Miraculous

Miraculous

Tu je 4 izdelkov.

Miraculous namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Miraculous za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 4 of 4 izdelkov
 • Baloni 10/1, Miraculous

  Baloni Miraculous so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom motiva Miraculous so iz lateksa in so v velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi. V paketu prejmete 10 balonov Mirculous.

  4,90 €
 • Baloni 25/1, Miraculous

  Baloni Miraculous so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom motiva Miraculous so iz lateksa in so v velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi. V paketu prejmete 25 balonov Mirculous.

  11,90 €
 • Folija balon Miraculous

  Folija balon Miraculous je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Miraculous je 41x58 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,11 € 7,90 € -10%
 • Maske Miraculous

  Otroške maske Miraculous so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske Miraculous so narejene iz tršega papirja. Maske imajo dodano elastilo. V paketu prejmete 8 mask motiva Miraculous.

  7,70 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!