Nogomet

Nogomet

Tu je 13 izdelkov.

Nogomet namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Nogomet za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 13 of 13 izdelkov
 • Napihnjen Bubble balon Nogometna žoga

  Napihnjen Bubble balon Nogometna žoga je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

  17,40 €
 • Pinata Nogometna žoga
  PIN12

  Pinata Nogometna žoga je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Nogometna žoga se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Nogometna žoga je...

  49,90 €
 • Krožniki Nogomet 23 cm
  TPP72

  Krožniki motiva Nogomet so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Nogomet so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Nogomet je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiva Nogomet.

  3,60 €
 • Kozarčki Nogomet 250 ml
  KPP72

  Kozarčki motiva Nogomet so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki s potiskom nogometnih žog so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Nogomet je 220 ml. V paketu prejmete 6 kozarčkov Nogomet!

  3,60 €
 • Serviete Nogomet 33x33 cm
  SPK10

  Serviete motiva Nogomet so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete Nogomet so iz papirja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet motiv Nogomet.

  4,20 €
 • Namizni prt Nogomet
  572902

  Namizni prt Nogomet je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je narejen s potiskom motiva Nogomet. Velikost namiznega prta iz pvc Nogomet je 137x213 cm.

  6,90 €
 • Otroški klobučki Nogomet
  93749

  Klobučki motiv Nogomet so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki Nogomet so narejeni iz tršega papirja. Klobučki so opremljeni z vrvico za lažjo nastavitev. V paketu prejmete 8 klobučkov Nogomet.

  3,60 €
 • Transparent Nogomet Happy Birthday
  27284

  Transparent motiva Nogomet je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Nogomet je narejen iz tršega papirja. Transparent Nogomet je z oblikovanim napisom Happy Birthday. Dimenzija transparenta je 320x25 cm.

  5,16 €
 • Baloni iz lateksa Nogomet 10/1
  SB14P-116-008

  Baloni motiva Nogomet so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in potiskom nogometnih žog. Velikost balonov Nogomet je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Nogomet.

  6,90 €
 • Svečke Nogomet 4/1
  51307

  Svečke motiva Nogomet so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke Nogomet so okrogle oblike. Posamezna svečka Nogomet je velikosti 4 cm. V paketu prejmete 4 svečke Nogomet.

  5,10 €
 • Svečke na palčki Nogomet 6/1
  SCS-2

  Svečke motiva Nogomet so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke Nogomet so na palčki. Posamezna svečka Nogomet je velikosti 2,5 cm. V paketu prejmete 6 svečke Nogomet.

  3,99 €
 • Folija balon Nogomet
  117040-01

  Folija balon motiva Nogomet je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Nogomet je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Nogomet je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Jumbo balon Nogomet
  29204

  Jumbo balon motiv Nogomet je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz naravnega lateksa s potiskom nogometnih žog. Balon Nogomet je velikosti 90 cm.

  11,90 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!