Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Baloni velikosti 75 cm

Baloni velikosti 75 cm

Tu je 7 izdelkov.

Jumbo baloni iz naravnega lateksa različnih barv v velikosti 75 cm.

Jumbo baloni so primerni za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 7 of 7 izdelkov
 • Jumbo lateks balon 75 cm, Zlat 2/1

  Jumbo lateks balona v zlati barvi sta namenjena dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost jumbo balona za dekoracijo je 75 cm. Balona sta narejena iz naravnega lateksa. Balona se lahko napihujeta tako s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 2 lateksova balona velikosti 75 cm.

 • Jumbo lateks balon 75 cm, Svetlo modri 2/1

  Jumbo lateks balona v svetlo modri barvi sta namenjena dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost jumbo balona za dekoracijo je 75 cm. Balona sta narejena iz naravnega lateksa. Balona se lahko napihujeta tako s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 2 lateksova balona velikosti 75 cm.

 • Jumbo lateks balon 75 cm, Pearl pink 2/1

  Jumbo lateks balona v pearl pink barvi sta namenjena dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost jumbo balona za dekoracijo je 75 cm. Balona sta narejena iz naravnega lateksa. Balona se lahko napihujeta tako s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 2 lateksova balona velikosti 75 cm.

 • Jumbo lateks balon 75 cm, Pearl beli 2/1

  Jumbo lateks balona v pearl beli barvi sta namenjena dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost jumbo balona za dekoracijo je 75 cm. Balona sta narejena iz naravnega lateksa. Balona se lahko napihujeta tako s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 2 lateksova balona velikosti 75 cm.

 • Jumbo lateks balon 75 cm, Pearl srebrni 2/1

  Jumbo lateks balona v pearl srebrni barvi sta namenjena dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost jumbo balona za dekoracijo je 75 cm. Balona sta narejena iz naravnega lateksa. Balona se lahko napihujeta tako s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 2 lateksova balona velikosti 75 cm.

 • Jumbo lateks balon 75 cm, Rose gold 2/1

  Jumbo lateks balona v rose gold barvi sta namenjena dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost jumbo balona za dekoracijo je 75 cm. Balona sta narejena iz naravnega lateksa. Balona se lahko napihujeta tako s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 2 lateksova balona velikosti 75 cm.

 • Jumbo lateks balon 75 cm, Pink mavrica 2/1

  Jumbo lateks balona v pink mavrica barvi sta namenjena dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost jumbo balona za dekoracijo je 75 cm. Balona sta narejena iz naravnega lateksa. Balona se lahko napihujeta tako s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 2 lateksova balona velikosti 75 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!