Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Lego Film

Lego Film

Tu je 6 izdelkov.

Lego Film namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Lego Film za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 6 of 6 izdelkov
 • Krožniki 23 cm, Lego Film 8/1

  Lego Film krožniki so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Lego Film so kvadratne oblike in narejeni iz papirja. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiv Lego Film.

 • Kozarčki 266 ml, Lego Film 8/1

  Kozarčki motiva Lego Film so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Lego Film kozarčki so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Lego Film.

 • Serviete 33x33 cm, Lego Film 16/1

  Serviete motiva Lego Film so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene iz papirja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Lego Film.

 • Namizni prt Lego Film

  Lego Film namizni otroški prt je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt s potiskom motiva Lego Film je narejen iz pvc in se lahko po uporabi enostavno zavrže. Velikost namiznega otroškega prta za praznovanje rojstnega dne je 120x180 cm.

 • Otroška vabila Lego Film

  Lego Film vabila so namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena iz papirja s podatki za povabljence. Velikost otroških vabil Lego Film 8x14 cm. V paketu prejmete 8 vabil z priloženimi ovojnicami bele barve.

 • Folija balon Legon Film

  Folija balon Lego Film je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Lego Movie je 60x81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!