Obveščamo vas, da v času med 15.07.2021 in 29.07.2021 naročila v spletni trgovini niso možna zaradi kolektivnega dopusta!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Building blocks

Building blocks

Tu je 9 izdelkov.

Building Blocks namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Buliding Blocks za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 9 of 9 izdelkov
 • Krožniki 23 cm, Kocke Happy Birthday

  Krožniki Kocke so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so velikosti 23 cm. Krožniki motiva Kocke so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov s potiskom motiva kock.

 • Kozarčki 270 ml, Kocke Happy Birthday

  Kozarčki s potiskom motiva kock so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki imajo volumen 270 ml. Kozarčki Kocke z napisom Happy Birthday so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 kozarčkov.

 • Serviete 33x33 cm, Kocke Happy Birthday

  Serviete Kocke z napisom Happy Birthday so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. Serviete Kocke so tudi narejene s potiskom besedila Happy Birthday. V paketu prejmete 16 serviet.

 • Prt Kocke Happy Birthday

  Prt z motivom Kock je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je velikosti 137x213 cm. Prt motiva Kocke se lahko ponovno uporabi.

 • Party klobučki Kocke

  Party klobučki so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz kartona in potiskani z motivom kock. V paketu prejmete 8 klobučkov za otroško zabavo.

 • Transparent Party Time

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je oblikovan z napisom Party Time. Transparent z napisom Party Time je narejen iz tršega papirja. Dolžina transparenta je 182x15 cm.

 • Folija balon Kocke Happy Birthday

  Folija balon Kocke je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Building Block set za 8 otrok

  Building Blocks set je namenjen praznovanju otroškega rojstnega dne. Set za praznovanje 8 otrok vsebuje -8 krožnikov velikosti 23 cm -8 kozarčkov volumna 266 ml -16 serviet velikosti 33x33 cm. -prt velikosti 137x213 cm.

 • Building Block set za 16 otrok

  Building Blocks set je namenjen praznovanju otroškega rojstnega dne. Set za praznovanje 16 otrok vsebuje -16 krožnikov velikosti 23 cm -16 kozarčkov volumna 266 ml -16 serviet velikosti 33x33 cm. -2 prta velikosti 137x213 cm. -1 transparent napis Party Time

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!