Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Nogomet

Nogomet

Tu je 20 izdelkov.

Nogomet namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Nogomet za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 20 of 20 izdelkov
 • Napihnjen Bubble balon Nogometna žoga

  Napihnjen Bubble balon Nogometna žoga je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Pastelni baloni Nogomet 6/1

  Pastelni baloni s potiskom Nogometnih žog so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv nogomet so v zelenih in belih barvah. Velikost balonov Nogomet je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom nogometnih žog.

 • Pinata Nogometna žoga

  Pinata Nogometna žoga je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Nogometna žoga se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Nogometna žoga je...

 • Krožniki Nogomet 18 cm

  Krožniki motiva Nogomet so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Nogomet so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Nogomet je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiva Nogomet.

 • Krožniki Nogomet 23 cm

  Krožniki motiva Nogomet so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Nogomet so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Nogomet je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiva Nogomet.

 • Kozarčki Nogomet 250 ml

  Kozarčki motiva Nogomet so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki s potiskom nogometnih žog so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Nogomet je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Nogomet!

 • Serviete Nogomet 33x33 cm

  Serviete motiva Nogomet so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete Nogomet so iz papirja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet motiv Nogomet.

 • Namizni prt Nogomet

  Namizni prt Nogomet je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je narejen s potiskom motiva Nogomet. Velikost namiznega prta iz pvc Nogomet je 137x213 cm.

 • Otroški klobučki Nogomet

  Klobučki motiv Nogomet so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki Nogomet so narejeni iz tršega papirja. Klobučki so opremljeni z vrvico za lažjo nastavitev. V paketu prejmete 8 klobučkov Nogomet.

 • Transparent Nogomet Happy Birthday

  Transparent motiva Nogomet je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Nogomet je narejen iz tršega papirja. Transparent Nogomet je z oblikovanim napisom Happy Birthday. Dimenzija transparenta je 320x25 cm.

 • Baloni iz lateksa Nogomet 10/1

  Baloni motiva Nogomet so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in potiskom nogometnih žog. Velikost balonov Nogomet je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Nogomet.

 • Kozarčki Nogomet 200 ml pvc

  Kozarčki motiva Nogomet so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki s potiskom nogometnih žog so narejeni iz pvc. Volumen kozarčkov Nogomet je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Nogomet!

 • Otroška vabila Nogomet 8/1

  Otroška vabila motiv Nogomet so namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so iz papirja in potiskana z motivom Nogomet. V paketu prejmete 8 otroških vabil Nogomet. Zraven so priložene ovojnice bele barve.

 • Svečke Nogomet 4/1

  Svečke motiva Nogomet so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke Nogomet so okrogle oblike. Posamezna svečka Nogomet je velikosti 4 cm. V paketu prejmete 4 svečke Nogomet.

 • Svečke na palčki Nogomet 6/1

  Svečke motiva Nogomet so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke Nogomet so na palčki. Posamezna svečka Nogomet je velikosti 2,5 cm. V paketu prejmete 6 svečke Nogomet.

 • Folija balon Nogomet

  Folija balon motiva Nogomet je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Nogomet je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Nogomet je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija transparent Nogomet Happy Birthday

  Transparent motiv Nogomet je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Nogomet je narejen iz folije. Dolžina transparenta Nogomet je 366 cm. Transparent iz folije Nogomet je tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo.

 • Jumbo balon Nogomet

  Jumbo balon motiv Nogomet je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz naravnega lateksa s potiskom nogometnih žog. Balon Nogomet je velikosti 90 cm.

 • Nogomet set za 8 otrok

  Set Nogomet za praznovanje 8 otrok vsebuje naslednje izdelke -8 krožnikov Nogomet velikosti 23 cm -8 kozarčkov Nogomet volumna 250 ml -16 serviet Nogomet velikosti 33x33 cm -1 prt Nogomet velikosti 137x213 cm -6 pastelnih balonov Nogomet

 • Nogomet set za 16 otrok

  Set Nogomet za praznovanje 16 otrok vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov Nogomet velikosti 23 cm -16 kozarčkov Nogomet volumna 250 ml -16 serviet Nogomet velikosti 33x33 cm -2 prta Nogomet velikosti 137x213 cm -10 lateks balonov Nogomet -transparent Nogomet dolžine 320 cm

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!