Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Unicorn samorog

Unicorn samorog

Tu je 32 izdelkov.

Unicorn Samorog namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Unicorn Samorog za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 32 of 32 izdelkov
 • Krožniki 23 cm, Samorog 8/1

  Krožniki Samorog so namenenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Kozarčki 266 ml, Samorog 8/1

  Kozarčki Samorog so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni s potiskom motiva samoroga. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov.

 • Prt Samorog

  Prt Samorog je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je narejen iz pvc in potiskan z motivom samoroga. Velikost prta je 120x180 cm.

 • Transparent Samorog Happy Birthday

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent in oblikovan napis Happy Birthday. Dimenzije transparenta je 180x15 cm.

 • Slamice Samorog 8/1

  Slamice Samorog so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene z motivom samoroga. Velikost posamezne slamice je 24 cm. V paketu prejmete 8 slamic.

 • Svečke Samorog 4/1

  Svečke Samorog so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost posamezne svečke z motivom samoroga je 7 cm. V paketu prejmete 4 svečke.

 • Vrečke za darilca Samorog 8/1

  Vrečke za darilca so namenjene zabavi na otroškem rojstnem dnevu. Vrečke so iz pvc in so velikosti 16x23 cm. V paketu prejmete 8 vrečkic.

 • Folija balon Samorog

  Folija balon Samorog je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 83x73 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Serviete 33x33 cm, Samorog

  Serviete Samorog so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Samorog.

 • Folija balon Samorog Magical

  Folija balon Samorog je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 95 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Samorog Magical HB

  Folija balon Samorog je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Airwalker balon Unicorn Samorog

  Balon AirWalker Unicorn Samorog je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Samorog ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 106x116 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Baloni 10/1, Unicorn Samorog, 12,5 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 12,5 cm. V paketu prejmete 10 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 25/1, Unicorn Samorog, 12,5 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 12,5 cm. V paketu prejmete 25 balonov Unicorn Samorog.

 • Folija balon Samorog Belive

  Folija balon Samorog je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Samorog 1

  Folija balon Samorog je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 83x73 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Baloni 10/1, Unicorn Samorog, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 10 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 25/1, Unicorn Samorog, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 25 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 10/1, Unicorn Samorog 1, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 10 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 25/1, Unicorn Samorog 1, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 25 balonov Unicorn Samorog.

 • Krožniki 18 cm, Samorog 8/1

  Krožniki Samorog so namenenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Kozarčki 270 ml, Samorog 8/1

  Kozarčki Samorog so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni s potiskom motiva samoroga. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov.

 • Serviete 33x33 cm, Samorog 16/1

  Serviete Samorog so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Samorog.

 • Prt Unicorn Samorog

  Prt Samorog je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je narejen iz pvc in potiskan z motivom samoroga. Velikost prta je 137x213 cm.

 • Transparent Unicorn Happy Birthday

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent in oblikovan napis Happy Birthday. Dimenzije transparenta je 215x15 cm.

 • Klobučki Unicorn Samorog 8/1

  Klobučki Unicorn Samorog so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki za zabavo so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 party klobučkov Unicorn Samorog.

 • Selfie okvir za slikanje Unicorn

  Folija balon Unicorn je namenjen slikanju šaljivih fotografij. Balon Okvir Unicorn je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Folija balon Unicorn je velikosti 66x68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pastelni baloni Unicorn Birthday 6/1

  Pastelni baloni Unicorn Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne deklice. Baloni Unicorn z napisom Happy Birthday so v pink, roza in lila barvi. Velikost balonov Unicorn Birthday je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Unicorn Birthday.

 • Pastelni baloni Unicorn 6/1

  Pastelni baloni Unicorn so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne deklice. Baloni Unicorn so v pastelno belih barvah. Velikost balonov Unicorn Birthday je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Unicorn Birthday.

 • Pinata na poteg Unicorn, zlat

  Pinata Unicorn je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Unicorn se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Unicorn je 33x50x12 cm.

 • Pinata na poteg Samorog

  Pinata Unicorn je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Unicorn se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Unicorn je 35x47x16 cm.

 • Pastelni baloni Unicorn Živali 6/1

  Pastelni baloni motiv Unicorn Živali so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni iz lateksa so narejeni s potiskom različnih živalli. Velikost pastelnih balonov Unicorn Živali je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!