Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

ZELENA

ZELENA

Tu je 13 izdelkov.

V tej kategoriji lahko izbirate med namizno dekoracijo, kot so krožniki, kozarčki, servetki, namizni prti in ostalo.

Dekoracija je narejena v zeleni barvi s potiskom črt.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 13 of 13 izdelkov
 • Pribor - ZELENA

  Namizni pribor zelene barve je namenjen kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.  Pribor je narejen iz pvc v zeleni barvi. Pribor vsebuje 6 vilic, 6 žličk in 6 nožev. Pribor v zeleni barvi se lahko opere in ponovno uporabi.

 • Krožniki ZELENE ČRTE 18 cm / 8 kos

  Krožniki s potiskom zelenih črt so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki s potiskom črt so velikosti 18 cm. Krožniki Zelene črte so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 papirnatih krožnikov.

 • Krožniki ZELENE ČRTE 23 cm / 8 kos

  Krožniki s potiskom zelenih črt so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki s potiskom črt so velikosti 23 cm. Krožniki Zelene črte so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 papirnatih krožnikov.

 • Serviete ZELENE ČRTE 13x13 cm / 16 kos

  Serviete z zelenimi črtami, so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstnega dne, obletnic in drugih zabavnih prireditev. Velikost seviet s potiskom zelenih črt je 13x13 cm. V paketu prejmete 16 serviet. Serviete z zelenimi črtami so narejeni iz papirja.

 • Serviete ZELENE ČRTE 17x17 cm / 16 kos

  Serviete z zelenimi črtami, so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstnega dne, obletnic in drugih zabavnih prireditev. Velikost seviet s potiskom zelenih črt je 17x17 cm. V paketu prejmete 16 serviet. Serviete z zelenimi črtami so narejeni iz papirja.

 • Kozarčki ZELENE ČRTE 360 ml / 6 kos

  Kozarčki s potiskom zelenih črt so namenjeni kot dekoracija ob različnih priložnostih. Kozarčki Zelene črte so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov je 366 ml. V paketu prejmete 6 kozarčkov za zabavo.

 • Namizni prt Zelene črte

  Namizni prt Zelene črte je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Prt s potiskom zelenih črt je narejen iz pvc. Velikost namiznega prta je 135x270 cm.

 • Vrečke iz celofana Zelene črte 20/1

  Darilne vrečke iz celofana, ki so potiskane z zelenimi črtami, so namenjene zabavi ob praznovanju rojstnega dne ali kakšne druge zabave. Vrečke so velikosti 13x29 cm. V paketu prejmete 20 vrečkic iz celofana.

 • Zastavice ZELENE črte

  Zastavice s potiskom zelenih črt so namenjene okrasitvi prostora za praznovanje rojstnega dne. Zastavice so iz PVC folije, tako, da so primerne za notranjo in zunanjo uporabo. Dolžina zastavic je 365 cm.

 • Zastavice ZELENE s pikami in črtami

  Zastavice z zelenimi pikami in črtami, so namenjene okrasitvi prostora za praznovanje rojstnega dne. V paketu prejmete zastavice na vrvici, ki so obojestransko potiskane s pikami in črtami. Zastavice so iz papirja, tako, da so primerne za notranjo uporabo. Dolžina zastavic je 3,3 m.

 • ZELEN trak, pike in črte

  Trak z zelenimi pikami in črtami, je namenjen okrasitvi prostora za praznovanje rojstnega dne. V paketu prejmete trak z okraski, ki je obojestransko potiskan s pikami in črtami. Trak je iz papirja, primeren za notranjo uporabo. Dolžina traku je 330 cm.

 • Zelene svečke s pikami in črtami

  Zelene svečke s pikami in črtami so namenjene praznovanju oziroma zabavi ob rojstnem dnevu. V paketu prejmete 6 svečk z zelenimi pikami in 6 svečk s zelenimi črtami. Velikost svečk je 7,62 cm.

 • Pribor - SVETLO ZELENA

  Namizni pribor svetlo zelene barve je namenjen kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.  Pribor je narejen iz pvc v svetlo zeleni barvi. Pribor vsebuje 6 vilic, 6 žličk in 6 nožev. Pribor v zeleni barvi se lahko opere in ponovno uporabi.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!