Baloni risani junaki

Baloni risani junaki

Tu je 116 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med različnimi folija baloni v obliki risanih junakov.

Baloni motiv risani junaki so sestavljeni iz posebne folije in se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

Za nasvet ali nakup nas lahko pokličete!

Prikazanih 1 - 116 of 116 izdelkov
 • Airwalker balon Star Wars

  Air Walker balon Star Wars je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. AirWalker balon je narejen tako, da ne potrebuje dodatnih uteži in daje videz da lahko hodijo poleg vas. Velikost balona Star wars je 96 cm. AirWalker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Star Wars.

  34,92 €
 • Folija balon Lokomotivček Tomaž
  24817-01

  Folija balon Lokomotivček Tomaž je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 74x69 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,72 €
 • Folija balon Planes

  Folija balon Planes je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona v obliki letala je 48x119 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen folija balon Planes.

  7,44 €
 • Folija balon Anna in Elsa

  Folija balon Anna in Elsa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 63x78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Frozen Srce

  Folija balon Frozen je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Frozen
  29009-01

  Folija balon Frozen je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Cars Lightening

  Folija balon Cars je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 76x43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Airwalker balon Sofija Prva
  28317-01

  Posebnost airwalker balonov je da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas.  Primeren za posebno darilo. Balon je narejen iz posebne folije.  Velikost balona: 93 cm  x 121 cm

  39,90 €
 • Airwalker balon Pepelka

  Balon AirWalker Pepelka je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Baloni AirWalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 76x121 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  33,48 €
 • Airwalker balon Bunny

  Bugs Bunny AirWalker balon je narejen iz posebne folije. Velikost balona je 208 cm. Posebnost airwalker balonov je, da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  28,68 €
 • Airwalker balon Buzz

  Balon AirWalker Buzz je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Buzz ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 101x134 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  33,48 €
 • XXL folija balon Minnie Miška
  40979-01

  XXL folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon ima obliko obraza Minnie Miške. Folija balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 58x71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,32 €
 • Folija balon Minnie Happy Birthday

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Minnie Miška, rdeč
  24813-01

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,90 €
 • Pojoči balon Minnie Miška

  Folija balon Minnie je narejen tako, da vam zapoje melodijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  21,48 €
 • Folija balon Minnie in Mickey

  XXL folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon ima obliko srčka Folija balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Airwalker balon Minnie Miška
  26370-01

  Balon AirWalker Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Minnie Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  25,90 €
 • Airwalker balon My Little Pony, manjši

  Posebnost airwalker balonov je da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. Primeren za posebno darilo. Balon je narejen iz posebne folije.  Velikost balona: 78 cm  x 66 cm

  15,00 €
 • Folija balon My Little Pony, srček

  Folija balon My Little Pony je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon My Little Pony

  Folija balon My Little Pony je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,00 €
 • Airwalker balon Mickey Mouse

  Balon AirWalker Miki Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Miki Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona Mickey Mouse je 53x76  cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  21,48 €
 • XXL folija balon Miki Miška
  4097801

  Folija balon je narejen iz posebne folije, namenjen je otroški zabavi ali praznovanju rojstnega dne.Dimenzija: 71 x 58 cmBalon se napolni s helijem ali zrakom.V paketu prejmete en, nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Pojoči folija balon Mickey Mouse

  Folija balon je narejen iz posebne folije, namenjen je otroški zabavi ali praznovanju rojstnega dne. V notranjosti ima poseben radio sistem, na katerem je posneta melodija »What I like about you«. Pesmica zaigra, ko trknete na označeno mesto na balonu. Poslušate jo lahko do 50-krat.Premer: 71 cmBalon se napolni s helijem ali zrakom.V paketu prejmete en,...

  21,48 €
 • Folija balon Miki Miška

  Folija balon Miki Miška je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Mickey Mouse HB

  Folija balon Miki Miška je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Mickey Mouse Orbz

  Folija balon Miki Miška je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Airwalker balon Paw Patrol

  Balon AirWalker Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Paw Patrol ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 94x137 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  31,21 € 34,68 € -10%
 • Folija balon Paw Patrol Skye in Everest

  Folija balon Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Paw Patrol Orbz

  Folija balon Paw Patrol je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  11,77 € 13,08 € -10%
 • Folija balon Paw Patrol Marshall in Chase

  Folija balon Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,32 €
 • Folija balon Paw Patrol

  Folija balon Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,88 €
 • Folija balon Maša in Medo

  Folija balon Maša in Medo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,08 €
 • Folija balon Maša

  Folija balon Maša in Medo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 102 cm V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  11,76 €
 • Folija balon Minnie Mouse Orbz

  Folija balon Mini Miška je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Folija balon Minnie-Oblikuj svoj napis

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu so priložene nalepke v obliki črk s katerimi oblikuje ime slavljenke. Velikost folija balona je 60x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

  11,04 €
 • Folija balon Minnie 1st Birthday
  34352

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 48x71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

  9,96 €
 • Folija balon Minnie Miška, pink
  26437-01

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,40 €
 • Folija balon Sofija Prva

  Folija balon Sofija Prva je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 66x88 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,96 €
 • Folija balon Troli
  3395201

  Folija balon Trolls je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 55 x 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Trolls 1
  33952_1

  Folija balon Trolls je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 100 x 53 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Pojoči balon Ledeno kraljestvo

  Folija balon Frozen je narejen tako, da vam zapoje melofijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  22,68 €
 • Folija balon Rachel Ellen Pirate

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  4,68 €
 • Folija balon Gusarji Happy Birthday

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  4,68 €
 • Folija balon Pirati Happy Birthday

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  4,68 €
 • Folija balon Pirati iz karibov

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

  4,68 €
 • Folija balon Zlatolaska

  Folija balon Zlatolaska je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Me to You

  Folija balon Me to You je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 90 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Me to You Roses

  Folija balon Me to You je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Tinkerbell

  Folija balon Tinkerbell je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Airwalker balon Minnie Mouse pink

  Balon AirWalker Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Minnie Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 137 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Airwalker balon Pujsa Pepa

  Balon AirWalker Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Airwalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 91x121 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Pujsa Pepa.

  34,92 €
 • Airwalker balon Unicorn Samorog

  Balon AirWalker Unicorn Samorog je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Samorog ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 106x116 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  35,88 €
 • Pojoči balon Paw Patrol

  Folija balon Paw Patrol je narejen tako, da vam zapoje melodijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  22,68 €
 • Folija balon Gasilec Samo 1
  3013301

  Folija balon Gasilec Samo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Folija balon je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilec Samo.

  6,90 €
 • Folija balon Happy Birthday Hello Kitty

  Folija balon Hapy Birthday je namenejn kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Hello Kitty Rainbow

  Folija balon Hapy Birthday je namenejn kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Hello Kitty srček

  Folija balon Hapy Birthday je namenejn kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Pojoči balon Minnie Miška, pink

  Folija balon Minnie je narejen tako, da vam zapoje melofijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  20,41 € 22,68 € -10%
 • Folija balon My little Pony 1

  Folija balon My little Pony je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon s potiskom motiva My little Pony je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Minnie Mouse

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Minnie Mouse Dama

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 48x81  cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Darth Vader
  2844501

  Folija balon Darth Vader je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon z motivom in obliko Darth Vader je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Darth Vader je 63x63 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Paw Patrol Chase

  Folija balon Paw Patrol Chase je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Paw Patrol je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon Paw Patrol Chase je 58x78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Medvedek Pu 1st Birthday

  Folija balon Medvedek Pu 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Balon s potiskom motiva Medvedek Pu je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

  4,68 €
 • Folija balon Cars Happy Birthday
  3536601

  Folija balon s potiskom motiva Cars je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Cars Happy Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Cars Happy Birthday.

  6,40 €
 • Selfie okvir za slikanje Unicorn
  110477-01

  Folija balon Unicorn je namenjen slikanju šaljivih fotografij. Balon Okvir Unicorn je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Folija balon Unicorn je velikosti 66x68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Mickey 1st Birthday

  Folija balon Mickey 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Balon Mickey je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Mickey je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,68 €
 • Folija balon Minnie 1st Birthday
  34350-01

  Folija balon Minnie 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Folija balon Minnie za prvi rojstni dan je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Minnie je 45 cm in ima obliko srčka. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,40 €
 • Folija balon Princeska Belle

  Folija balon Princeska Belle je namenjen kot dekoracija za različne zabavne priložnosti. Balon Princeska Belle je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 60x99 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Sneguljčica

  Folija balon Sneguljčica je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Sneguljčica je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Sneguljčica je 60x93 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen folija balon Sneguljčica.

  7,44 €
 • Folija balon Miki in prijatelji

  Folija balon Miki in prijatelji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Miki Miška je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Miki in prijatelji.

  4,68 €
 • Folija balon Star Wars

  Folija balon s potiskom motiva Star Wars je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Star Wars je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Star Wars je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Star Wars.

  4,68 €
 • Folija balon Violetta

  Folija balon s potiskom motiva Violetta je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Violetta je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Violetta je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Violetta.

  4,68 €
 • Folija balon Pepelkina kočija

  Folija balon Pepelkina kočija je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pepelkina kočija je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 83x58 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Pepelkina kočija

  7,44 €
 • Folija balon Tweety

  Folija balon Tweety je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Tweety je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 42x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,44 €
 • Folija balon Dora

  Folija balon Dora je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Dora je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 63x81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Dora.

  7,44 €
 • Folija balon Peppa Pig in a Dress

  Folija balon Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Pujsa Pepa je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

  9,48 €
 • Folija balon Monster Mike

  Folija balon Monster Mike je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon Monster Mike je 76x86 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Monster Mike.

  7,44 €
 • Folija balon Monsters Happy Birthday

  Folija balon Monsters Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Monsters je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Monsters Happy Birthday.

  4,68 €
 • Folija balon Brave Non Message

  Folija balon Brave Non Message je je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Brave je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Brave Non Message.

  4,68 €
 • Folija balon Brave

  Folija balon Brave je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Brave je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 51x91 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Brave.

  7,44 €
 • Folija balon Monsters University

  Folija balon Monsters Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Monsters je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Monsters Happy Birthday.

  4,68 €
 • Folija balon Monsters University 1

  Folija balon Monsters Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Monsters je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Monsters Happy Birthday.

  4,68 €
 • Folija balon Mala morska deklice

  Folija balon Mala morska deklica je namenjen za dekoracijo ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Mala morska deklica.

  4,68 €
 • Folija balon Pepelka

  Folija balon Pepelka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pepelka je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Pepelka.

  4,68 €
 • Folija balon Medvedek Pu Baby Girl

  Folija balon Medvedek Pu Baby Girl je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

  4,68 €
 • Folija balon Medvedek Pu Baby Boy

  Folija balon Medvedek Pu Baby Boy je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

  4,68 €
 • Folija balon Me to You Happy Birthday

  Folija balon Me to You z napisom Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon za rojstni dan je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Happy Birthday.

  4,68 €
 • Folija balon Me to You, poročni

  Folija balon Me to You je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni dekoracijski balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija poročnega balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon poročni motiv.

  4,68 €
 • Folija balon Hello Kitty Mašnjica
  21753-02

  Folija balon Hello Kitty z rdečo mašnjico je namenjen kot dekoracija ob različnih priložnostih. Balon Hello Kitty je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Hello Kitty je 56x76 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Hello Kitty.

  9,48 €
 • Folija balon Hello Kitty Head

  Folija balon Hello Kitty Head je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon Hello Kitty je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Hello Kitty Head.

  4,68 €
 • Folija balon Miraculous
  3796401

  Folija balon Miraculous je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Miraculous je 41x58 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  7,11 € 7,90 € -10%
 • Miraculous folija balon 45 cm

  Folija balon Miraculous je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Miraculous je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,92 €
 • Star Wars Episode VII folija balon

  Folija balon Star Wars je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Star Wars je 50x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  9,48 €
 • Folija balon Transformers 1

  Transformers folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Transformers je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 68x93 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  10,68 €
 • Folija balon Lokomotivček Tomaž 45 cm
  23735-01

  Folija balon Lokomotivček Tomaž je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Lokomotivček Tomaž je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  6,50 €
 • Folija balon Super Mario

  Folija balon Super Mario je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Super Mario je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Super Mario.

  5,88 €
 • Super Mario folija balon

  Folija balon Super Mario je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Super Mario je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 55x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Super Mario.

  10,32 €
 • Folija balon Lol Surprise Diva
  38446-01

  Folija balon motiv Lol Surprise Diva je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Lol Surprise je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona je 68cm x 86 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Lol Surprise Diva.

  11,76 €
 • Folija balon Mladi vitez

  Folija balon motiv Mladi vitez je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Mladi vitez je sestavljen iz posebne folije in se ga lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Mladi vitez.

  4,68 €
 • Folija balon Pujsa Pepa Happy Birthday

  Folija balon motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pujsa Pepa je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona Pujsa Pepa z napisom Happy Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

  6,48 €
 • Folija balon Pujsa Pepa

  Folija balon motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pujsa Pepa je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona Pujsa Pepa rumene barve je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

  6,48 €
 • Folija balon Levji Kralj

  Folija balon motiva Levji Kralj je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Levji Kralj je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Levji Kralj je 78x66 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Levji Kralj.

  11,64 €
 • Folija balon Frozen II
  40386-01

  Folija balon Frozen II je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Frozen II je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona motiva Frozen II je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Frozen II.

  5,88 €
 • Folija balon Frozen II Orbz
  4039101

  Folija balon Frozen II Orbz je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo za dekoracijo ali za katere druge zabavne priložnosti Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon Frozen II je narejen iz pvc in je popolnoma okrogel. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Folija balon Frozen II Jumbo

  Folija balon Frozen II je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Frozen II je sestavljen iz posebne folije. Velikost balona motiva Frozen II je 66x76 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Frozen II.

  11,76 €
 • Folija balon Spiderman
  3466301

  Folija balon Spiderman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Spiderman je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Spiderman.

  6,48 €
 • Folija balon Baby Shark

  Folija balon Baby Shark je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Baby Shark je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Shark je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Shark

  4,92 €
 • Folija balon Baby Shark Supershape

  Folija balon Baby Shark Super Shape je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Baby Shark je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Shark je 66 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Shark

  10,68 €
 • Folija balon Orbz Minnie 1st Birthday

  Folija balon Minnie je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo za dekoracijo ali za katere druge zabavne priložnosti Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 40 cm. Balon Minnie je narejen iz pvc in je popolnoma okrogel. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon za 1. rojstni dan

  13,08 €
 • Folija balon Minnie Mouse Forever

  Folija balon Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Minnie Mouse je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Minnie Mouse je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minnie Mouse

  5,04 €
 • Minions folija balon

  Folija balon Minions je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon motiv Minions je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona motiv Minions je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minions.

  5,88 €
 • Minions folija balon Happy Birthday

  Folija balon Minions je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon motiv Minions z napisom Happy Birthdayje sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona motiv Minions je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minions.

  5,88 €
 • Folija balon Minions Orbz

  Folija balon Minions Orbz je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo za dekoracijo ali za katere druge zabavne priložnosti Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon Minions je narejen iz pvc in je popolnoma okrogel. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Minions pojoči folija balon

  Folija balon Minions je narejen tako, da vam zapoje melodijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Minions.

  22,68 €
 • Minions Airwalker balon

  Balon AirWalker Minions je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Airwalker Minions ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker Minions balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 71x109 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!