Ledeno kraljestvo

Ledeno kraljestvo

Tu je 36 izdelkov.

Ledeno kraljestvo namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Ledeno kraljestvo za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 36 of 36 izdelkov
 • Krožniki Frozen II 23 cm
  93430

  Krožniki Frozen II so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki motiva Frozen II so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Frozen je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Frozen II.

  6,10 €
 • Kozarčki Frozen II 200 ml
  93465

  Kozarčki motiva Frozen II so namenjeni kot dodatek k praaznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Frozen so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Frozen II imajo volumen 200 ml. V paketu prejmete 8 papirnatih kozarčkov Frozen II.

  3,60 €
 • Serviete Frozen II 33x33 cm
  91128

  Serviete Frozen II so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete s potiskom motiva Frozen II so narejene iz tršega papirja. Velikost serviet Frozen II je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet motiva Frozen II.

  4,08 €
 • Zastavice Frozen II
  91135

  Zastavice Frozen II so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc in so obojestransko potiskane. Zastavice tako lahko uporabite v notranjih ali zunanjih prostorih. Dolžina zastavic Frozen II je 230 cm.

  4,20 €
 • Transparent Frozen Ice Skating

  Transparent Frozen Ice Skating je namenjen okrasitvi prostora za otroško praznovanje rojstnega dne. Transparent je sestavljen iz tršega papirja in oblikovan z napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta Frozen Ice je 213 x 23 cm.

  9,12 €
 • Vabila Frozen Ice Skating, 6/1

  Vabila Frozen Ice Skating so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena z motivom iz Ledenega kraljestva. Velikost vabil Frozen je 12 cm. Prav tako so zraven vabil priložene ovojnice za pošiljanje. V paketu prejmete 6 vabil Frozen Ice Skating.

  6,12 €
 • Otroški klobučki Frozen II

  Otroški klobučki Motiva Frozen II so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki Frozen II so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 6 otroških klobučkov Frozen II.

  3,48 €
 • Vratni plakat Ledeno kraljestvo
  85437

  Vratni plakat Ledeno kraljestvo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Plakat je iz pvc in je velikosti 76x152 cm, ter se lahko obesi na različne lokacije. Plakat je narejen s potiskom motiva risanih junakov iz Ledenega kraljestva.

  6,96 €
 • Vrečke za darilca Frozen Ice 6/1
  85431

  Vrečke za darilca so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so iz pvc in so narejene s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Velikost vrečk je 23x16,5 cm. V paketu prejmete 6 vrečk Ledeno kraljestvo.

  1,92 €
 • Stenska dekoracija Ledeno kraljestvo
  84650

  Stenska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Stenska dekoracija je iz pvc in je velikosti 150x 77 cm.

  5,88 €
 • Viseča dekoracija Ledeno kraljestvo
  84632

  Viseča dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija je narejena iz pairja z motivom iz Ledenega kraljestva. Dekoracija je iz treh delov dolžine 65 cm.

  7,68 €
 • Viseča dekoracija Frozen

  Viseča dekoracija Frozen je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija je narejena iz tršega papirja in z motivom Ledenega kraljestva. Velikost posamezne dekoracije je 15 cm. V paketu prejmete 2 viseči dekoraciji Frozen.

  10,20 €
 • Stojalo za muffine in tortice Frozen
  84635

  Stojalo za muffine in tortice je namenjeno zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Stojalo je narejeno iz tršega papirja in potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Velikost stojala je 27x34 cm.

  23,52 €
 • Serviete Frozen Lights 33x33 cm, 20/1
  82501P

  Serviete Frozen Lights so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene iz papirja in potiskane z motivom iz Ledenega kraljestva. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Frozen Lights.

  3,84 €
 • Folija balon Anna in Elsa

  Folija balon Anna in Elsa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 63x78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Frozen Srce

  Folija balon Frozen je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Frozen
  29009-01

  Folija balon Frozen je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Pinata Frozen

  Pinata Frozen je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinata je velikosti 43x43 cm.

  17,88 €
 • Airwalker balon Elza
  110087-01

  Balon AirWalker Elsa je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Elsa ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 144x88 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,92 €
 • Dekoracija iz balonov Ledeno kraljestvo

  Balonska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Frozen v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več...

  36,00 €
 • Dekoracija iz balonov Frozen

  Balonska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Frozen v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več...

  46,00 €
 • Vratni plakat Frozen Ice

  Vratni plakat Ledeno kraljestvo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Plakat je iz pvc in je velikosti 76x152 cm, ter se lahko obesi na različne lokacije. Plakat je narejen s potiskom motiva risanih junakov iz Ledenega kraljestva.

  6,96 €
 • Pojoči balon Ledeno kraljestvo

  Folija balon Frozen je narejen tako, da vam zapoje melofijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  22,68 €
 • Napihnjen Bubble balon Frozen

  Napihnjen Bubble balon Frozen je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

  17,40 €
 • Frozen balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 srebrne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ledeno kraljestvo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija...

  40,68 €
 • Frozen balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 srebrne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ledeno kraljestvo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija...

  40,68 €
 • Frozen balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 srebrne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ledeno kraljestvo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija...

  40,68 €
 • Frozen balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 srebrne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ledeno kraljestvo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija...

  40,68 €
 • Frozen balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 srebrne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ledeno kraljestvo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija...

  40,68 €
 • Transparent Frozen Happy Birthday
  91132

  Transparent motiva Ledeno kraljestvo je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja. Dolžina transparenta Ledeno kraljestvo je 210x16 cm. Transparent je narejen z oblikovanim napisom Happy Birthday.

  7,80 €
 • Namizni konfetki Frozen
  84813

  Konfetki motiva Frozen so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Konfetki Ledeno kraljestvo so narejeni iz tršega papirja. Velikost posameznega konfetka je 3,5 cm. V paketu prejmete 14 gramov konfetkov Frozen.

  3,48 €
 • Frozen II set za 8 otrok

  Set Frozen II je namenjen praznovanju rojstnega dne za 8 otrok. Set Frozen II vsebuje naslednje izdelke -8 krožnikov velikosti 23 cm. -8 kozarčkov volumna 200 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm

  11,41 € 11,76 € -3%
 • Frozen II set za 16 otrok

  Set Frozen II je namenjen praznovanju rojstnega dne za 16 otrok. Set Frozen II vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov velikosti 23 cm. -16 kozarčkov volumna 250 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -1 zastavice Frozen II

  30,03 € 30,96 € -3%
 • Folija balon Frozen II
  40386-01

  Folija balon Frozen II je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Frozen II je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona motiva Frozen II je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Frozen II.

  5,88 €
 • Folija balon Frozen II Orbz
  4039101

  Folija balon Frozen II Orbz je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo za dekoracijo ali za katere druge zabavne priložnosti Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon Frozen II je narejen iz pvc in je popolnoma okrogel. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Folija balon Frozen II Jumbo

  Folija balon Frozen II je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Frozen II je sestavljen iz posebne folije. Velikost balona motiva Frozen II je 66x76 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Frozen II.

  11,76 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!