Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Lateks baloni za rojstvo

Lateks baloni za rojstvo

Tu je 48 izdelkov.

Lateks baloni za rojstvo otroka. Izbirate lahko med različnimi barvnimi baloni iz lateksa v velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo tako z zrakom kakor tudi s helijem.

Z našimi baloni boste pričarali pravo vzdušje ob prihodu novega družinskega člana.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Lateks baloni za rojstvo otroka. Izbirate lahko med različnimi barvnimi baloni iz lateksa v velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo tako z zrakom kakor tudi s helijem.

Z našimi baloni boste pričarali pravo vzdušje ob prihodu novega družinskega člana.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Manj
Več
Prikazanih 1 - 48 of 48 izdelkov
 • Baloni za rojstvo 10/1, Roza nogice

  Baloni Roza nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo otroka motiv Nogic.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Roza nogice

  Baloni Roza nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo deklice se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo deklice s potiskom nogic.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Modre nogice

  Baloni za rojstvo Modre nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo fantka motiva Modrih nogic.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Modre nogice

  Baloni za rojstvo Modre nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni za rojstvo so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov motiva Modrih nogic.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Rose Deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo Deklica sem v rose barvi.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Rose Deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo Deklica sem rose barve.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Robins Egg Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem Robins Egg barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo Fantek sem.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Robins Egg Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem v Robbins Egg barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo Fantek sem.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Pink Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Pink Baby Moon za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Pink Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Pink Baby Moon za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Moder Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Moon modre barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Moder Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Moon modre barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, He or She

  Baloni za rojstvo He or She so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka ali deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov He or She za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, He or She

  Baloni za rojstvo He or She so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka ali deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov He or She za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Girl Stars

  Baloni za rojstvo Baby Girl Stars so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Girl Stars za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Girl Stars

  Baloni za rojstvo Baby Girl Stars so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Girl Stars za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Žirafica modri

  Baloni za rojstvo Žirafica v modri barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Žirafica modre barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Žirafica modri

  Baloni za rojstvo motiv Žirafa modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Žirafa modre barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Žirafica pink

  Baloni za rojstvo Žirafa pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Žirafica pink barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Žirafica pink

  Baloni za rojstvo motiv Žirafica pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Žirafica pink barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Slončki Baby Shower

  Baloni za Baby Shower Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Shower Slončki za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Slončki Baby Shower

  Baloni za rojstvo motiv Baby Shower Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Shower Slončki za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Girl Nogice

  Baloni za rojstvo motiv Baby Girl Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Girl Nogice za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Girl Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Girl Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Girl Nogice za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Boy Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Boy Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Boy Nogice za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Boy Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Boy nogice modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Boy Nogice za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Its a Girl Slončki

  Baloni za rojstvo Its a Girl Slončki pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Girl Slončki za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Its a Girl Slončki

  Baloni za rojstvo Its a Girl Slončki pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Its a Girl Slončki za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Its a Boy Slončki

  Baloni za rojstvo Its a Boy Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni za rojstvo fantka so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Its a Boy Slončki

  Baloni za rojstvo Its a Boy Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo otroka Its a Boy Slončki.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Shower Lunca

  Baloni za rojstvo Baby Shower Lunca so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu otroka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo otroka Baby Shower Lunca.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Shower Lunca

  Baloni za rojstvo Baby Shower Lunca so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo otroka Baby Shower Lunca.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Shower Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Shower Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu novega družinskega člana. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo otroka Baby Shower Nogice.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Shower Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Shower Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo otroka Baby Shower Nogice.

 • Baloni za rojstvo, Baby Girl Dots 10/1

  Baloni Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov mešanih pink barv. Baloni baby Girl Dots se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni za rojstvo, Baby Girl Dots 25/1

  Baloni Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov mešanih pink barv. Baloni baby Girl Dots se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni za rojstvo, Baby Boy Dots 10/1

  Baloni Baby Boy Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu fantka. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov mešanih modrih barv. Baloni Baby Boy Dots se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni za rojstvo, Baby Boy Dots 25/1

  Baloni Baby Boy Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu fantka. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov mešanih modrih barv. Baloni Baby Boy Dots se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni 10/1, Baby Shower pisani

  Baloni s potiskom motiva za Baby Shower so namenjeni zabavi Baby Shower. Velikost balonov pisanih barv Baby Shower je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Baby Shower.

 • Baloni 25/1, Baby Shower pisani

  Baloni s potiskom motiva za Baby Shower so namenjeni zabavi Baby Shower. Velikost balonov pisanih barv Baby Shower je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Baby Shower.

 • Pastelni baloni Baby Boy Dots 6/1

  Pastelni baloni Baby Boy Dots so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v modri, svetlo modri in beli barvi. Baloni za rojstvo so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Baby Boy Dots.

 • Pastelni baloni Baby Girl Dots 6/1

  Pastelni baloni Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni za rojstvo so v pink, beli in roza barvi. Velikost balonov za rojstvo je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Baby Girl Dots.

 • Pastelni baloni Its a Boy 6/1

  Pastelni baloni Its a Boy so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v črni barvi z modrim in belim potiskom. Baloni za rojstvo so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Its a Boy.

 • Pastelni baloni Its a Girl 6/1

  Pastelni baloni Its a Girl so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni za rojstvo deklice so v črni barvi s pink in belim potiskom. Velikost balonov za rojstvo je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Its a Girl.

 • Pastelni baloni Little King 6/1

  Pastelni baloni Little King so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v modri, svetlo modri in svetlo zeleni barvi. Baloni za rojstvo so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Little King.

 • Pastelni baloni Little Queen 6/1

  Pastelni baloni Little Quen so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni za rojstvo so v pink, levanda in roza barvi. Velikost balonov za rojstvo je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Little Queen.

 • Pastelni baloni Oh Baby Girl 6/1

  Pastelni baloni Oh Baby Girl so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Baloni iz lateksa so v beli, svetlo pink in pink barvi. Baloni za rojstvo deklice so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Oh Baby Girl.

 • Pastelni baloni Oh Baby Boy 6/1

  Pastelni baloni Oh Baby Boy so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v beli, svetlo modri in modri barvi. Baloni za rojstvo fantka so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Oh Baby Boy.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!