Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Sofija Prva

Sofija Prva

Tu je 19 izdelkov.

Sofija Prva namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Sofija Prva za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 19 of 19 izdelkov
 • Krožniki Sofija Prva 20 cm, 8/1

  Krožniki Sovija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so narejeni s potiskom motiva Sofije Prve. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Sofija Prva.

 • Krožniki Sofija Prva 23 cm, 8/1

  Krožniki Sovija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so narejeni s potiskom motiva Sofije Prve. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Sofija Prva.

 • Kozarčki Sofija Prva 200 ml, 8/1

  Kozarčki Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc, narejeni s potiskom motiva Sofije Prve. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Sofija Prva.

 • Serviete Sofija Prva 33x33 cm, 20/1

  Serviete Sofija Prva so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in so narejene s potiskom motiva Sofija Prva. Serviete so velikosti 33x 33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Sofija Prva.

 • Slamice Sofija Prva, 6/1

  Slamice Sofija prva so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. V paketu prejmete 6 slamic velikosti 25 cm.

 • Svečka Sofija Prva

  Svečka Sofija prva je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečka je narejena z motivom risane junakinje Sofije Prve. V paketu prejmete svečko Sofija Prva, velikosti 9x7,5 cm.

 • Vabila Sofija Prva, 6/1

  Vabila Sofija Prva so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 14x9 cm in so narejena s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Zraven so prav tako priložene ovojnice v magenta barvi. V paketu prejmete 6 vabil Sofija Prva.

 • Transparent Sofija Prva HB

  Transparent Sofija Prva je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je sestavljen z napisom Happy Birthday in motivom Sofije Prve. Transparent je narejen iz tršega papirja. Dimenzija transparenta je 150x23 cm.

 • Zastavice Sofija Prva

  Zastavice Sofija prva so namenjene okrasitvi prostora za praznovanje otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc, tako, da jih lahko uporabite za okrasitev znotraj ali zunaj. Dolžina zastavic je 230 cm. Zastavice Sofija Prva so potiskane obojestransko.

 • Maske Sofija Prva, 6/1

  Maske Sofija Prva so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske so narejene iz tršega papirja in so opremljene z elastiko. V paketu prejmete 6 mask Sofije Prve.

 • Baloni Sofija Prva 28 cm, 10/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Baloni Sofija Prva 28 cm, 25/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Baloni Sofija Prva Happy Birthday 28 cm, 10/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Baloni Sofija Prva Happy Birthday 28 cm, 25/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Airwalker balon Sofija Prva

  Posebnost airwalker balonov je da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas.  Primeren za posebno darilo. Balon je narejen iz posebne folije.  Velikost balona: 93 cm  x 121 cm

 • Prt Sofija Prva

  Prt Sofija Prva je namenjen okrasitvi mize ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je velikosti 120x180 cm.

 • Dekoracija iz balonov Sofija Prva

  Balonska dekoracija Sofija Prva je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom motiva Sofije Prve v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Sofija Prva v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v...

 • Folija balon Sofija Prva

  Folija balon Sofija Prva je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 66x88 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Napihnjen Bubble balon Sofija Prva

  Napihnjen Bubble balon Sofija Prva je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!