Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Gasilska brigada

Gasilska brigada

Tu je 27 izdelkov.

Gasilska brigada namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Gasilska brigada za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 27 of 27 izdelkov
 • Krožniki Gasilci 18 cm, 6/1

  Krožniki Gasilci so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva gasilcev. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 6 krožnikov Gasilci.

 • Kozarčki Gasilci 270 ml, 8/1

  Kozarčki Gasilci so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom gasilskega motiva. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 6 kozarčkov Gasilci.

 • Serviete Gasilci 33x33 cm, 20/1

  Serviete Gasilci so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom gasilskega motiva. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Gasilci.

 • Vabila Gasilci, 6/1

  Vabila Gasilci so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva gasilcev. V paketu prejmete 6 vabil Gasilci z priloženimi ovojnicami.

 • Party klobučki Gasilci, 6/1

  Party klobučki so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni s potiskom motiva gasilcev in so iz tršega papirja. V paketu prejmete 6 party klobučkov Gasilci.

 • Gasilske otroške trobe, 6/1

  Gasilske otroške trobe so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Gasilske trobe so narejene iz tršega papirja in so velikosti 20 cm. V paketu prejmete 6 gasilskih trob.

 • Zastavice Gasilci

  Zastavice Gasilci so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc in narejene s potiskom gasilskega motiva. Dolžina zastavic Gasilci je 360 cm.

 • Krožniki Fire Track 18 cm, 8/1

  Krožniki Fire Track so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom gasilskega motiva. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Fire Track.

 • Kozarčki Fire Track 270 ml, 8/1

  Kozarčki Fire Track so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom gasilskega motiva. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Fire Track.

 • Serviete Fire Track 33x33, 16/1

  Serviete Fire Track so namenjene zabavi ob različnih priložnostih. Serviete so narejene s potiskom gasilskega motiva. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Fire Track.

 • Prt Fire Track

  Prt Fire Track je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom gasilskega motiva. Velikost prta Fire Track je 137x213 cm.

 • Gasilska čelada Fire Chief

  Gasilska čelada Fire Chief je namenjena otroški zabavi ob različnih priložnostih. Čelada je iz pvc in je v rdeči barvi. Velikost otroške gasilske čelade je 50 cm.

 • Gasilska čelada Fire Chief, rumena

  Gasilska čelada Fire Chief je namenjena otroški zabavi ob različnih priložnostih. Čelada je iz pvc in je v rumeni barvi. Velikost otroške gasilske čelade je 50 cm.

 • Folija balon Gasilsko vozilo

  Folija balon Gasilsko vozilo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 90 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilsko vozilo.

 • Folija balon Fire Track

  Folija balon Gasilsko vozilo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilsko vozilo.

 • Folija balon Fire Track HB

  Folija balon Gasilsko vozilo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilsko vozilo.

 • Airwalker balon Fire Track

  Airwalker balon Fire Track je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen tako, da daje izgled, da navidezno hodi poleg vas. Balon ne potrebuje dodatnih uteži. Velikost balona je 60x48 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Krožniki Fire Track 23 cm, 8/1

  Krožniki Fire Track so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom gasilskega motiva. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Fire Track.

 • Gasilci balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilci je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon gasilci v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Gasilci balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilci je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon gasilci v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Gasilci balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilci je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon gasilci v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Gasilci balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilci je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon gasilci v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Gasilci balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilci je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon gasilci v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Baloni 10/1, Gasilski avto, 28 cm

  Baloni Gasilski avto so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni z gasilskim motivom so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov rdeče barve.

 • Baloni 25/1, Gasilski avto, 28 cm

  Baloni Gasilski avto so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni z gasilskim motivom so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov rdeče barve.

 • Baloni 10/1, Gasilci, 28 cm

  Baloni Gasilski avto so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni z gasilskim motivom so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov rdeče barve.

 • Baloni 25/1, Gasilci, 28 cm

  Baloni Gasilski avto so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni z gasilskim motivom so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov rdeče barve.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!