Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Sovice

Sovice

Tu je 13 izdelkov.

Sovice namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Sovice za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 13 of 13 izdelkov
 • Krožniki Sovice 23 cm, 8/1

  Krožniki Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz kartona in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov s potiskom motiva Sovica.

 • Kozarčki Sovice 250 ml, 8/1

  Kozarčki Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki imajo volumen 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov s potiskom motiva sovic.

 • Serviete Sovice 33x33 cm, 20/1

  Prtički Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstega dne. Prtički so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Sovice

 • Party klobučki Sovice, 8/1

  Party klobučki Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega kartona in imajo pitisk sovic. Zraven so dodane elastike za lažje prilagajanje glavi. V paketu prejmete 8 party klobučkov motiv Sovic.

 • Prt Sovice

  Prt Sovice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz PVC in je narejen s potiskom motiva Sovic. V paketu prejmete prt Sovice velikosti 120x180 cm.

 • Vabila Sovice, 8/1

  Vabila Sovice so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva Sovic. Zraven vabil so priložene bele ovojnice. V paketu prejmete 8 vabil Sovice.

 • Transparent Sovice

  Transparent Sovica je namenjen okrasitvi prostora za praznovanje otroškega rojstnega dne. Transparent je iz papirja in je dolžine 180x15 cm. Transparent je narejen v obliki napisa Happy Birthday z dodanimi liki Sovice.

 • Party piščalke Sovice, 6/1

  Party piščalke Sovice so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so narejene s potiskom motiva sovic. Ko piščalko pihnemo je končna dolžina le te 30 cm. V paketu prejmete 6 piščalk Sovice.

 • Slamice Sovice, 8/1

  Slamice Sovice so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice za otroško praznovanje so velikosti 24 cm. Slamice so narejene s potiskom motiva sovic. V paketu prejmete 8 slamic Sovice.

 • Svečke Sovice, 8/1

  Svečke Sovice so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene s potiskom motiva sovic. V paketu prejmete 4 svečke sovice za pravo otroško zabavo.

 • Baloni 10/1, Sovice, 28 cm

  Lateks baloni Sovice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov s potiskom motiva Sovic.

 • Baloni 25/1, Sovice, 28 cm

  Lateks baloni Sovice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov s potiskom motiva Sovic.

 • Pastelni baloni Sovice 6/1

  Pastelni baloni Sovice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Sovice so v zeleni, roza in temno rjavi pastelni barvi. Velikost balonov Sovice je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Sovice.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!