Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Miraculous

Miraculous

Tu je 15 izdelkov.

Miraculous namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Miraculous za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 15 of 15 izdelkov
 • Folija balon Miraculous

  Folija balon Miraculous je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Miraculous je 41x58 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Maske Miraculous

  Otroške maske Miraculous so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske Miraculous so narejene iz tršega papirja. Maske imajo dodano elastilo. V paketu prejmete 8 mask motiva Miraculous.

 • Baloni 10/1, Miraculous

  Baloni Miraculous so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom motiva Miraculous so iz lateksa in so v velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi. V paketu prejmete 10 balonov Mirculous.

 • Baloni 25/1, Miraculous

  Baloni Miraculous so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom motiva Miraculous so iz lateksa in so v velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi. V paketu prejmete 25 balonov Mirculous.

 • Krožniki 23 cm, Miraculous 8/1

  Miraculous krožniki so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Miraculous so narejeni iz tršega papirja v velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiva Miraculous.

 • Kozarčki 250 ml, Miraculous 8/1

  Miraculous kozarčki so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki motiva Miraculous so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov motiva Miraculous.

 • Serviete 33x33 cm, Miraculous 20/1

  Serviete Miraculous so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Miraculous serviete so narejene iz papirja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet motiva Miraculous.

 • Prt Miraculous

  Miraculous namizni prt je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt motiva Miraculous je narejen iz pvc. Velikost prta motiva Miraculous je 120x180 cm.

 • Miraculous folija balon 45 cm

  Folija balon Miraculous je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Miraculous je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Miraculous lateks baloni

  Miraculous baloni iz lateksa so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz lateksa v velikosti 23 cm. V paketu prejmete 6 pisanih balonov motiva Miraculous.

 • Party slamice Miraculous 8/1

  Miraculous slamice so namenjene kot dodatek ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene iz pvc v motivu Miraculous. V paketu prejmete 8 slamic Miraculous.

 • Vrečke za darilca Miraculous

  Vrečke za darilca motiva Miraculous so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke Miraculous so narejene iz pvc. V paketu prejmete 8 vrečk za darilca motiva Miraculous. Velikost vrečk iz pvc je 23x16,5 cm.

 • Miraculous Set za 8 otrok

  Set Miraculous je namenjen praznovanju rojstnega dne za 8 otrok. Set Miraculous vsebuje naslednje izdelke -8 krožnikov velikosti 23 cm. -8 kozarčkov volumna 250 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -1 prt iz pvc velikosti 120x180 cm

 • Miraculous Set za 16 otrok

  Set Miraculous je namenjen praznovanju rojstnega dne za 16 otrok. Set Miraculous vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov velikosti 23 cm. -16 kozarčkov volumna 250 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -2 prt iz pvc velikosti 120x180 cm -10 balonov Miraculous velikosti 28 cm

 • Transparent Miraculous Happy Birthday

  Transparent Miraculous je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Miraculous je narejen iz tršega papirja. Miraculous transparent ima oblikovan napis Happy Birthday. Dolžina transparenta Miraculous je 200 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!