Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Zabava ob rojstvu

Zabava ob rojstvu

Tu je 189 izdelkov.

Zabava ob rojstvu otroka!

Tukaj boste našli vse potrebno za praznovanje rojstva vašega otroka.

Priredite SUPER zabavo!

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 189 of 189 izdelkov
 • Baloni za rojstvo 10/1, Roza nogice

  Baloni Roza nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo otroka motiv Nogic.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Roza nogice

  Baloni Roza nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo deklice se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo deklice s potiskom nogic.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Modre nogice

  Baloni za rojstvo Modre nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo fantka motiva Modrih nogic.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Modre nogice

  Baloni za rojstvo Modre nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni za rojstvo so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov motiva Modrih nogic.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Rose Deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo Deklica sem v rose barvi.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Rose Deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo Deklica sem rose barve.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Robins Egg Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem Robins Egg barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo Fantek sem.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Robins Egg Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem v Robbins Egg barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo Fantek sem.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Pink deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo z napisom Deklica sem pink barve.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Pink deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem v pink barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo Deklica sem v pink barvi.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Light Blue Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem Light blue barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov  Fantek sem za rojstvo.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Light Blue Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem Light blue barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Fantek sem za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Its a Girl

  Baloni za rojstvo Its a Girl so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Its a Girl za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Its a Girl

  Baloni za rojstvo Its a Girl so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Its a Girl za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Its a Boy

  Baloni za rojstvo Its a Boy modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Its a Boy za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Its a Boy

  Baloni za rojstvo Its a Boy so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov modrih balonov Its a Boy za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Pink Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Pink Baby Moon za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Pink Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Pink Baby Moon za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Moder Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Moon modre barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Moder Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Moon modre barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Tiny Baby Girl

  Baloni za rojstvo Tiny Baby Girl so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Tiny Baby Girl za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Tiny Baby Girl

  Baloni za rojstvo Tiny Baby Girl so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Tiny Baby Girl za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Tiny Baby Boy

  Baloni za rojstvo Tiny Baby Boy so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Tiny Baby Boy za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Tiny Baby Boy

  Baloni za rojstvo Tiny Baby Boy so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Tiny Baby Boy za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, He or She

  Baloni za rojstvo He or She so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka ali deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov He or She za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, He or She

  Baloni za rojstvo He or She so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka ali deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov He or She za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Girl Dots

  Baloni za rojstvo Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Girl Dots za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Girl Dots

  Baloni za rojstvo Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Girl Dots za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Girl Stars

  Baloni za rojstvo Baby Girl Stars so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Girl Stars za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Žirafica modri

  Baloni za rojstvo Žirafica v modri barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Žirafica modre barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Žirafica modri

  Baloni za rojstvo motiv Žirafa modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Žirafa modre barve za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Oblačilca modri

  Baloni za rojstvo Oblačilca v modri barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Modra oblačilca za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Oblačilca pink

  Baloni za rojstvo motiv Oblačilca pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Pink oblačilca za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Oblačilca pink

  Baloni za rojstvo Oblačilca pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Pink oblačilca za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Slončki Baby Shower

  Baloni za Baby Shower Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Shower Slončki za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Slončki Baby Shower

  Baloni za rojstvo motiv Baby Shower Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Shower Slončki za rojstvo otroka.

 • Balon za rojstvo, Baby Girl Dots

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Dots je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Dots

 • Balon za rojstvo, Baby Boy Dots

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Dots je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Boy Dots

 • Balon za rojstvo, Girl Bottle

  Folija balon za rojstvo otroka Girl Bottle je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Girl Bottle

 • Balon za rojstvo, Boy Bottle

  Folija balon za rojstvo otroka Boy Bottle je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Boy Bottle.

 • Balon za rojstvo, Pink oblekice

  Folija balon za rojstvo otroka Pink oblekice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pink oblekice

 • Balon za rojstvo, Modre oblekice

  Folija balon za rojstvo otroka Modre oblekice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Modre oblekice.

 • Balon za rojstvo, Roza slonček

  Folija balon za rojstvo otroka Roza slonček je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Roza slonček.

 • Balon za rojstvo, Moder slonček

  Folija balon za rojstvo otroka Moder slonček je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Moder slonček.

 • Balon za rojstvo, Roza sovica

  Folija balon za rojstvo otroka Roza sovica je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Roza sovica.

 • Balon za rojstvo, Little Man

  Folija balon za rojstvo otroka Little Man je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Little Man.

 • Balon za rojstvo, Welcome Baby Živali

  Folija balon za rojstvo otroka Welcome Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Welcome Baby.

 • Balon za rojstvo, Baby Girl Metuljčki

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Metuljčki je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Metuljčki.

 • Balon za rojstvo, Baby Boy Metuljčki

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Metuljčki je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Boy Metuljčki.

 • Balon za rojstvo, Its a Girl Nogice

  Folija balon za rojstvo otroka Its a Girl je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Its a Girl.

 • Balon za rojstvo, Its a Boy Nogice

  Folija balon za rojstvo otroka Its a Boy Nogice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Its a Boy Nogice.

 • Balon za rojstvo, Baby Girl Stars

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Stars je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Stars.

 • Balon za rojstvo, Girl Soft Pony

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Soft Pony je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Soft Pony.

 • Balon za rojstvo, Boy Soft Giraffe

  Folija balon za rojstvo otroka Boy Soft Giraffe je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Boy Soft Giraffe.

 • Balon za rojstvo, Baby Boy Shoes

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Shoes je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Baby Boy Shoes.

 • Balon za rojstvo, Its a Boy Mesec

  Folija balon za rojstvo otroka Its a Boy Mesec je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Baby Boy Mesec.

 • Balon za rojstvo, Yep! Fantek sem

  Folija balon za rojstvo otroka Yep Fantek sem je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Yep Fantek sem.

 • Balon za rojstvo, Pink Precious Moments

  Folija balon za rojstvo otroka Pink Moments je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Pink Precious Moments.

 • Balon za rojstvo, Girl Rachel Ellen

  Folija balon za rojstvo otroka Girl Rachel Ellen je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Girl Rachel Ellen.

 • Balon za rojstvo, Baby Boy Buggy

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Buggy je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Baby Boy Buggy.

 • Balon za rojstvo, Welcome Baby

  Folija balon za rojstvo otroka Welcome Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 40 x 60 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Welcome Baby.

 • Balon za rojstvo, Pink Steklenička

  Folija balon za rojstvo otroka Pink steklenička je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 33 x 79 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki pink stekleničke.

 • Balon za rojstvo, Modra Steklenička

  Folija balon za rojstvo otroka Modra steklenička je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 33 x 79 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki stekleničke modre barve.

 • Balon za rojstvo, Pink Stopalo

  Folija balon za rojstvo otroka Pink stopalo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice- Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 58 x 82 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon oblike stopala pink barve.

 • Balon za rojstvo, Modro Stopalo

  Folija balon za rojstvo otroka Modro stopalo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 58 x 82 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva stopala modre barve.

 • Balon za rojstvo, Baby Girl Dudka

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Dudka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 56 x 74 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Dudka.

 • Balon za rojstvo, Baby Boy Dudka

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Dudka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 56 x 74 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki modre dudke.

 • Balon za rojstvo, Pink leteča štorklja

  Folija balon za rojstvo otroka Leteča štorklaj pink barve je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 58 x 81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki štorklje pink barve.

 • Balon za rojstvo, Modra leteča štorklja

  Folija balon za rojstvo otroka Modra leteča štorklja je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 58 x 81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balonv obliki štorklje modre barve.

 • Balon za rojstvo, Pink otroški voziček

  Folija balon za rojstvo otroka Pink voziček je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 79 x 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki vozička pink barve.

 • Balon za rojstvo, Moder otroški voziček

  Folija balon za rojstvo otroka Moder voziček je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 79 x 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon oblike vozička modre barve.

 • Balon za rojstvo, Velika pink zvezda

  Folija balon za rojstvo otroka Pink zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 90 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki zvezde pink barve.

 • Balon za rojstvo, Velika modra zvezda

  Folija balon za rojstvo otroka Modra zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 90 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki zvezde modre barve.

 • Transparent Girl Monkey

  Transparent Girl Mokey je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju rojstva deklice. Transparent je iz folije in narejen s potiskom male navihane opice. Dolžina transparenta Navihana mala opica je 360 cm.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Girl Nogice

  Baloni za rojstvo motiv Baby Girl Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Girl Nogice za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Girl Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Girl Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Girl Nogice za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Boy Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Boy Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Boy Nogice za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Boy Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Boy nogice modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Boy Nogice za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Its a Girl Slončki

  Baloni za rojstvo Its a Girl Slončki pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Girl Slončki za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Its a Girl Slončki

  Baloni za rojstvo Its a Girl Slončki pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Its a Girl Slončki za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Its a Boy Slončki

  Baloni za rojstvo Its a Boy Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni za rojstvo fantka so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Its a Boy Slončki

  Baloni za rojstvo Its a Boy Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo otroka Its a Boy Slončki.

 • Dekoracija iz balonov Modre nogice

  Balonska dekoracija Modre nogice je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Pink nogice

  Balonska dekoracija Pink nogice je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Modri medvedek

  Balonska dekoracija Modri medvedek je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom medvedka v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Pink medvedek

  Balonska dekoracija Pink medvedek je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom medvedka v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Girl

  Balonska dekoracija Baby Girl je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom medvedka v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Welcome Baby Girl

  Balonska dekoracija Baby Girl je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom medvedka v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Slončki

  Balonska dekoracija Slončki je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom slončkov v velikosti 28 cm -1x  folija balon slonje slona v velikosti 98 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Slončki 1

  Balonska dekoracija Slončki je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom slončkov v velikosti 28 cm -1x  folija balon slonje slona v velikosti 98 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Shower

  Balonska dekoracija Slončki je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -2x lateks balon s potiskom slončkov v velikosti 28 cm -2x  folija balon v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Modre nogice 1

  Balonska dekoracija Modre nogice je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom modrih nogic v velikosti 28 cm -1x  folija balon nogici v velikosti 88 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Pink nogice 1

  Balonska dekoracija Pink nogice je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom modrih nogic v velikosti 28 cm -1x  folija balon nogici v velikosti 88 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Pink steklenička

  Balonska dekoracija Pink steklenička je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon  v velikosti 28 cm -1x  folija balon steklenička v velikosti 80 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy Bubble

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 55 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Girl Bubble

  Balonska dekoracija Baby Girl je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 55 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Girl Bear

  Balonska dekoracija Baby Girl Bear je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 61 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy Bear

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 61 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Girl Bear 1

  Balonska dekoracija Baby Girl Bear je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -8x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 61 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy Bear 1

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -8x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 61 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Krožniki 18 cm, Fantek ali punčka 10/1

  Krožniki Fantek ali punčka so namenjeni zabavi ob pričakovanju rojstva. Velikost kvadratnih krožnikov za rojstvo je 18 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov.

 • Krožniki 23 cm, Fantek ali punčka 8/1

  Krožniki Fantek ali punčka so namenjeni zabavi ob pričakovanju rojstva. Velikost kvadratnih krožnikov za rojstvo je 23 cm. V paketu prejmete 23 krožnikov.

 • Kozarčki 270 ml, Fantek ali punčka 8/1

  Kozarčki Fantek ali Punčka so namenjeni zabavi Baby Shower. Volumen kozarčkov za rojstvo je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov za Baby Shower.

 • Serviete 33x33 cm, Fantek ali punčka 20/1

  Serviete Punčka ali fantek so namenjene zabavi pred rojstvom nove članice ali člana. Velikost serviet Punčka ali fantek je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Punčka ali Fantek.

 • Prt Fantek ali punčka

  Prt Punčka ali fantek je namenjen popestritvi zabave ob pričakovanju rojstva. Prt je velikosti 137x213 cm in je iz Pvc.

 • Transparent Fantek ali punčka

  Transparent Punčka ali Fantek je namenjen popestritvi zabavi ob pričakovanju rojstva. Transparent Fantek ali Punčka je dolžine 365 cm x12,5 cm.

 • Krožniki za Baby Shower, Moder slonček 18 cm

  Krožniki Moder slonček so namenjeni zabavi pred rojstvom otroka. Krožniki Moder slonček so velikosti 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Krožniki za Baby Shower, Moder slonček 23 cm

  Krožniki Moder slonček so namenjeni zabavi pred rojstvom otroka. Krožniki Moder slonček so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Kozarčki za Baby Shower, Moder slonček

  Kozarčki Modri slonček so namenjeni zabavi pred rojstvom otroka. Kozarčki Modri slonček imajo volumen 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Modri slonček.

 • Serviete za Baby Shower, Moder slonček

  Serviete Moder slonček so namenjene zanavi ob pričakovanju novega družinskega člana ali članice. Serviete so narejene s potiskom modrega slončka. Velikost serviet Moder slonček je 16x16 cm. V paketu prejmete 16 serviet Moder slonček.

 • Prt za Baby Shower, Moder slonček

  Prt Moder slonček je namenjen zabavi ob pričakovanju novega družinskega člana. Prt je narejen s potiskom modrega slončka. Velikost prta Modri slonček je 137x213 cm.

 • Transparent za Baby Shower, Moder slonček

  Transparent Moder slonček je namenjen zabavi pred rojstvom novega družinskega člana ali članice. Transparent je narejen s potiskom modrega slončka. V paketu prejmete transparent Moder slonček velikosti 365x12,5 cm.

 • Vabila za Baby Shower, Moder slonček

  Vabila Moder slonček so namenjena zabavi ob pričakovanju rojstva novega družinskega člana ali članice. Vabila so narejena s potiskom modrega slončka. Velikost vabil Modri slonček je 10x14 cm. V paketu prejmete 8 vabil Modri slonček z priloženimi belimi ovojnicami.

 • Modra darilna vrečka za Baby Shower

  Darilna vrečka je namenjena zabavi za Baby Shower. Velikost darilne vrečke je 31x26 cm.

 • Krožniki za Baby Shower, Pink slonček

  Krožniki Roza slonček so namenjeni zabavi ob pričakovanju ali rojstvu punčke. Krožniki Roza slonček so velikosti 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Roza slonček.

 • Kozarčki za Baby Shower, pink slonček

  Kozarčki Roza slonček so namenjeni zabavi ob pričakovanju ali ob rojstvu otroka. Kozarčki so narejeni s potiskom roza slončka. Volumen kozarčkov Roza slonček je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov.

 • Serviete za Baby Shower, Pink slonček

  Serviete Roza slonček so namenjeni popestritvi zabave ob pričakovanju ali rojstvu otroka. Serviete so velikosti 16x16 cm. V paketu prejmete 16 serviet Roza slonček.

 • Prt za Baby Shower, Pink slonček

  Prt Roza slonček je namenjen popestritvi zabave ob pričakovanju ali rojstvu otroka. Prt je velikosti 137x213 cm s potiskom roza slončka.

 • Transparent za Baby Shower, Pink slonček

  Transparent Pink slonček je namenjen zabavi pred rojstvom novega družinskega člana ali članice. Transparent je narejen s potiskom pink slončka. V paketu prejmete transparent Pink slonček velikosti 365x12,5 cm.

 • Transparent za Baby Shower, Pink slonček 1

  Transparent Pink slonček je namenjen zabavi pred rojstvom novega družinskega člana ali članice. Transparent je narejen s potiskom pink slončka. V paketu prejmete transparent Pink slonček velikosti 160x20 cm.

 • Vabila za Baby Shower, Pink slonček

  Vabila Roza slonček so namenjena zabavi ob pričakovanju rojstva otroka ali zabavi po rojstvu. V paketu prejmete 8 vabil z priloženimi ovojnicami. Velikost vabil je 10x14 cm.

 • Pink darilna vrečka za Baby Shower

  Darilna vrečka je namenjena zabavi za Baby Shower. Velikost darilne vrečke je 31x26 cm.

 • Pink tiara Mom to be

  Tiara Mom to be je namenjena zabavi pred rojstvom otroka. Tiara je v roza barvi z napisom Mom to be.

 • Namizna dekoracija Punčka je 4/1

  Namizni okras je namenjen kot dekoracija ob rojstvu deklice. Okras je v roza barvi. Velikost okrasa za rojstvo deklice je 15 cm. V paketu prejmete 4 namizne dekoracije za popestritev zabave ob rojstvu deklice.

 • Namizna dekoracija Baby, pink 3D

  Namizni okras je namenjen popestritvi zabave ob rojstvi deklice. Namizni okras je z napisom Baby v pink barvi. Velikost namiznega okrasa za rojstvo deklice je 35x11,5x11,5 cm.

 • Namizna dekoracija Pink steklenička

  Namizni okras je namenjen zabavi ob praznovanju rojstva deklice. Namizna dekoracija ima obliko stekleničke in je v roza barvi. Velikost roza stekleničke z napisom Baby je 30 cm.

 • Transparent Dobrodošla

  Transparent Dobrodošla je namenjen okrasitvi prostora ob rojstvu deklice. Transparent sestavlajo črke z napisom Dobrodošla. Dolžina transparenta je 120x15 cm.

 • Transparent Dobrodošel

  Transparent Dobrodošel je namenjen okrasitvi prostora ob rojstvu fantka. Transparent sestavljajo črke z napisom Dobrodošel Dolžina transparenta je 120x15 cm.

 • Transparent Fantek je

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju rojstva fantka. Transparent je narejen iz folije in je dolžine 360 cm.

 • Transparent Punčka je

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob rojstvu deklice. Transparent je sestavljen iz folije in je dolžine 360 cm.

 • Transparent Its a Boy

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju rojstva fantka. Transparent je narejen iz tršega papirja in je dolžine 136 cm.

 • Transparent Its a Girl

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob rojstvu deklice. Transparent je sestavljen iz tršega papirja in je dolžine 136 cm.

 • Napihnjen Bubble balon Baby Boy

  Napihnjen Bubble balon Baby Boy namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Boy Medo

  Napihnjen Bubble balon Baby Boy namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 61 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Girl Medo

  Napihnjen Bubble balon Baby Girl namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 61 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Girl Bear

  Napihnjen Bubble balon Baby Girl namenjen kot dekoracija ob rojstvu deklice Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 61 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Boy 1

  Napihnjen Bubble balon Baby Boy namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Welcome Baby

  Napihnjen Bubble balon Welcome Baby namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka ali deklice Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Girl

  Napihnjen Bubble balon Baby Girl namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Shower

  Napihnjen Bubble balon Baby Shower namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Baloni za rojstvo, Baby Girl Dots 10/1

  Baloni Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov mešanih pink barv. Baloni baby Girl Dots se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni za rojstvo, Baby Girl Dots 25/1

  Baloni Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov mešanih pink barv. Baloni baby Girl Dots se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni za rojstvo, Baby Boy Dots 10/1

  Baloni Baby Boy Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu fantka. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov mešanih modrih barv. Baloni Baby Boy Dots se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni za rojstvo, Baby Boy Dots 25/1

  Baloni Baby Boy Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu fantka. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov mešanih modrih barv. Baloni Baby Boy Dots se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Balon za rojstvo Baby Girl Dots

  Balon je namenjen kot dekoracija ob rojstvu deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Dekorativne dudke v pink barvi 4/1

  Dudke so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Posamezna dudka je narejena iz papirja in je velikosti 8 cm. V paketu prejmete 4 dudke v pink barvi.

 • Namizna dekoracija za rojstvo Medvedek, moder

  Namizna dekoracija v obliki medvedka je namenjen okrasitvi mize ob praznovanju rojstva otroka. Dekoracija je narejena iz tršega papirja in je velikosti 19 cm. Dekoracijo lahko tudi obesimo. Medvedek je v modri barvi.

 • Namizna dekoracija za rojstvo Medvedek, pink

  Namizna dekoracija v obliki medvedka je namenjen okrasitvi mize ob praznovanju rojstva otroka. Dekoracija je narejena iz tršega papirja in je velikosti 19 cm. Dekoracijo lahko tudi obesimo. Medvedek je v pink barvi.

 • Krožniki 25 cm, Baby Boy, modri 8/1

  Krožniki Baby Boy so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstva fantka. Velikost krožnikov je 25 cm. V paketu prejmete 8 namiznih krožnikov modre barve.

 • Kozarčki 266 ml, Baby Boy, modri 8/1

  Kozarčki Baby Boy so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstva fantka. Kozarčki za rojstvo imajo volumen 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov za rojstvo modre barve.

 • Serviete 33x33 cm, Baby Boy, modri 16/1

  Serviete Baby Boy so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstva fantka. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Baby Boy za rojstvo.

 • Namizna dekoracija Fantek je 4/1

  Namizna dekoracija je namenjena okrasitvi mize ob praznovanju rojstva fantka. Dekoracija je narejena iz papirja in je velikosti 15 cm. V paketu prejmete 4 namizne dekoracije z napisom Fantek je.

 • Namizna dekoracija Baby 3D, modra

  Namizna dekoracija Baby je namenjena okrasitvi mize ob praznovanju rojstva fantka. Dekoracija ima izgled 3D Dekoracija je velikosti 35x11x11 cm.

 • Transparent Pink oblekice, Punčka je

  Transparent Punčka je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju rojstva deklice. Transparent je narejen iz tršega papirja in je velikosti 160x15 cm.

 • Viseča dekoracija Oblekice, pink

  Viseča dekoracija je namenjena popestritvi zabave ob rojstvu deklice. Dekoracija je v pink barvi in ima obliko oblačilc. V paketu prejmete 3 viseče dekoracije, dolžine 60 cm. Velikost pink oblačilc je 8,5x11 cm.

 • Priponka Fantek je, modra

  Priponka Fantek je  je namenjena zabavi ob praznovanju rojstva dečka. Priponka je v modri barvi in ima sličico modrih oblačilc. Velikost priponke je 7 cm, dolžina trakov je 7,5 cm.

 • Talni tekač Modre nogice

  Talni tekač je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Tekač je narejen s potiskom nogic. Velikost tekača je 250x50 cm

 • Talni tekač Pink nogice

  Talni tekač je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Tekač je narejen s potiskom nogic. Velikost tekača je 250x50 cm

 • Folija balon Me to You Baby Boy

  Folija balon Me to You Baby Boy je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon za rojstvo fantka je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Boy je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Baby Boy.

 • Folija balon Me to You Baby Girl

  Folija balon Me to You Baby Girl je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon za rojstvo deklice je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Girl je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Baby Girl.

 • Namizni konfetki za rojstvo Pink dots

  Pink dots namizni konfetki so namenjeni okrasitvi mize ob praznovanju rojstva deklice. Konfetki za rojstvo deklice imajo obliko oblekic in napisov Baby pink barve. Velikost posameznega konfetka je od 1 do 2 cm. V paketu prejmete 14 g. namiznih konfetkov Pink dots.

 • Namizni konfetki za rojstvo Blue dots

  Blue dots namizni konfetki so namenjeni okrasitvi mize ob praznovanju rojstva fantka. Konfetki za rojstvo fantka imajo obliko oblekic in napisov Baby modre barve. Velikost posameznega konfetka je od 1 do 2 cm. V paketu prejmete 14 g. namiznih konfetkov Blue dots.

 • Namizni konfetki za rojstvo Its a Boy

  Its a Boy namizni konfetki so namenjeni okrasitvi mize ob praznovanju rojstva fantka. Konfetki za rojstvo fantka imajo obliko napisov Its a Boy modre barve. Velikost posameznega konfetka je od 1 do 2 cm. V paketu prejmete 14 g. namiznih konfetkov Its a Boy.

 • Namizni konfetki za rojstvo Its a Girl

  Its a Girl namizni konfetki so namenjeni okrasitvi mize ob praznovanju rojstva deklice. Konfetki za rojstvo deklice imajo obliko napisa Its a Girl. Velikost posameznega konfetka je od 1 do 2 cm. V paketu prejmete 14 g. namiznih konfetkov Its a Girl.

 • Dekoracija za rojstvo Modra štorklja

  Dekoracija za rojstvo Modra štorklja je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu fantka. Modra štorklja je izdelana iz stiropora. Dekoracija ima dodan podstavek in lahko samostojno stoji. Velikost modre štorklje je 64x49 cm.

 • Dekoracija za rojstvo Pink štorklja

  Dekoracija za rojstvo Pink štorklja je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu deklice Pink štorklja je izdelana iz stiropora. Dekoracija ima dodan podstavek in lahko samostojno stoji. Velikost pink štorklje je 64x49 cm.

 • Pastelni baloni Baby Boy Dots 6/1

  Pastelni baloni Baby Boy Dots so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v modri, svetlo modri in beli barvi. Baloni za rojstvo so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Baby Boy Dots.

 • Pastelni baloni Baby Girl Dots 6/1

  Pastelni baloni Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni za rojstvo so v pink, beli in roza barvi. Velikost balonov za rojstvo je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Baby Girl Dots.

 • Pastelni baloni Its a Boy 6/1

  Pastelni baloni Its a Boy so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v črni barvi z modrim in belim potiskom. Baloni za rojstvo so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Its a Boy.

 • Pastelni baloni Its a Girl 6/1

  Pastelni baloni Its a Girl so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni za rojstvo deklice so v črni barvi s pink in belim potiskom. Velikost balonov za rojstvo je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Its a Girl.

 • Pastelni baloni Little King 6/1

  Pastelni baloni Little King so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v modri, svetlo modri in svetlo zeleni barvi. Baloni za rojstvo so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Little King.

 • Pastelni baloni Little Queen 6/1

  Pastelni baloni Little Quen so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni za rojstvo so v pink, levanda in roza barvi. Velikost balonov za rojstvo je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Little Queen.

 • Pink štorklja viseča dekoracija

  Viseča dekoracija Štorklja pink barve je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Pink štorklja vsebuje 3 viseče dekoracije. Dekoracija je narejena iz tršega papirja.

 • Modra štorklja viseča dekoracija

  Viseča dekoracija Štorklja modre barve je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Modra štorklja vsebuje 3 viseče dekoracije. Dekoracija je narejena iz tršega papirja.

 • Baby set balonov za rojstvo

  Set balonov za rojstvo Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva otroka. Set balonov je v rose barvi. Velikost posameznega balona je 36 cm. Baloni se napihnejo z zrakom, tako da je priložena tudi slamica za napihovanje. V paketu prejmete poleg balonov tudi vrvico za obešanje črk.

 • Girl set balonov za rojstvo

  Set balonov za rojstvo Girl je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Set balonov je v rose barvi. Velikost posameznega balona je 36 cm. Baloni se napihnejo z zrakom, tako da je priložena tudi slamica za napihovanje. V paketu prejmete poleg balonov tudi vrvico za obešanje črk.

 • Boy set balonov za rojstvo

  Set balonov za rojstvo Boy je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Set balonov je v svetlo modri barvi. Velikost posameznega balona je 36 cm. Baloni se napihnejo z zrakom, tako da je priložena tudi slamica za napihovanje. V paketu prejmete poleg balonov tudi vrvico za obešanje črk.

 • Pink štorklja folija balon na palčki

  Mini folija balon na palčki Pink štorklja je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Mini folija balon za rojstvo je narejen v velikosti 25x38 cm. Pink štorklja folija balon ima dodano palčko na kateri je balon za rojstvo. V paketu prejmete en nenapihnjen balon, katerega napihnete s palčko.

 • Modra štorklja folija balon na palčki

  Mini folija balon na palčki Modra štorklja je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Mini folija balon za rojstvo je narejen v velikosti 25x38 cm. Modra štorklja folija balon ima dodano palčko na kateri je balon za rojstvo. V paketu prejmete en nenapihnjen balon, katerega napihnete s palčko.

 • Baby set balonov za rojstvo, srebrni

  Set balonov za rojstvo Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva otroka. Set balonov je v srebrni barvi. Velikost posameznega balona je 36 cm. Baloni se napihnejo z zrakom, tako da je priložena tudi slamica za napihovanje. V paketu prejmete poleg balonov tudi vrvico za obešanje črk.

 • Krožniki za rojstvo Hello Baby

  Krožniki za rojstvo z napisom Hello Baby so namenjeni zabavi ob praznovanju novega družinskega člana ali članice. Krožniki z napisom Hello Baby so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov za rojstvo z napisom Hello Baby.

 • Kozarčki za rojstvo Hello Baby

  Kozarčki z zlatim napisom Hello Baby so namenjeni zabavi ob praznovanju prihoda novega družinskega člana ali članice. Kozarčki za rojstvo so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov z zlatim napisom Hello Baby je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Hello Baby.

 • Serviete za rojstvo Hello Baby

  Serviete z zlatim napisom Hello Baby so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju prihoda novega družinskega člana ali članice. Serviete z napisom Hello Baby so narejene iz papirja. Velikost serviet z napisom Hello Baby je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet za rojstvo otroka.

 • Prt za rojstvo Hello Baby

  Namizni prt za rojstvo z zlatim napisom Hello Baby je namenjen za dekoracijo ob praznovanju prihoda novega družinskega člana ali članice. Prt za rojstvo je narejen iz pvc. Velikost prta za rojstvo in napisom Hello Baby je 137x213 cm.

 • Transparent za rojstvo Hello Baby

  Transparent za rojstvo z zlatim napisom Hello Baby je namenjen za dekoracijo ob praznovanju prihoda novega družinskega člana ali članice. Transparent Hello Baby je narejen iz tršega papirja. Dolžina transparenta je 160 cm.

 • Pastelni baloni Oh Baby Girl 6/1

  Pastelni baloni Oh Baby Girl so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Baloni iz lateksa so v beli, svetlo pink in pink barvi. Baloni za rojstvo deklice so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Oh Baby Girl.

 • Pastelni baloni Oh Baby Boy 6/1

  Pastelni baloni Oh Baby Boy so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v beli, svetlo modri in modri barvi. Baloni za rojstvo fantka so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Oh Baby Boy.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!