Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Srčkasti baloni

Srčkasti baloni

Tu je 29 izdelkov.

Izbirate lahko med različnimi vrstami balonov srčkastega motiva. Baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.

Za nasvet ali nakup nas lahko pokličete na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 29 of 29 izdelkov
 • Baloni 10/1, Transparent s srci

  Baloni Transparent s srci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Transparent s srci

  Baloni Transparent s srci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni 10/1, Rdeče črni srčki

  Baloni Transparent s srci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeče črni kombinaciji. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Rdeče črni srčki

  Baloni Transparent s srci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeče črni kombinaciji. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni 10/1, Zaviti srčki

  Baloni Zaviti srčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeči, vijolični in wild barry barvi. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Zaviti srčki

  Baloni Zaviti srčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeči, vijolični in wild barry barvi. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni 10/1, Dvojna srca

  Baloni Dvojni srčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeči, črni in wild barry barvi. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Dvojna srca

  Baloni Dvojni srčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom src v rdeči, črni in wild barry barvi. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni 10/1, Romantično srce

  Baloni Romantično srce so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom zlatega srca na rdečih balonih. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Romantično srce

  Baloni Romantično srce so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom zlatega srca na rdečih balonih. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Rdeči baloni z belimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi s potiskom belih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Beli baloni z rdečimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v beli barvi s potiskom rdečih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Pink baloni z belimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v pink barvi s potiskom belih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Wild Barry baloni z belimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v wild barry barvi s potiskom belih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Folija balon Forever Friends Rdeč srček

  Folija balon Forever Friends v obliki rdečega srčka je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon za zaljubljene je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Forever Friends.

 • Folija balon Me To You Love

  Folija balon Me to You je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Love

 • Prozorni baloni Zlata srca 6/1

  Prozorni baloni Zlata srca so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so prozorni in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom zlatih src. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Pastelni baloni Srca 6/1

  Pastelni baloni Srca so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so v pastelni rdeči in roza barvi in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom src. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Pastelni baloni I Love You 6/1

  Pastelni baloni I Love You so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so v pastelno rdeči barvi in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom napisa I Love You. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Folija balon Be my Valentine

  Be my Valentine folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Bodi moj

  Bodi moj folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Smejoče srce

  Smejoče srce folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Valentinov poljub

  Valentinov poljub folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Forever

  Forever folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Monkeys

  Monkeys folija balon je namenjen kot darilo za Valentinovo. Balon za Valentinovo je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Okvir za sliko Rdeče srce

  Folija balon Rdeče srce je namenjen kot okvir za sliko v obliki rdečega srca. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80x70 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

 • Folija balon Okvir za sliko Rose Gold srce

  Folija balon Rose Gold srce je namenjen kot okvir za sliko v obliki srca. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80x70 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

 • Mini folija balon Love, rdeč

  Mini folija balon napis Love je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije v rdeči barvi. Balon Love se lahko napihne z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Ljubim te, rdeč

  Folija balon Ljubim te je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Ljubim te je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Ljubim te je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!