Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Junaki oceana

Junaki oceana

Tu je 22 izdelkov.

Junaki oceana namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Junaki oceana za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 22 of 22 izdelkov
 • Krožniki 23 cm, Junaki Oceana 8/1

  Krožniki Junaki oceana so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Junaki oceana.

 • Kozarčki 266 ml, Junaki oceana 8/1

  Kozarčki Junaki oceana so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki imajo volumen 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov.

 • Serviete 33x33 cm, Junaki oceana 20/1

  Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Junaki oceana.

 • Vabila Junaki oceana 8/1

  Vabila Junaki oceana so namenejna zabavi za otroško praznovanje. Velikost vabil je 14x8 cm. V paketu prejmete 8 vabil z priloženimi modrimi ovojnicami.

 • Transparent Junaki oceana HB

  Transparent je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je dolžine 320 cm in širine 25 cm.

 • Lampijoni Junaki oceana 3/1

  Viseča dekoracija se uporabi na praznovanju otroškega rojstnega dne. V paketu prejmete 3 viseče dekoracije.

 • Viseča dekoracija Junaki oceana

  Dekoracija je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. V paketu prejmete 6 visečih dekoracij dolžine 61 cm.

 • Baloni 10/1, Morske ribice 28 cm

  Baloni Morske ribice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 lateks balonov s potiskom Morskih ribic.

 • Baloni 25/1, Morske ribice 28 cm

  Baloni Morske ribice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 lateks balonov s potiskom Morskih ribic.

 • Folija balon Morska zvezda

  Folija balon Morska zvezda je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Morska zvezda je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem kot z zrakom. Velikost folija balona je 75 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Morska zvezda.

 • Pastelni baloni Morski prebivalci 6/1

  Pastelni baloni Morski prebivalci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in potiskani s prebivalci morskih globin. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. Baloni so v modri, rumeni, oranžni in lila barvi. V paketu prejmete 6 balonov motiva Morski prebivalci.

 • Pastelni baloni Podvodne živali 6/1

  Pastelni baloni Podvodne živa so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in potiskani s prebivalci morskih globin. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. Baloni so v modri, rumeni, oranžni in lila barvi. V paketu prejmete 6 balonov motiva Podvodne živali.

 • Otroška vabila Morska zabava 6/1

  Otroška rojstnodnevna vabila Morska zabava so namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila Morska zabava so narejena iz papirja. V paketu prejmete 6 vabil z morskim motivom. Zraven so priložene tudi ovojnice v beli barvi.

 • Namizni prt Morska zabava

  Otroški namizni prt Morska zabava je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt Morska zabava je nerejen iz papirja in je primeren za pravo otroško praznovanje. Velikost prta iz papirja je 137x259 cm. Prt Morska zabava je za enkratno uporabo.

 • Viseča dekoracija Morska zabava 3/1

  Viseča dekoracija motiva Morska zabava je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija z morskim motivom je narejena iz tršega papirja. V paketu prejmete 3 posamezne viseče dekoracije Morska zabava. Dolžina posamezne dekoracije Morska zabava je 76 cm.

 • Namizni konfetki Morska zabava

  Namizni konfetki motiva Morska zabava so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Konfetki so narejeni s potiskom morskega motiva. V paketu prejmete 14 gramov konfetkov Morska zabava.

 • Namizna dekoracija Morska zabava

  Namizna dekoracija motiva Morska zabava je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija Morska zabava je narejena iz tršega papirja. Velikost namizne dekoracije za praznovanje je 25 cm.

 • Morska zabava Set za slikanje

  Set za slikanje motiva Morska zabava je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Set za slikanje morskega motiva je pritrjen na posameznih palčkah. V paketu je 10 različnih pripomočkov za fotografiranje morskega motiva. Set za slikanje je narejen iz papirja.

 • Namizni prt Morska bitja

  Otroški namizni prt motiva Morska bitja je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt s potiskom morskih živali je narejen iz pvc. Prt Morska bitja je velikosti 137x213 cm. Prt je lahko za večkratno uporabo.

 • Viseča dekoracija Morska bitja 3/1

  Viseča dekoracija motiva Morska bitja je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija z morskim motivom je narejena iz tršega papirja. V paketu prejmete 3 posamezne viseče dekoracije Morska bitja. Dolžina posamezne dekoracije Morska bitja je 65 cm.

 • Namizna dekoracija Morska bitja 4/1

  Namizna dekoracija Morska bitja je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija za mizo je narejena iz tršega papirja. V paketu prejmete 4 namizne dekoracije Morska bitja. Velikost posamezne namizne dekoracije je 15 cm.

 • Pastelni baloni Birthday Shark 6/1

  Baloni motiva Birthday Shark so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju fantovskega rojstnega dne. Baloni modrih odtenkov pastelnih barv so narejeni s potiskom morskih psov in potiskom napisa Happy Birthday. Velikost pastelnih balonov Birthday Shark je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Birthday Shark Happy Birthday.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!