Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

10 rojstni dan

10 rojstni dan

Tu je 15 izdelkov.

Dodatki za 10. rojstnodnevno zabavo.

Tukaj boste našli vse potrebno za nepozabno praznovanje.

Velika izbira dodatkov za deseti rojstni dan.

Dodatki za 10. rojstnodnevno zabavo.

Tukaj boste našli vse potrebno za nepozabno praznovanje.

Velika izbira dodatkov za deseti rojstni dan.

Manj
Več
Prikazanih 1 - 15 of 15 izdelkov
 • Pisani baloni za 10. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 10. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 10. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 10. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 10. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 10. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni za 10. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 10. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Svečka za rojstni dan, 0 Čudežna, modra

  Čudežna svečka številka 0 modre barve je namenjena kot dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Velikost čudežne prsketajoče svečke je 7,5x4,5 cm. Svečka ima prozoren nastavek.

 • Fontana za rojstni dan, rdeča 0

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana je narejena v obliki številke 0

 • Fontana za 1. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 1 za praznovanje 1. rojstnega dne.

 • Transparent za 10. rojstni dan

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju 10 rojstnega dne. Transparent je sestavljen iz folije in je dolžine 270x19 cm.

 • Jumbo svečka 20 cm, Številka 0

  Jumbo svečka je namenjena zabavi ob praznovanju rojstnega dne. Velikost jumbo svečke za praznovanje je cca 20 cm.

 • Prozorni baloni za 10. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 10 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Baloni za deseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 10. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 10.

 • Folija balon 10. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 10 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 10. rojstni dan.

 • Modra blešečeča svečka številka 0

  Modra bleščeča svečka številka 0 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka modre barve je posuta z bleščicami. Rojstnodnevna svečka ima dodan prozoren nastavek. Velikost svečke za 0 rojstni dan je 7,5x4,5 cm.

 • Vijolična blešečeča svečka številka 0

  Vijolična bleščeča svečka številka 0 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka vijolične barve je posuta z bleščicami. Rojstnodnevna svečka ima dodan prozoren nastavek. Velikost svečke za 0 rojstni dan je 7,5x4,5 cm.

 • Mavrični balon številka 0 s podstavkom

  XXL balon v obliki številke 0 mavrične barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 81 cm in ima dodan balonski podstavek, da lahko samostojno stoji. V paketu prejmete en nenapihnjen folija balon s...

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!