  Folija balon Me to You je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Love

  4,68 €
 • Folija balon Me to You Happy Birthday

  Folija balon Me to You z napisom Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon za rojstni dan je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Happy Birthday.

  4,68 €
 • Folija balon Me to You, poročni

  Folija balon Me to You je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni dekoracijski balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija poročnega balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon poročni motiv.

  4,68 €
 • Folija balon Hello Kitty Mašnjica
  21753-02

  Folija balon Hello Kitty z rdečo mašnjico je namenjen kot dekoracija ob različnih priložnostih. Balon Hello Kitty je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Hello Kitty je 56x76 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Hello Kitty.

  9,48 €
 • Folija balon Hello Kitty Head

  Folija balon Hello Kitty Head je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon Hello Kitty je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Hello Kitty Head.

  4,68 €
 • Folija balon Morska zvezda

  Folija balon Morska zvezda je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Morska zvezda je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem kot z zrakom. Velikost folija balona je 75 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Morska zvezda.

  7,44 €
 • Folija balon Stop znak 18 let, metalik

  Folija balon Stop znak 18 let metalik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Stop znak 18 let je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,88 €
 • Folija balon Stop znak 40 let, metalik

  Folija balon Stop znak 40 let metalik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Stop znak 40 let je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,88 €
 • Folija balon Stop znak 50 let, metalik
  FO28550

  Folija balon rdeče barve s prometnim znakom in številko 50, je namenjen kot darilo ali dekoracija prostora ob praznovanju rojstnega dne. Velikost napolnjenega balona je 45 cm, napolnite ga lahko s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapolnjen balon. Dobavitelj: Moja zabava d.o.o.

  4,50 €
 • Folija balon Stop znak 60 let, metalik

  Folija balon Stop znak 60 let metalik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Stop znak 60 let je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,88 €
 • Folija balon Stop znak 70 let, metalik

  Folija balon Stop znak 70 let metalik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Stop znak 70 let je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,88 €
 • Pisani folija baloni Happy Birthday

  Pisani folija baloni v obliki napisa Happy Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Napis Happy Birthday vsebuje 13 folija balonov pisanih barv. Posamezni baloni za napis so narejeni v velikosti 40 cm. V paketu prejmete 13 nenapihnjenih balonov iz katerih se oblikuje napis Happy Birthday. Baloni Happy Birthday se napihnejo z zrakom.

  15,48 €
 • Folija balon Miraculous
  3796401

  Folija balon Miraculous je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Miraculous je 41x58 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,11 € 7,90 € -10%
 • Miraculous folija balon 45 cm

  Folija balon Miraculous je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Miraculous je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Star Wars Episode VII folija balon

  Folija balon Star Wars je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Star Wars je 50x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Transformers 1

  Transformers folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Transformers je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 68x93 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Lokomotivček Tomaž 45 cm
  23735-01

  Folija balon Lokomotivček Tomaž je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Lokomotivček Tomaž je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  6,50 €
 • Folija balon Super Mario

  Folija balon Super Mario je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Super Mario je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Super Mario.

  5,88 €
 • Super Mario folija balon

  Folija balon Super Mario je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Super Mario je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 55x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Super Mario.

  10,32 €
 • Folija balon Nora žaba

  Nora žaba folija balon je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki žabje glave je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona Nora žaba iz posebne folije je velikosti 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Pisan Tukan

  Pisan Tukan folija balon je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki ptiča Tukana je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona Pisan Tukan iz posebne folije je velikosti 102 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Lol Surprise Diva
  38446-01

  Folija balon motiv Lol Surprise Diva je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Lol Surprise je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona je 68cm x 86 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Lol Surprise Diva.

  11,76 €
 • Folija balon Mladi vitez

  Folija balon motiv Mladi vitez je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Mladi vitez je sestavljen iz posebne folije in se ga lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Mladi vitez.

  4,68 €
 • Folija balon Pujsa Pepa Happy Birthday

  Folija balon motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pujsa Pepa je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona Pujsa Pepa z napisom Happy Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

  6,48 €
 • Folija balon Pujsa Pepa

  Folija balon motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pujsa Pepa je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona Pujsa Pepa rumene barve je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

  6,48 €
 • Folija balon Levji Kralj

  Folija balon motiva Levji Kralj je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Levji Kralj je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Levji Kralj je 78x66 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Levji Kralj.

  11,64 €
 • Folija balon Frozen II
  40386-01

  Folija balon Frozen II je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Frozen II je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona motiva Frozen II je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Frozen II.

  5,88 €
 • Folija balon Frozen II Orbz
  4039101

  Folija balon Frozen II Orbz je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo za dekoracijo ali za katere druge zabavne priložnosti Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon Frozen II je narejen iz pvc in je popolnoma okrogel. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Folija balon Frozen II Jumbo

  Folija balon Frozen II je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Frozen II je sestavljen iz posebne folije. Velikost balona motiva Frozen II je 66x76 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Frozen II.

  11,76 €
 • Folija balon Stegosaurus

  Folija balon za rojstni dan Stegosaurus je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za praznovanje je 81x68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Dinozaver

  11,76 €
 • Folija balon Mačja zabava

  Folija balon motiva Mačka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Mačja zabava je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Balon Mačja zabava je velikosti 48x36 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Mačja zabava

  4,68 €
 • Folija balon Spiderman
  3466301

  Folija balon Spiderman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Spiderman je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Spiderman.

  6,48 €
 • Folija balon Baby Shark

  Folija balon Baby Shark je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Baby Shark je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Shark je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Shark

  4,92 €
 • Folija balon Baby Shark Supershape

  Folija balon Baby Shark Super Shape je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Baby Shark je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Shark je 66 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Shark

  10,68 €
 • Folija balon Orbz Minnie 1st Birthday

  Folija balon Minnie je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo za dekoracijo ali za katere druge zabavne priložnosti Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 40 cm. Balon Minnie je narejen iz pvc in je popolnoma okrogel. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon za 1. rojstni dan

  13,08 €
 • Folija balon Minnie Mouse Forever

  Folija balon Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Minnie Mouse je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Minnie Mouse je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minnie Mouse

  5,04 €
 • Minions folija balon

  Folija balon Minions je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon motiv Minions je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona motiv Minions je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minions.

  5,88 €
 • Minions folija balon Happy Birthday

  Folija balon Minions je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon motiv Minions z napisom Happy Birthdayje sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona motiv Minions je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minions.

  5,88 €
 • Folija balon Minions Orbz

  Folija balon Minions Orbz je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo za dekoracijo ali za katere druge zabavne priložnosti Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon Minions je narejen iz pvc in je popolnoma okrogel. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Minions pojoči folija balon

  Folija balon Minions je narejen tako, da vam zapoje melodijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Minions.

  22,68 €
 • Minions Airwalker balon

  Balon AirWalker Minions je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Airwalker Minions ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker Minions balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 71x109 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Folija balon Rjavi Dinozaver

  Folija balon za rojstni dan Rjavi dinozaver je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za praznovanje je 106. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Dinozaver

  9,84 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!