Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Zabavni predpasniki

Zabavni predpasniki

Tu je 73 izdelkov.

Šaljivi in malo nagajivi zabavni predpasniki za vse priložnosti.

Predpasniki so kvalitetni in so narejeni iz 100% poliestra.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 73 of 73 izdelkov
 • Predpasnik Sexy šolarka

  Predpasnik Sexy šolarka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy šolarka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Jane

  Predpasnik Jane je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Jane je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sirena

  Predpasnik Sirena je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sirena je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Trebušna plesalka

  Predpasnik Trebušna plesalka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Trebušna plesalka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju. Priporočeno pranje na 40 stopinjah.

 • Predpasnik Policistka
  34150

  Predpasnik Policistka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Policistka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju. Priporočeno pranje na 40 stopinjah.

 • Predpasnik Lateks dekle
  35747

  Predpasnik Lateks dekle je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Lateks dekle je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju. Priporočeno pranje na 40 stopinjah.

 • Predpasnik Tatoo Women
  34139

  Predpasnik Tatoo Women je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Tatoo Women je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju. Priporočeno pranje na 40 stopinjah.

 • Predpasnik Tatoo Man
  34140

  Predpasnik Tatoo Man je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Tatoo Man je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Policist
  37279

  Predpasnik Policist je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Policist je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sanjski moški
  29625

  Predpasnik Sanjski moški je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sanjski moški je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Slonček
  23311

  Predpasnik Slonček je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Slonček je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Vojak
  33026

  Predpasnik Vojak je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Vojak je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Fantazija
  29628

  Predpasnik Fantazija je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Fantazija je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sexy hudička
  33041

  Predpasnik Sexy hudička je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy hudička je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sexy kupidka
  33042

  Predpasnik Sexy kupidka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy kupidka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Kura
  31145

  Predpasnik Kura je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Kura je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Ovca
  21755

  Predpasnik Ovca je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Ovca je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Macho
  19579

  Predpasnik Macho je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Macho je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sexy delavec
  37286

  Predpasnik Sexy delavec je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy delavec je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sexy stevardesa
  37350

  Predpasnik Sexy stevardesa je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy stevardesa je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sexy kitaristka
  23281

  Predpasnik Sexy kitaristka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy kitaristka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Pokerašica
  34545

  Predpasnik Sexy pokerašica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy pokerašica je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Šefica
  31144

  Predpasnik Šefica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Šefica je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Fotograf
  22003

  Predpasnik Fotograf je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Fotograf je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sexy šef
  23340

  Moški predpasnik Sexy šef je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy šef je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Fitneser
  29633

  Moški predpasnik Fitneser je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Fitneser je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Prava ljubezen
  33632

  Moški predpasnik Prava ljubezen je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Prava ljubezen je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Črna čipka
  19580

  Ženski predpasnik Črna čipka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Črna čipka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Bela čipka
  22406

  Ženski predpasnik Bela čipka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Bela čipka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Seks bomba
  29627

  Ženski predpasnik Seks bomba je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Seks bomba je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sexy Cowgirl
  38834

  Predpasnik Cowgirl je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Cowgirl je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Drakula
  28107

  Moški predpasnik Drakula je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Drakula je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Ribič
  21718

  Predpasnik Ribič je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Ribič je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Gasilec
  33570

  Predpasnik Gasilec je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Gasilec je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Pravkar poročen
  26656

  Predpasnik Pravkar poročen je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Pravkar Poročen je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sexy nevesta
  38835

  Ženski predpasnik Sexy nevesta je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy nevesta je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Nosečnica
  32078

  Predpasnik Sexy nosečnica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy nosečnica je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Pravkar poročena
  29444

  Predpasnik Pravkar poročena je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Pravkar poročena je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Zajčica
  37276

  Predpasnik Sexy zajčica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy zajčica je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Sužnja
  23431

  Predpasnik Sužnja je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sužnja je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

 • Predpasnik Služkinja

  Predpasnik Služkinja je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Medicinka

  Predpasnik medicinka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Adam

  Seksi predpasnik Adam je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Eva

  Seksi predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Okostnjak

  Seksi predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Ošterija

  Seksi predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Kravica

  Seksi predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik XXX

  Predpasnik XXX je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Lady killer

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Ljubezen

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Espana

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Žar

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Živali

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Mucke

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Sexy Maid

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Marylin Monro

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Art BBQ

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% bombaža. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Devils BBQ

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% bombaža. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Willy

  Predpasnik Willy je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Predpasnik ima dodanega nagajivega Willya

 • Predpasnik Sex Machine

  Predpasnik Sex Machine je namenjen kot dodatek ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz pliša in je velikosti 66x54 cm.

 • Pliš predpasnik Super Girl

  V kuhinji sem najboljša... Predpasnik Super girl  je iz 100% poliestra in pralna na 30°C.

 • Predpasnik Plišasti Willy

  Predpasnik Plišasti Willy je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Predpasnik je velikosti 68x44 cm.

 • Predpasnik Božička

  Predpasnik Božička je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Motorist
  36471

  Seksi predpasnik Motorist je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Sexy kuharica
  37418

  Seksi predpasnik Sexy kuharica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Sexy fitniser
  43255

  Seksi predpasnik Sexy fitniser je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Sexy vojakinja
  33027

  Seksi predpasnik Sexy vojakinja je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Sexy rožica
  39447

  Seksi predpasnik Sexy rožica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Sexy učiteljica
  38881

  Seksi predpasnik Sexy učiteljica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Super mami
  43252

  Seksi predpasnik Super mami je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Super očka
  43250

  Seksi predpasnik Sexy očka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Kuhar
  26625

  Seksi predpasnik Kuhar je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

 • Predpasnik Tarzan
  28075

  Seksi predpasnik Tarzan je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!