Barve za preobrazbo

Barve za preobrazbo

Tu je 23 izdelkov.

Barve so namenjene preobrazbi na pustnem karnevalu.

Izbirate lahko med različnimi pustnimi barvami, tako za obraz, kot tudi za telo in lase. 

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 23 of 23 izdelkov
 • Barve - Mickey Mouse komplet

  Mickey Mouse komplet za poslikavo. V kompletu dobite Mickey ušeska na obroču ter barve, ki se sperejo z vodo. Zraven je priložena tudi knjižica z navodili.

  16,70 €
 • Barve - Minnie Mouse komplet

  Minnie Mouse komplet za poslikavo. V kompletu dobite Minnie ušeska na obroču, ter barve, ki se sperejo z vodo. Zraven je priložena tudi knjižica z navodili.

  16,70 €
 • Barve - Winnie The Pooh komplet

  Winnie The Pooh komplet za poslikavo. V kompletu dobite Winnie ušeska na obroču, ter barve, ki se sperejo z vodo. Zraven je priložena tudi knjižica z navodili.

  16,70 €
 • Barve za poslikavo

  Barve za poslikavo obraza in telesa. V kompletu je pet različnih barv: rumena, rdeča, modra, bela in črna.

  3,60 €
 • Profesionalna barva, zlata

  Profesionalna zlata barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Tekoči lateks za pustno preobrazbo

  Tekoči lateks je namenjen popolni pustni preobrazbi. Z tekočim lateksom ustvarjate lažne poškodbe in grozljive rane, ter tako na hitro spremenite vaš videz. Tekoči lateks je enostaven za nanašanje. Embalaža vsebuje 28 ml tekočega lateksa.

  6,10 €
 • Set za poslikavo Grozni zombi

  Set za poslikavo obraza Grozni zombi je namenjen vaši popolni pustni preobrazbi. Lateks set za poslikavo obraza in telesa Grozni zombi vsebuje -4x aplikator za nanos lateksa -1x lateks črne barve za obraz in telo -1x lateks rdeče barve za obraz in telo -1x lateks bež barve za obraz in telo. -1x lateks bele barve za obraz in telo. Lateks v barvah je v...

  28,90 €
 • Set za poslikavo Zombi

  Set za poslikavo obraza Grozni zombi je namenjen vaši popolni pustni preobrazbi. Lateks set za poslikavo obraza in telesa Grozni zombi vsebuje -4x aplikator za nanos lateksa -1x lateks črne barve za obraz in telo -1x lateks rdeče barve za obraz in telo -1x lateks sive barve za obraz in telo. -1x lateks zelene barve za obraz in telo. Lateks v barvah je v...

  28,90 €
 • Profesionalna barva, srebrna

  Profesionalna srebrna barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete srebrno barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Profesionalna barva, črna

  Profesionalna črna barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete črna barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Profesionalna barva, oranžna

  Profesionalna oranžna barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete oranžno barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Profesionalna barva, rdeča

  Profesionalna rdeča barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete rdečo barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Profesionalna barva, pink

  Profesionalna pink barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete pink barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Profesionalna barva, bela

  Profesionalna bela barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete belo barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Profesionalna barva, modra

  Profesionalna modra barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete modro barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Profesionalna barva, zelena

  Profesionalna zelena barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete zeleno barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Profesionalna barva, vijolična

  Profesionalna vijolična barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete vijolično barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Profesionalna barva, svetlo siva

  Profesionalna svetlo siva barva je namenjena poslikavi obraza in telesa. Barvo odlikuje vrhunska kakovost in izredno žive barve. Barva se lahko nanaša s čopičem ali z gobico. Barva je narejena na vodni osnovi zato se lahko odstrani z vodo in milom. V paketu prejmete svetlo sivo barvo, volumna 16 ml.

  6,20 €
 • Set za poslikavo obraza in telesa

  Set za poslikavo obraza in telesa je namenjen kot dodatek k pustni preobrazbi. Set za poslikavo vsebuje barvice v rumeni, črni, modri, vijolični, zeleni, srebrni, rdeči in beli barvi. Set prav tako vsebuje barvno paleto v sivi, oranžni, rumeni, rdeči, zeleni, beli, črni in modri barvi. Setu je dodan tudi čopič, ter gobica na čopiču.

  7,20 €
 • Bleščice v tubi, rdeče

  Bleščice v tubi rdeče barve so namenjene kot dodatek k pustni preobrazbi. Bleščice v tubi so za obraz in telo. Volumen bleščic je 20 ml.

  2,50 €
 • Bleščice v tubi, srebrne

  Bleščice v tubi srebrne barve so namenjene kot dodatek k pustni preobrazbi. Bleščice v tubi so za obraz in telo. Volumen bleščic je 20 ml.

  2,50 €
 • Pustni set za poslikavo

  Set za poslikavo je namenjen kot dodatek k pustni preobrazbi. V setu prejmete 5 barvic za poslikavo obraza. Set vsebuje rumeno, rdečo, modro, belo in črno barvo. Teža posamezne barvice je 1,9g.

  2,70 €
 • Barvice za pustno poslikavo

  Barvice za poslikavo obraza so namenjene kot dodatek pustni preobrazbi. V setu za pustno poslikavo prejmete 6 barvic. Barve za poslikavo v setu so rumena, zelena, rdeča, modra, bela in črna. Gramatura posamezne barvice za poslikavo je 1,6 gramov.

  4,40 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!