Obleke Deluxe

Obleke Deluxe

Tu je 7 izdelkov.

Zabavni pustni kostumi raznih Deluxe oblek.

Izberite svojo priljubljeno in se preobrazite v zabavni maski.

Vse za pust in karneval.

Zabavni pustni kostumi raznih Deluxe oblek.

Izberite svojo priljubljeno in se preobrazite v zabavni maski.

Vse za pust in karneval.

Manj
Več
Prikazanih 1 - 7 of 7 izdelkov
 • Kostum obleka Nebo

  Moška obleka Nebo je namenjena vaši preobrazbi ob različnih zabavnih priložnostih. Obleka je sestavljena iz kravate, suknjiča in hlač. Sestava obleke je iz 100% poliestra. Na voljo v velikostih M, L in XL OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

  69,20 €
 • Kostum obleka Zid

  Moška obleka Zid je namenjena vaši preobrazbi ob različnih zabavnih priložnostih. Obleka je sestavljena iz kravate, suknjiča in hlač. Sestava obleke je iz 100% poliestra. Na voljo v velikostih M, L in XL OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

  69,20 €
 • Kostum obleka Rumena

  Moška rumena obleka je namenjena preobrazbi ob različnih zabavnih priložnostih. Obleka je v rumeni barvi in je iz 100% poliestra. Obleka je sestavljena iz kravate, suknjiča in hlač. Na voljo v velikosti M, L in XL OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

  69,20 €
 • Kostum obleka Vijolična

  Moška vijolična obleka je namenjena preobrazbi ob različnih zabavnih priložnostih. Obleka je v rumeni barvi in je iz 100% poliestra. Obleka je sestavljena iz kravate, suknjiča in hlač. Na voljo v velikosti M, L in XL OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

  69,20 €
 • Kostum obleka Brki

  Moška obleka Brki je namenjena preobrazbi ob različnih zabavnih priložnostih. Obleka je sestavljena iz kravate, suknjiča in hlač. Obleka je iz 100% poliestra. Na voljo v velikosti M, L in XL OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

  69,20 €
 • Kostum obleka Zlata riba

  Moška obleka Zlata riba je namenjena preobrazbi ob različnih zabavnih priložnostih. Obleka je sestavljena iz kravate, suknjiča in hlač. Obleka je iz 100% poliestra. Na voljo v velikosti M, L in XL OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

  69,20 €
 • Kostum obleka Črtasta

  Moška obleka Črtasta je namenjena preobrazbi ob različnih zabavnih priložnostih. Obleka je sestavljena iz kravate, suknjiča in hlač. Obleka je iz 100% poliestra. Na voljo v velikosti M, L in XL OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO KOSTUMA!

  69,20 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!