Paw Patrol

Paw Patrol

Tu je 25 izdelkov.

Paw Patrol namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Paw Patrol za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 25 of 25 izdelkov
 • Kozarčki Paw Patrol 250 ml, 8/1
  93453

  Kozarčki Paw Patrol so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz papirja in potiskom motiva Paw Patrol. Volumen kozarčkov je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Paw Patrol.

  3,12 €
 • Serviete Paw Patrol 33x33 cm, 20/1

  Serviete Paw Patrol so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in narejene s potiskom motiva Paw Patrol. Velikost serviet Paw Patrol je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Paw Patrol.

  5,04 €
 • Airwalker balon Paw Patrol

  Balon AirWalker Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Paw Patrol ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 94x137 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  31,21 € 34,68 € -10%
 • Folija balon Paw Patrol Skye in Everest

  Folija balon Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Paw Patrol Orbz

  Folija balon Paw Patrol je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  11,77 € 13,08 € -10%
 • Folija balon Paw Patrol Marshall in Chase

  Folija balon Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,32 €
 • Folija balon Paw Patrol

  Folija balon Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,88 €
 • Paw Patrol balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Paw Patrol je namenjena kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Paw Patrol v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Paw Patrol balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Paw Patrol je namenjena kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Paw Patrol v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Paw Patrol balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Paw Patrol je namenjena kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Paw Patrol v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Paw Patrol balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Paw Patrol je namenjena kot dekoracija ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Paw Patrol v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Paw Patrol balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Paw Patrol je namenjena kot dekoracija ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Paw Patrol v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Pojoči balon Paw Patrol

  Folija balon Paw Patrol je narejen tako, da vam zapoje melodijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  22,68 €
 • Folija balon Paw Patrol Chase

  Folija balon Paw Patrol Chase je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Paw Patrol je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon Paw Patrol Chase je 58x78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Krožniki Tačke na patrulji 8/1

  Krožniki motiva Paw Patrol so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost krožnikov Paw Patrol je 23 cm. Krožniki za otroški rojstni dan so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov risanih junakov.

  3,84 €
 • Kozarčki Tačke na patrulji 8/1

  Kozarčki motiva Paw Patrol so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki motiva Tačke na patrulji so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov motiva Paw Patrol.

  3,12 €
 • Serviete Tačke na patrulji 16/1

  Serviete motiva Tačke na patrulji so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejeni iz papirja. Velikost serviet Tačke na patrulji je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet motiva Tačke na patrulji.

  3,84 €
 • Prt Tačke na patrulji
  9903821

  Prt s potiskom motiva Tačke na patrulji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je narejen iz pvc in se lahko ponovno uporabi. Velikost prta Paw Patrol je 120x180 cm.

  6,99 €
 • Transparent Tačke na patrulji HB

  Transparent motiva Tačke na patrulji je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Tačke na patrulji za praznovanje otroškega rojstnega dne je narejen iz tršega papirja. Transparent je oblikovan z napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta Tačke na patrulji je 180 cm.

  6,12 €
 • Tačke na patrulji set za 8 otrok

  Set Tačke na patrulji je namenjen praznovanju rojstnega dne za 8 otrok. Set Tačke na patrulji vsebuje naslednje izdelke -8 krožnikov velikosti 23 cm. -8 kozarčkov volumna 266 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -1 prt iz pvc velikosti 120x180 cm

  17,23 € 17,76 € -3%
 • Tačke na patrulji set za 16 otrok

  Set Tačke na patrulji je namenjen praznovanju rojstnega dne za 16 otrok. Set Tačke na patrulji vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov velikosti 23 cm. -16 kozarčkov volumna 266 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -2 prt iz pvc velikosti 120x180 cm -1 transparent z napisom Happy Birthday

  36,67 € 37,80 € -3%
 • Maske Tačke na patrulji
  9903839

  Otroške maske Tačke na patrulji so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske Tačke na patrulji so narejene iz tršega papirja. Velikost mask Tačke na patrulji so 25x25 cm. V paketu prejmete 8 mask motiv Tačke na patrulji.

  5,76 €
 • Krožniki Pink Paw Patrol 23 cm
  93442

  Krožniki Tačke na patrulji pink barve so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Tačke na patrulji so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Tačke na patrulji je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Pink Tačke na patrulji.

  5,16 €
 • Kozarčki Pink Paw Patrol 200 ml
  90653

  Kozarčki Pink Paw Patrol so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Pink Paw Patrol so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Paw Patrol je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Pink Paw Patrol.

  3,96 €
 • Serviete Pink Paw Patrol
  90277

  Serviete Pink Paw Patrol so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete Paw Patrol so narejeni iz papirja. Velikost serviet Pink Paw Patrol je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Pink Paw Patrol.

  4,80 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!