Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Srčkasta zabava

Srčkasta zabava

Tu je 33 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med motivom za srčkasto zabavo.

Izbirate med izdelki s potiskom motiva srčkov.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 33 of 33 izdelkov
 • Napihnjen Bubble balon Mickey & Minnie

  Napihnjen Bubble balon Mickey & Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Baloni 10/1, Transparent s srci

  Baloni Transparent s srci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Transparent s srci

  Baloni Transparent s srci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni 10/1, Rdeče črni srčki

  Baloni Transparent s srci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeče črni kombinaciji. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Rdeče črni srčki

  Baloni Transparent s srci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeče črni kombinaciji. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni 10/1, Zaviti srčki

  Baloni Zaviti srčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeči, vijolični in wild barry barvi. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Zaviti srčki

  Baloni Zaviti srčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeči, vijolični in wild barry barvi. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni 10/1, Dvojna srca

  Baloni Dvojni srčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeči, črni in wild barry barvi. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Dvojna srca

  Baloni Dvojni srčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeči, črni in wild barry barvi. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni 10/1, Romantično srce

  Baloni Romantično srce so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom zlatega srca na rdečih balonih. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Romantično srce

  Baloni Romantično srce so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom zlatega srca na rdečih balonih. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Rdeči baloni z belimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi s potiskom belih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Beli baloni z rdečimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v beli barvi s potiskom rdečih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Pink baloni z belimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v pink barvi s potiskom belih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Wild Barry baloni z belimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v wild barry barvi s potiskom belih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Folija balon Forever Friends Rdeč srček

  Folija balon Forever Friends v obliki rdečega srčka je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon za zaljubljene je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Forever Friends.

 • Folija balon Me To You Love

  Folija balon Me to You je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Love

 • Pastelni baloni Srca 6/1

  Pastelni baloni Srca so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so v pastelni rdeči in roza barvi in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom src. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Pastelni baloni I Love You 6/1

  Pastelni baloni I Love You so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so v pastelno rdeči barvi in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom napisa I Love You. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Folija balon Be my Valentine

  Be my Valentine folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Bodi moj

  Bodi moj folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Smejoče srce

  Smejoče srce folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Valentinov poljub

  Valentinov poljub folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Forever

  Forever folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Monkeys

  Monkeys folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pink lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic pink barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev pink barve.

 • Rdeči lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic rdeče barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev rdeče barve.

 • Temno rdeči lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic temno rdeče barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev temno rdeče barve.

 • Set za slikanje Ljubezen 7/1

  Set za slikanje Ljubezen je namenjen poročnemu fotografiranju. Set za fotografiranje vsebuje 7 različnih poročnih okraskov. Poročni okraski so pritrjeni na palčkah. Poročni okraski so narejeni iz papirja.

 • Folija balon Okvir za sliko Rdeče srce

  Folija balon Rdeče srce je namenjen kot okvir za sliko v obliki rdečega srca. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80x70 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

 • Folija balon Okvir za sliko Rose Gold srce

  Folija balon Rose Gold srce je namenjen kot okvir za sliko v obliki srca. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80x70 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

 • Mini folija balon Love, rdeč

  Mini folija balon napis Love je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije v rdeči barvi. Balon Love se lahko napihne z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Ljubim te, rdeč

  Folija balon Ljubim te je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Ljubim te je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Ljubim te je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!