Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

BALONI DRUGAČNIH OBLIK

BALONI DRUGAČNIH OBLIK

Tu je 266 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med baloni iz lateksa različnih drugačnih oblik. Na voljo so vam baloni v obliki mišje glave, baloni v obliki verige in baloni v obliki srčkov.

Prav tako so vam na voljo različne barvne kombinacije.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 252 of 266 izdelkov
 • Temno modri veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v temno modri barvi.

 • Temno modri veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v temno modri barvi.

 • Zeleni veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v zeleni barvi.

 • Zeleni veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v zeleni barvi.

 • Rumeni veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v rumeni barvi.

 • Rumeni veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v rumeni barvi.

 • Oranžni veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v oranžni barvi.

 • Oranžni veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v oranžni barvi.

 • Svetlo modri veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v svetlo modri barvi.

 • Svetlo modri veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v svetlo modri barvi.

 • Svetlo pink veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v svetlo pink barvi.

 • Svetlo pink veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v svetlo pink barvi.

 • Beli veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v beli barvi.

 • Beli veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v beli barvi.

 • Črni veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v črni barvi.

 • Črni veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v črni barvi.

 • Čokoladno rjavi veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v čokoladno rjavi barvi.

 • Čokoladno rjavi veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v čokoladno rjavi barvi.

 • Rjavi veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v rjavi barvi.

 • Rjavi veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v rjavi barvi.

 • Kožno rjavi veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v kožno rjavi barvi.

 • Kožno rjavi veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v kožno rjavi barvi.

 • Temno roza veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v temno roza barvi.

 • Temno roza veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v temno roza barvi.

 • Temno vijolični veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v temno vijolični barvi.

 • Temno vijolični veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v temno vijolični barvi.

 • Svetlo zeleni veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v svetlo zeleni barvi.

 • Svetlo zeleni veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v svetlo zeleni barvi.

 • Karibsko modri veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v karibsko modri barvi.

 • Karibsko modri veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v karibsko modri barvi.

 • Wild Berry veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v wild berry barvi.

 • Wild Berry veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v wild berry barvi.

 • Smaragdno modri veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v modri barvi.

 • Smaragdno modri veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v modri barvi.

 • Rubinasto rdeči veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v rubinasto rdeči barvi.

 • Rubinasto rdeči veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v rubinasto rdeči barvi.

 • Citron rumeni veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v citron rumeni barvi.

 • Citron rumeni veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v citron rumeni barvi.

 • Vinsko rdeči veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v vinsko rdeči barvi.

 • Vinsko rdeči veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v vinsko rdeči barvi.

 • Prozorni veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v prozorni barvi.

 • Prozorni veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v prozorni barvi.

 • Pearl magenta veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl magenta barvi.

 • Pearl magenta veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl magenta barvi.

 • Pearl modri veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl modri barvi.

 • Pearl modri veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl modri barvi.

 • Pearl rdeči veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl rdeči barvi.

 • Pearl rdeči veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl rdeči barvi.

 • Pearl vijolični veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl vijolični barvi.

 • Pearl vijolični veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl vijolični barvi.

 • Srce baloni 15 cm, oranžni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v oranžni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, oranžni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v oranžni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, rumeni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v rumeni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, rumeni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v rumeni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, zeleni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v zeleni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, zeleni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v zeleni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Svetlo modri 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v svetlo modri barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Svetlo modri 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v svetlo modri barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Temno vijolični 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v temno vijolični barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Temno vijolični 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v temno vijolični barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, črni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v črni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, črni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v črni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, magenta 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v magenta barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, magenta 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v magenta barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, citron rumeni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v citron rumeni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, citron rumeni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v citron rumeni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, srebrni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v citron srebrni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, srebrni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v citron srebrni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, zlati 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v zlati barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, zlati 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v zlati barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl svetlo roza 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl svetlo roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl svetlo roza 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl svetlo roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl magenta 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl magenta barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl magenta 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl magenta barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl rdeči 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl rdeči 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl sinje modri 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl sinje modri barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl sinje modri 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl sinje modri barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, pearl lila 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl lila barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, pearl lila 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl lila barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, pearl beli 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl beli barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, pearl beli 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl beli barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, kožno rjavi 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v kožno rjavi barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, kožno rjavi 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v kožno rjavi barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, rjavi 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v rjavi barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, rjavi 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v rjavi barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, smaragdno modri 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v smaragdno modri barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, smaragdno modri 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v smaragdno modri barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, prozorni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v prozorni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, prozorni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v prozorni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, krem 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v krem barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, krem 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v krem barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, beli 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v beli barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, beli 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v beli barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, temno zeleni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v temno zeleni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, temno zeleni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v temno zeleni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, temno modri 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v temno modri barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, temno modri 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v temno modri barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, rubinasto rdeči 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v rubinasto rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, rubinasto rdeči 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v rubinasto rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Wild Barry 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v wild barry barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Wild Barry 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v wild barry barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, temno roza 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v temno roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, temno roza 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v temno roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Svetlo roza 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v svetlo roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Svetlo roza 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v svetlo roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, rdeči 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, rdeči 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, mešani 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v mešanih barvah. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, mešani 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v mešanih barvah. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Veriga baloni, Oranžno rdeči 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni, Oranžno rdeči 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni, Zelenkasto vijolični 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni, Zelenkasto vijolični 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni, Zelenkasto modri 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni, Zelenkasto modri 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Modro zeleni 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Modro zeleni 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Rumenkasto modri 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Rumenkasto modri 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Belo rdeči 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Belo rdeči 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Belo modri 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Belo modri 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Wild Berry 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Wild Berry 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Prozorno beli 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Prozorno beli 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Črna Wild Berry 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Črna Wild Berry 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Rdeče modri 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Rdeče modri 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Rdeče beli 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Rdeče beli 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Črno beli 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Črno beli 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Črno oranžni 10/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni Črno oranžni 25/1

  Veriga baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 30 cm. Narejeni so na način, da se lahko vežejo iz obeh straneh. Veriga baloni so v pisanih barvah. Balone se lahko polne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 pisanih veriga balonov.

 • Veriga baloni 30 cm, Temno modri 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v temno modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Temno modri 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v temno modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Zeleni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v zeleni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Zeleni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v zeleni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Rdeči 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v rdeči barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Rdeči 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v rdeči barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Rumeni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v rumeni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Rumeni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v rumeni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Oranžni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v oranžni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Oranžni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v oranžni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Svetlo roza 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v svetlo roza barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Svetlo roza 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v svetlo roza barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Beli 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v beli barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Beli 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v beli barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Svetlo modri 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v svetlo modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Svetlo modri 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v svetlo modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Jewel magenta 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v jewel magenta barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Jewel magenta 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v jewel magenta barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Esmeraldno zeleni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v esmeraldno zeleni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Esmeraldno zeleni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v esmeraldno zeleni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Temno vijolični 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v temno vijolični barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Temno vijolični 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v temno vijolični barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Citron rumeni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v citron rumeni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Citron rumeni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v citron rumeni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Temno oranžni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v temno oranžni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Temno oranžni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v temno oranžni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Vinsko rdeči 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v vinsko rdeči barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Vinsko rdeči 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v vinsko rdeči barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Prozorni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v prozorni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Prozorni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v prozorni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Črni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v črni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Črni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v črni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Čokoladno rjavi 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v čokoladno rjavi barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Čokoladno rjavi 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v čokoladno rjavi barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Rjavi 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v rjavi barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Rjavi 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v rjavi barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Kožno rjavi 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v kožno rjavi barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Kožno rjavi 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v kožno rjavi barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Temno roza 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v temno roza barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Temno roza 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v temno roza barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Vijolični 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v vijolični barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Vijolični 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v vijolični barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Lila 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v lila barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Lila 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v lila barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Svetlo zeleni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v svetlo zeleni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Svetlo zeleni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v svetlo zeleni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Karibsko modri 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v karibsko modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Karibsko modri 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v karibsko modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Wild Berry 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v wild berry barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Wild Berry 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v wild berry barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl magenta 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl magenta barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl magenta 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl magenta barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl modri 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl modri 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl rdeči 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl rdeči barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl rdeči 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl rdeči barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl črni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl črni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl črni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl črni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl lila 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl lila barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl lila 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl lila barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl svetlo roza 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl svetlo roza barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl svetlo roza 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl svetlo roza barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl svetlo modri 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl svetlo modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl svetlo modri 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl svetlo modri barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl beli 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl beli barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl beli 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl beli barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl krem 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl krem barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl krem 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl krem barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl srebrni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl srebrni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl srebrni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl srebrni barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl zlati 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pearl zlati barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pearl zlati 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pearl zlati barvi.

 • Veriga baloni 30 cm, Pisani 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pisanih barvah.

 • Veriga baloni 30 cm, Pisani 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 30 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v pisanih barvah.

 • Baloni Mišja glava, rumeni 1/1

  Baloni v obliki mišje glave so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni so narejeni v nenavadni obliki miške. Velikost  balonov je 37 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 1 balon v rumeni barvi.

 • Baloni Mišja glava, rumeni 10/1

  Baloni v obliki mišje glave so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni so narejeni v nenavadni obliki miške. Velikost  balonov je 37 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v rumeni barvi.

 • Baloni Mišja glava, pink 1/1

  Baloni v obliki mišje glave so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni so narejeni v nenavadni obliki miške. Velikost  balonov je 37 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 1 balon v pink barvi.

 • Baloni Mišja glava, pink 10/1

  Baloni v obliki mišje glave so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni so narejeni v nenavadni obliki miške. Velikost  balonov je 37 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v pink barvi.

 • Srce baloni 28 cm, rdeči 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, rdeči 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, svetlo roza 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v svetlo roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, svetlo roza 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v svetlo roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, beli 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v beli barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, beli 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v beli barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, temno roza 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v temno roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, temno roza 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v temno roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, wild berry 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v temno wild berry barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, wild berry 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v temno wild berry barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, rubinasto rdeči 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v rubinasto rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, rubinasto rdeči 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v rubinasto rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, prozorni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v prozorni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, prozorni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v prozorni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, krem 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v krem barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 28 cm, krem 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 28 cm. Baloni so v krem barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, rdeči 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, rdeči 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, svetlo roza 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v svetlo roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, svetlo roza 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v svetlo roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, beli 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v beli barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, beli 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v beli barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, temno roza 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v temno roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, temno roza 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v temno roza barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, wild berry 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v wild berry barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, wild berry 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v wild berry barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, rubinasto rdeči 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v rubinasto rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, rubinasto rdeči 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v rubinasto rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, prozorni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v prozorni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, prozorni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v prozorni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, krem 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v krem barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, krem 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v krem barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, mešani 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v mešani barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 38 cm, mešani 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 38 cm. Baloni so v mešani barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni Mišja glava, rubinasto rdeči 1/1

  Baloni v obliki mišje glave so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni so narejeni v nenavadni obliki miške. Velikost  balonov je 37 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 1 balon v rubinasto rdeči barvi.

 • Baloni Mišja glava, rubinasto rdeči 10/1

  Baloni v obliki mišje glave so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni so narejeni v nenavadni obliki miške. Velikost  balonov je 37 cm. Balone lahko napihnete s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balon v rubinasto rdeči barvi.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!