Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Božična preobrazba

Božična preobrazba

Tu je 14 izdelkov.

Pripomočki in kostumi za pravo Božično praznovanje.

Izberite Božično novoletni kostum in priredite pravo zabavo.

Prikazanih 1 - 14 of 14 izdelkov
 • Kostum Druga koža, Božiček

  Kostum, ki se vam prilega skoraj tako dobro kot vaša koža. Komplet vsebuje: enodelno obleko v rdeči barvi in rjavo vrečo. Zgornji del kostuma je potiskan tako, da ima izgled jakne. Obleka ima zadaj skrito zadrgo. Kostum vas celega prekrije in ima možnost sneti prevleko za glavo. Na voljo v velikosti L.    

 • Kostum za Božičko

  Komplet vsebuje: rdečo oblekico, plašček in kapo s krznenimi obrobami. Na voljo v velikostih S, M, L. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!  

 • Rdeče ogrinjalo za Božičko

  Komplet vsebuje: rdeče božičkasto ogrinjalo z belo obrobljenim sprednjim delom in belo obrobljeno rdečo kapico z belim cofkom.  

 • Kostum Miss Božička

  Komplet vsebuje: belo obrobljeno rdeče krilo, belo obrobljeno jakno, rdečo kapico , črn pas in bel kosmat muf za roke. Na voljo v velikostih M, L in XL OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!  

 • Kostum Božičkova dama

  Komplet vsebuje: dolgo telirano rdečo obleko in ogrinjalo. Obleka je brez rokavov, z belo puhasto obrobo. Ogrinjalo se spredaj zaveže. Na voljo v velikostih S in M. Rokavice niso v kompletu! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!  

 • Kostum Božični drevešček

  Komplet vsebuje: zeleno oblekico brez rokavov in klobuček. Na voljo v velikostih S, M. Material: 100 % poliester Nogavice niso v kompletu. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!  

 • Kostum Božiček Deluxe

  Komplet vsebuje: pokrivalo za čevlje, rokavice, pas, kapo, hlače in jakno. Kostum je iz mehkega blaga v rdeči barvi, z belo krzneno obrobo. Na voljo v velikostih M, L in XL. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

 • Kostum Božiček z lasuljo in brado

  Komplet vsebuje: lasuljo, brado, pokrivalo za čevlje, pas, kapo, hlače in jakno. Kostum je iz mehkega blaga v rdeči barvi, z belo krzneno obrobo. Na voljo v velikostih M, L in XL. Rokavice niso v kompletu.  OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

 • Kostum Božiček Poslovnež

  Komplet vsebuje: rdeče hlače, rdečo jakno z belimi obrobami in prišito srajco, črno kravato ter kapico z belim cofkom. Na voljo v velikosti M in L.  OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

 • Kostum Božiček v fit formi

  Komplet vsebuje: kapo, črno privezo za oči, brado, pokrivala za čevlje, dolge hlače, pas, mišičast top in ogrinjalo. Na voljo v velikosti M in L. Material: 100 % poliester  OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

 • Vroč jelenček

  V paketu prejmete oblačilo v "Boratovem" stilu. Velikost je univerzalna. Material: 100 % poliester Rogovi niso v kompletu.

 • Vroč božiček

  V paketu prejmete oblačilo v "Boratovem" stilu. Velikost je univerzalna. Material: 100 % poliester Kapa ni v kompletu.

 • Kostum Super Božiček

  Komplet vsebuje: kapo, črno privezo za oči, brado, pokrivala za čevlje, dolge  hlače s prišitim pasom ter trebuščkom, majico in ogrinjalo. Na voljo v velikosti M in L.  OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

 • Predpasnik Božička

  Predpasnik Božička je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% poliestra. Za predpasnik je priporočljivo pranje na 40 stopinj.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!