Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Unicorn samorog

Unicorn samorog

Tu je 19 izdelkov.

Unicorn Samorog namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Unicorn Samorog za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 19 of 19 izdelkov
 • Airwalker balon Unicorn Samorog

  Balon AirWalker Unicorn Samorog je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Samorog ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 106x116 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Samorog Belive

  Folija balon Samorog je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Selfie okvir za slikanje Unicorn

  Folija balon Unicorn je namenjen slikanju šaljivih fotografij. Balon Okvir Unicorn je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Folija balon Unicorn je velikosti 66x68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pastelni baloni Unicorn Birthday 6/1

  Pastelni baloni Unicorn Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne deklice. Baloni Unicorn z napisom Happy Birthday so v pink, roza in lila barvi. Velikost balonov Unicorn Birthday je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Unicorn Birthday.

 • Pastelni baloni Unicorn 6/1

  Pastelni baloni Unicorn so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne deklice. Baloni Unicorn so v pastelno belih barvah. Velikost balonov Unicorn Birthday je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Unicorn Birthday.

 • Pinata na poteg Unicorn, zlat

  Pinata Unicorn je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Unicorn se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Unicorn je 33x50x12 cm.

 • Pinata na poteg Samorog

  Pinata Unicorn je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Unicorn se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Unicorn je 35x47x16 cm.

 • Pastelni baloni Unicorn Živali 6/1

  Pastelni baloni motiv Unicorn Živali so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni iz lateksa so narejeni s potiskom različnih živalli. Velikost pastelnih balonov Unicorn Živali je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Unicorn papirnati krožniki 23 cm

  Krožniki Unicorn so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Unicorn so iz papirja. Velikost krožnikov Unicorn je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiv Unicorn.

 • Unicorn papirnati kozarčki 266 ml

  Kozarčki motiva Unicorn so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz papirja. Volumen kozarčkov Unicorn je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov motiva Unicorn.

 • Unicorn namizni prtički 33x33 cm

  Namizni prtički motiva Unicorn so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prtički so narejeni iz papirja. Velikost namiznih prtičkov Unicorn je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 prtičkov Unicorn.

 • Unicorn otroški namizni prt

  Unicorn namizni prt je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt Unicorn je narejen iz pvc. Velikost prta je 120x180 cm.

 • Unicorn Transparent Happy Birthday

  Unicorn transparent z napisom Happy Birthday je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Unicorn je narejen iz tršega papirja. Velikost transparenta Unicorn je 180x15 cm.

 • Unicorn rojstnodnevne slamice

  Slamice Unicorn so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene v motivu Unicorn. Slamice so velikosti 20 cm. V paketu prejmete 20 slamic Unicorn.

 • Samorog papirnati krožniki 23 cm

  Krožniki Unicorn so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Unicorn so iz papirja. Velikost krožnikov Unicorn je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiv Unicorn.

 • Samorog papirnati kozarčki 266 ml

  Kozarčki motiva Samorog so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz papirja. Volumen kozarčkov Unicorn je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov motiva Unicorn.

 • Samorog namizni prtički 33x33 cm

  Namizni prtički motiva Samorog so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prtički so narejeni iz papirja. Velikost namiznih prtičkov Unicorn je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 prtičkov Unicorn.

 • Samorog otroški namizni prt

  Unicorn namizni prt je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt Unicorn je narejen iz pvc. Velikost prta je 137x243 cm.

 • Samorog Transparent Happy Birthday

  Samorog transparent z napisom Happy Birthday je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Unicorn je narejen iz tršega papirja. Velikost transparenta Unicorn je 320x25 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!