Zabavni predpasniki

Zabavni predpasniki

Tu je 72 izdelkov.

Šaljivi in malo nagajivi zabavni predpasniki za vse priložnosti.

Predpasniki so kvalitetni in so narejeni iz 100% poliestra.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 72 of 72 izdelkov
 • Predpasnik Sexy šolarka
  34109

  Predpasnik Sexy šolarka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy šolarka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Jane
  28015

  Predpasnik Jane je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Jane je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sirena
  21266

  Predpasnik Sirena je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sirena je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Trebušna plesalka
  33043

  Predpasnik Trebušna plesalka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Trebušna plesalka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju. Priporočeno pranje na 40 stopinjah.

  17,88 €
 • Predpasnik Policistka
  34150

  Predpasnik Policistka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Policistka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju. Priporočeno pranje na 40 stopinjah.

  17,88 €
 • Predpasnik Lateks dekle
  35747

  Predpasnik Lateks dekle je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Lateks dekle je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju. Priporočeno pranje na 40 stopinjah.

  17,88 €
 • Predpasnik Tatoo Women
  34139

  Predpasnik Tatoo Women je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Tatoo Women je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju. Priporočeno pranje na 40 stopinjah.

  17,88 €
 • Predpasnik Tatoo Man
  34140

  Predpasnik Tatoo Man je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Tatoo Man je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Policist
  37279

  Predpasnik Policist je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Policist je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sanjski moški
  29625

  Predpasnik Sanjski moški je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sanjski moški je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  19,80 €
 • Predpasnik Slonček
  23311

  Predpasnik Slonček je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Slonček je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Vojak
  33026

  Predpasnik Vojak je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Vojak je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Fantazija
  29628

  Predpasnik Fantazija je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Fantazija je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy hudička
  33041

  Predpasnik Sexy hudička je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy hudička je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy kupidka
  33042

  Predpasnik Sexy kupidka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy kupidka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Kura
  31145

  Predpasnik Kura je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Kura je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Ovca
  21755

  Predpasnik Ovca je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Ovca je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Macho
  19579

  Predpasnik Macho je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Macho je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy delavec
  37286

  Predpasnik Sexy delavec je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy delavec je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy stevardesa
  37350

  Predpasnik Sexy stevardesa je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy stevardesa je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy kitaristka
  23281

  Predpasnik Sexy kitaristka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy kitaristka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Pokerašica
  34545

  Predpasnik Sexy pokerašica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy pokerašica je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Šefica
  31144

  Predpasnik Šefica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Šefica je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Fotograf
  22003

  Predpasnik Fotograf je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Fotograf je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy šef
  23340

  Moški predpasnik Sexy šef je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy šef je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Fitneser
  29633

  Moški predpasnik Fitneser je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Fitneser je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Prava ljubezen
  33632

  Moški predpasnik Prava ljubezen je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Prava ljubezen je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Črna čipka
  19580

  Ženski predpasnik Črna čipka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Črna čipka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Bela čipka
  22406

  Ženski predpasnik Bela čipka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Bela čipka je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Seks bomba
  29627

  Ženski predpasnik Seks bomba je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Seks bomba je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy Cowgirl
  38834

  Predpasnik Cowgirl je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Cowgirl je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Drakula
  28107

  Moški predpasnik Drakula je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Drakula je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Ribič
  21718

  Predpasnik Ribič je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Ribič je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Gasilec
  33570

  Predpasnik Gasilec je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Gasilec je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Pravkar poročen
  26656

  Predpasnik Pravkar poročen je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Pravkar Poročen je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy nevesta
  38835

  Ženski predpasnik Sexy nevesta je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy nevesta je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Nosečnica
  32078

  Predpasnik Sexy nosečnica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy nosečnica je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Pravkar poročena
  29444

  Predpasnik Pravkar poročena je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Pravkar poročena je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Zajčica
  37276

  Predpasnik Sexy zajčica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sexy zajčica je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Sužnja
  23431

  Predpasnik Sužnja je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Sužnja je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Predpasnik Služkinja
  23430

  Predpasnik Služkinja je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Adam
  21217

  Seksi predpasnik Adam je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Eva
  21216

  Seksi predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Okostnjak
  19625

  Seksi predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  16,10 €
 • Predpasnik Ošterija

  Seksi predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Kravica

  Seksi predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik XXX

  Predpasnik XXX je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Lady killer

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Ljubezen

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Espana

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Žar
  26602

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Živali

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Mucke

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy Maid
  23430

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Marylin Monro

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Art BBQ

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% bombaža. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  25,08 €
 • Predpasnik Devils BBQ

  Predpasnik je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% bombaža. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  25,08 €
 • Predpasnik Willy

  Predpasnik Willy je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Predpasnik ima dodanega nagajivega Willya

  17,88 €
 • Predpasnik Sex Machine
  OB14-2022

  Predpasnik Sex Machine je namenjen kot dodatek ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz pliša in je velikosti 66x54 cm.

  25,56 €
 • Pliš predpasnik Super Girl

  V kuhinji sem najboljša... Predpasnik Super girl  je iz 100% poliestra in pralna na 30°C.

  38,28 €
 • Predpasnik Plišasti Willy
  OB14-2017

  Predpasnik Plišasti Willy je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Predpasnik je velikosti 68x44 cm.

  20,76 €
 • Predpasnik Božička

  Predpasnik Božička je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Motorist
  36471

  Seksi predpasnik Motorist je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy kuharica
  37418

  Seksi predpasnik Sexy kuharica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy fitniser
  43255

  Seksi predpasnik Sexy fitniser je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy vojakinja
  33027

  Seksi predpasnik Sexy vojakinja je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy rožica
  39447

  Seksi predpasnik Sexy rožica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Sexy učiteljica
  38881

  Seksi predpasnik Sexy učiteljica je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Super mami
  43252

  Seksi predpasnik Super mami je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Super očka
  43250

  Seksi predpasnik Sexy očka je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Kuhar
  26625

  Seksi predpasnik Kuhar je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €
 • Predpasnik Tarzan
  28075

  Seksi predpasnik Tarzan je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

  17,88 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!