Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

SpongeBob-Spuži

SpongeBob-Spuži

Tu je 5 izdelkov.

SpongeBob namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv SpongeBob za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 5 of 5 izdelkov
 • Kozarčki Spuži Kvadratnik 250 ml, 8/1

  Kozarčki Spuži Kvadratnik so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Spužija. Volumen kozarčkov je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Spuži Kvadratnik.

 • Prt Spuži Kvadratnik

  Prt Spuži Kvadratnik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je narejen iz pvc in potiskom motiva Spužija. Velikost prta Spuži Kvadratnik je 120x180 cm.

 • Party klobučki Spuži kvadratnik, 6/1

  Party Klobučki Spuži Kvadratnik so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni s potiskom motiva Spužija. V paketu prejmete 6 klobučkov Spuži Kvadratnik.

 • Airwalker balon Spuži Kvadratnik

  Airwalker balon Spuži Kvadratnik je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen na način, da izgleda, kot da navidezno hodi poleg vas. Balon sam ne potrebuje dodatnih uteži. Velikost balona Airwalker je 74x117 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Spuži Kvadratnik.

 • Dekoracija iz balonov Spongebob

  Balonska dekoracija Ninja želve je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom motiva Spongebob v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Spongebob v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v...

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!