Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Zabava za DEKLICE

Zabava za DEKLICE

Tu je 890 izdelkov.

Dodatki za rojstnodnevno zabavo za deklice!

Tukaj boste našli vse potrebno za pripravo nepozabnega praznovanja.

Krožniki, kozarčki, servieti, prti, slamice, dekoracije in še veliko drugih dodatkov za praznovanje.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 252 of 890 izdelkov
 • Balon za rojstvo, Welcome Baby Živali

  Folija balon za rojstvo otroka Welcome Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Welcome Baby.

 • Krožniki Sovice 23 cm, 8/1

  Krožniki Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz kartona in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov s potiskom motiva Sovica.

 • Kozarčki Sovice 250 ml, 8/1

  Kozarčki Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki imajo volumen 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov s potiskom motiva sovic.

 • Serviete Sovice 33x33 cm, 20/1

  Prtički Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstega dne. Prtički so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Sovice

 • Party klobučki Sovice, 8/1

  Party klobučki Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega kartona in imajo pitisk sovic. Zraven so dodane elastike za lažje prilagajanje glavi. V paketu prejmete 8 party klobučkov motiv Sovic.

 • Prt Sovice

  Prt Sovice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz PVC in je narejen s potiskom motiva Sovic. V paketu prejmete prt Sovice velikosti 120x180 cm.

 • Vabila Sovice, 8/1

  Vabila Sovice so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva Sovic. Zraven vabil so priložene bele ovojnice. V paketu prejmete 8 vabil Sovice.

 • Transparent Sovice

  Transparent Sovica je namenjen okrasitvi prostora za praznovanje otroškega rojstnega dne. Transparent je iz papirja in je dolžine 180x15 cm. Transparent je narejen v obliki napisa Happy Birthday z dodanimi liki Sovice.

 • Party piščalke Sovice, 6/1

  Party piščalke Sovice so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so narejene s potiskom motiva sovic. Ko piščalko pihnemo je končna dolžina le te 30 cm. V paketu prejmete 6 piščalk Sovice.

 • Slamice Sovice, 8/1

  Slamice Sovice so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice za otroško praznovanje so velikosti 24 cm. Slamice so narejene s potiskom motiva sovic. V paketu prejmete 8 slamic Sovice.

 • Svečke Sovice, 8/1

  Svečke Sovice so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene s potiskom motiva sovic. V paketu prejmete 4 svečke sovice za pravo otroško zabavo.

 • Krožniki Mia in jaz, 23 cm, 8/1

  Krožniki Mia in jaz so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. Krožniki so narejeni s potiskom motiva Mia in jaz. V paketu prejmete 8 krožnikov Mia in jaz.

 • Kozarčki Mia in Jaz, 200 ml, 8/1

  Kozarčki Mia in jaz so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc in imajo volumen 200 ml. Kozarčki so narejeni s potiskom motiva Mia in jaz. V paketu prejmete 8 kozarčkov Mia in jaz.

 • Serviete Mia in jaz 17x17 cm, 20/1

  Serviete Mia in jaz so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Mia in jaz. Velikost serviet je 17x17 cm. V paketu prejmete 20 serviet Mia in jaz.

 • Prt Mia in jaz

  Prt Mia in jaz je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je narejen s potiskom motiva Mia in jaz. Velikost prta Mia in jaz je 120x180 cm.

 • Slamice Mia in jaz, 6/1

  Slamice Mia in jaz so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so velikosti 25 cm in so narejene z motivom Mia in jaz. V paketu prejmete 6 slamic Mia in jaz.

 • Zastavice Mia in jaz

  Zastavice Mia in jaz so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dolžina zastavic Mia in jaz je 230 cm. Zastavice so potiskane obojestransko z motivom Mie.

 • Transparent Mia in jaz

  Transparent Mia in jaz je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je dolžine 150 x 23 cm. Transparent je narejen z napisom Happy Birthday in motivom Mia in jaz.

 • Vabila Mia in jaz, 6/1

  Vabila Mia in jaz so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva Mia in jaz. Velikost vabil je 14x9 cm, prav tako so zraven priložene ovojnice v roza barvi. V paketu prejmete 6 vabil Mia in jaz.

 • Maske Mia in jaz, 6/1

  Maske Mia in jaz so namenjene zabavi na praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske so narejene iz tršega kartona in so narejene s potiskom motiva Mia in jaz. V paketu prejmete 6 mask Mia in jaz.

 • Tiare Mia in jaz, 6/1

  Tiare Mia in jaz so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Tiare so sestavljene iz tršega kartona in so narejene s potiskom motiva Mia in jaz V paketu prejmete 6 tiar Mia in jaz.

 • Krožniki Sofija Prva 20 cm, 8/1

  Krožniki Sovija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so narejeni s potiskom motiva Sofije Prve. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Sofija Prva.

 • Krožniki Sofija Prva 23 cm, 8/1

  Krožniki Sovija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so narejeni s potiskom motiva Sofije Prve. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Sofija Prva.

 • Kozarčki Sofija Prva 200 ml, 8/1

  Kozarčki Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc, narejeni s potiskom motiva Sofije Prve. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Sofija Prva.

 • Serviete Sofija Prva 33x33 cm, 20/1

  Serviete Sofija Prva so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in so narejene s potiskom motiva Sofija Prva. Serviete so velikosti 33x 33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Sofija Prva.

 • Slamice Sofija Prva, 6/1

  Slamice Sofija prva so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. V paketu prejmete 6 slamic velikosti 25 cm.

 • Svečka Sofija Prva

  Svečka Sofija prva je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečka je narejena z motivom risane junakinje Sofije Prve. V paketu prejmete svečko Sofija Prva, velikosti 9x7,5 cm.

 • Vabila Sofija Prva, 6/1

  Vabila Sofija Prva so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 14x9 cm in so narejena s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Zraven so prav tako priložene ovojnice v magenta barvi. V paketu prejmete 6 vabil Sofija Prva.

 • Transparent Sofija Prva HB

  Transparent Sofija Prva je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je sestavljen z napisom Happy Birthday in motivom Sofije Prve. Transparent je narejen iz tršega papirja. Dimenzija transparenta je 150x23 cm.

 • Zastavice Sofija Prva

  Zastavice Sofija prva so namenjene okrasitvi prostora za praznovanje otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc, tako, da jih lahko uporabite za okrasitev znotraj ali zunaj. Dolžina zastavic je 230 cm. Zastavice Sofija Prva so potiskane obojestransko.

 • Maske Sofija Prva, 6/1

  Maske Sofija Prva so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske so narejene iz tršega papirja in so opremljene z elastiko. V paketu prejmete 6 mask Sofije Prve.

 • Baloni Sofija Prva 28 cm, 10/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Baloni Sofija Prva 28 cm, 25/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Baloni Sofija Prva Happy Birthday 28 cm, 10/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Baloni Sofija Prva Happy Birthday 28 cm, 25/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Krožniki Frozen II 20 cm

  Krožniki Frozen II so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki motiva Frozen so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Frozen II je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiva Frozen.

 • Krožniki Frozen II 23 cm

  Krožniki Frozen II so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki motiva Frozen II so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Frozen je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Frozen II.

 • Kozarčki Frozen II 200 ml

  Kozarčki motiva Frozen II so namenjeni kot dodatek k praaznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Frozen so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Frozen II imajo volumen 200 ml. V paketu prejmete 8 papirnatih kozarčkov Frozen II.

 • Serviete Frozen II 33x33 cm

  Serviete Frozen II so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete s potiskom motiva Frozen II so narejene iz tršega papirja. Velikost serviet Frozen II je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet motiva Frozen II.

 • Papirnate slamice Frozen II

  Slamice motiva Frozen II so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice Frozen so narejene iz tršega papirja. Slamice Frozen II imajo dvojni motiv. V paketu prejmete 4 slamice Frozen II.

 • Zastavice Frozen II

  Zastavice Frozen II so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc in so obojestransko potiskane. Zastavice tako lahko uporabite v notranjih ali zunanjih prostorih. Dolžina zastavic Frozen II je 230 cm.

 • Transparent Frozen Ice Skating

  Transparent Frozen Ice Skating je namenjen okrasitvi prostora za otroško praznovanje rojstnega dne. Transparent je sestavljen iz tršega papirja in oblikovan z napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta Frozen Ice je 213 x 23 cm.

 • Vabila Frozen Ice Skating, 6/1

  Vabila Frozen Ice Skating so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena z motivom iz Ledenega kraljestva. Velikost vabil Frozen je 12 cm. Prav tako so zraven vabil priložene ovojnice za pošiljanje. V paketu prejmete 6 vabil Frozen Ice Skating.

 • Otroški klobučki Frozen II

  Otroški klobučki Motiva Frozen II so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki Frozen II so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 6 otroških klobučkov Frozen II.

 • Vratni plakat Ledeno kraljestvo

  Vratni plakat Ledeno kraljestvo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Plakat je iz pvc in je velikosti 76x152 cm, ter se lahko obesi na različne lokacije. Plakat je narejen s potiskom motiva risanih junakov iz Ledenega kraljestva.

 • Vrečke za darilca Frozen Ice 6/1

  Vrečke za darilca so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so iz pvc in so narejene s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Velikost vrečk je 23x16,5 cm. V paketu prejmete 6 vrečk Ledeno kraljestvo.

 • Tiare Frozen Ice Skating, 6/1

  Tiare Frozen Ice Skating so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Tiare so narejene iz tršega kartona z dodanimi plastičnimi obročkami. V paketu prejmete 6 tiar Ledeno kraljestvo.

 • Stenska dekoracija Ledeno kraljestvo

  Stenska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Stenska dekoracija je iz pvc in je velikosti 150x 77 cm.

 • Baloni Frozen Happy Birthday, 10/1

  Baloni Frozen so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. V paketu prejmete 10 balonov v karibsko in nebeško modri, ter wild berry barvi.

 • Baloni Frozen Happy Birthday, 25/1

  Baloni Frozen so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. V paketu prejmete 25 balonov v karibsko in nebeško modri, ter wild berry barvi.

 • Transparent Ledeno Kraljestvo HB

  Transparent Ledeno kraljestvo je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in ima obliko napisa Happy Birthday. Velikost transparenta Ledeno kraljestvo je 213x23 cm.

 • Namizni prt Frozen Ice

  Namizni prt motiva Frozen Ice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt motiva Frozen je narejen iz pvc. Velikost prta Frozen Ice je 120x180 cm.

 • Krožniki Ledeno kraljestvo 23 cm, 8/1

  Krožniki Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom iz Ledenega kraljestva. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Ledeno kraljestvo.

 • Kozarčki Ledeno kraljestvo 200 ml, 8/1

  Kozarčki Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz pvc in potiskani z motivom iz Ledenega kraljestva. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Ledeno kraljestvo.

 • Serviete Ledeno kraljestvo 33x33 cm, 20/1

  Serviete Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in so narejeni s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Ledeno kraljestvo.

 • Krožniki Paw Patrol 18 cm, 8/1

  Krožniki Paw Patrol so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Paw Patrol. Velikost krožnikov Paw Patrol je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Paw Patrol.

 • Kozarčki Paw Patrol 250 ml, 8/1

  Kozarčki Paw Patrol so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz papirja in potiskom motiva Paw Patrol. Volumen kozarčkov je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Paw Patrol.

 • Serviete Paw Patrol 33x33 cm, 20/1

  Serviete Paw Patrol so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in narejene s potiskom motiva Paw Patrol. Velikost serviet Paw Patrol je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Paw Patrol.

 • Modri krožniki Angry Birds 18 cm, 8/1

  Modri krožniki Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in s potiskom motiva Angry Birds. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Angry Birds.

 • Modri krožniki Angry Birds 23 cm, 8/1

  Modri krožniki Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in s potiskom motiva Angry Birds. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Angry Birds.

 • Modri kozarčki Angry Birds 266 ml, 8/1

  Modri kozarčki Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in s potiskom motiva Angry Birds. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Angry Birds.

 • Modre serviete Angry Birds 33x33 cm, 20/1

  Modre serviete Angry Birds so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in narejene s potiskom motiva Angry Birds. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Angry Birds.

 • Moder prt Angry Birds

  Moder prt Angry Birds je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je narejen s potiskom motiva Angry Birds. Prt Angry Birds je velikosti 180x120 cm. Angry Birds moder namizni prt je za večkratno uporabo.

 • Transparent Modri Angry Birds HB

  Modri transparent Angry Birds je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je sestavljen iz tršega papirja in oblikovanim napisom Happy Birthday. Dolžina modrega transparenta Angry Birds je 180 cm.

 • Modre slamice Angry Birds, 8/1

  Modre slamice Angry Birds so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene z motivom Angry Birds. Velikost slamic je 24 cm. V paketu prejmete 8 slamic Angry Birds.

 • Modra vabila Angry Birds, 8/1

  Modra vabila Angry Birds so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 8x14 cm in so narejena s potiskom motiva Angry Birds. V paketu prejmete 8 vabil. Zraven vabil Angry Birds so priložene bele ovojnice.

 • Svečke Angry Birds, 4/1

  Svečke Angry Birds so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene z motivom risanih junakov Angry Birds. Velikost svečk je 2,5x4 cm. V paketu prejmete 4 svečke Angry Birds.

 • Krožniki Angry Birds 18 cm, 8/1

  Krožniki Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Angry Birds. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Angry Birds.

 • Krožniki Angry Birds 23 cm, 8/1

  Krožniki Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Angry Birds. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Angry Birds.

 • Kozarčki Angry Birds 250 ml, 8/1

  Kozarčki Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz tršega papirja in so narejeni s potiskom motiva Angra Birds. Volumen kozarčkov je 250 ml. V paketu prejmete 8 rdečih kozarčkov Angry Birds.

 • Serviete Angry Birds 33x33 cm, 16/1

  Serviete Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom risanih junakov Angry Birds. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Angry Birds.

 • Zelen prt Angry Birds

  Zelen prt Angry Birds je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je narejen iz pvc in potiskom motiva Angry Birds. Velikost prta Angry Birds je 120x180 cm.

 • Vabila Angry Birds, 6/1

  Vabila Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva Angry Birds. Velikost vabil Angry Birds je 14x8 cm. V paketu prejmete 6 vabil za otroško zabavo.

 • Lateks baloni Angry Birds, 6/1

  Lateks baloni Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 23 cm. Baloni so v rdeči, zeleni in črni barviV paketu prejmete 6 balonov Angry Birds.

 • Konfetki Angry Birds

  Konfetki Angry Birds so namenjeni namizni dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. V paketu prejmete 34 g metalik in papirnatih konfetkov Angry Birds. Konfetki motiva Angry Birds so v motivih zvezdic, pikic in Angry Birds junakov.

 • Slamice Angry Birds, 8/1

  Slamice Angry Birds so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so velikosti 24 cm. Slamice Angry Birds so v 4 različnih barvah.V paketu prejmete 8 slamic Angry Birds.

 • Krožniki Konji 23 cm, 10/1

  Krožniki Konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva konjev. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov Konji.

 • Kozarčki Konji 200 ml, 10/1

  Kozarčki Konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc in narejeni s potiskom motiva konj. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 10 kozarčkov Konji.

 • Serviete Konji 33x33 cm, 20/1

  Serviete Konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva konj. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Konji.

 • Prt Konji

  Prt konji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt konji je narejen iz pvc in je velikosti 120x180 cm. Prt je narejen s potiskom motiva konj.

 • Party klobučki Konji, 6/1

  Party klobučki konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni s potiskom motiva konj. V paketu prejmete 6 party klobučkov za popolno otroško zabavo.

 • Slamice Konji, 6/1

  Slamice Konji so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so plastične in narejene z motivom konj. Velikost slamic je 25 cm. V paketu prejmete 6 slamic Konji.

 • Vabila Konji, 6/1

  Vabila Konji so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva konj. Velikost vabil je 9x14 cm. V paketu prejmete 6 vabil Konji. Prav tako so zraven priložene roza ovojnice.

 • Transparent Konji

  Transparent Konji je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in oblikovanim napisom Happy Birthday. Velikost transparenta Konji je 150 cm.

 • Krožniki Šarmantni konji 23 cm, 8/1

  Krožniki Šarmantni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in narejeni s potiskom motiva konj. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Šarmantni konji.

 • Kozarčki Očarljivi konji 260 ml, 8/1

  Kozarčki Očarljivi konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz tršega papirja in narejeni s potiskom motiva konj. Volumen kozarčkov je 260 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Očarljivi konji.

 • Serviete Očarljivi konji 33x33 cm, 20/1

  Serviete Očarljivi konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva konj. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet potiskanih z motivom konj.

 • Party piščalke Očarljivi konji, 6/1

  Party piščalke Očarljivi konji so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so narejene s potiskom motiva konj. V paketu prejmete 6 party piščalk Očarljivi konji.

 • Slamice Očarljivi konji, 8/1

  Slamice Očarljivi konji so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene s potiskom motiva konj. Velikost slamic je 24 cm. V paketu prejmete 8 slamic Šarmantni konji.

 • Lateks baloni Očarljivi konji, 6/1

  Lateks baloni Očarljivi konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in narejeni s potiskom konj. Velikost balonov je 23 cm. V paketu prejmete 6 balonov Šarmantni konji.

 • Pisani baloni Konji, 10/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v pink, lila, vijolični in zeleni barvi. V paketu prejmete 10 balonov Konji.

 • Pisani baloni Konji, 25/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v pink, lila, vijolični in zeleni barvi. V paketu prejmete 25 balonov Konji.

 • Lila baloni Konji, 10/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v lila barvi. V paketu prejmete 10 balonov Konji.

 • Lila baloni Konji, 25/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v lila barvi. V paketu prejmete 25 balonov Konji.

 • Pink baloni Konji, 10/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v pink barvi. V paketu prejmete 10 balonov Konji.

 • Pink baloni Konji, 25/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v pink barvi. V paketu prejmete 25 balonov Konji.

 • Kozarčki Pridne čebelice 270 ml, 8/1

  Kozarčki Pridne čebelice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in s potiskom motiva čebelic. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Pridne čebelice.

 • Prt Pridne čebelice

  Prt Pridne čebelice je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je narejen s potiskom motiva čebelic. V paketu prejmete prt velikosti 135x210 cm.

 • Vabila Pridne čebelice, 8/1

  Vabila Pridne čebelice so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva čebelic. Velikost vabil je 9x14 cm. V paketu prejmete 8 vabil Pridne čebelice z priloženimi ovojnicami.

 • Namizna dekoracija Pridne čebelice, 4/1

  Namizne dekoracije Pridne čebelice so namenjene okrasitvi mize ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija je sestavljena iz tršega papirja. Velikost posamezne dekoracije je 15 cm. V paketu prejmete 4 namizne dekoracije Pridne čebelice.

 • Vrečke za darilca Pridne čebelice, 8/1

  Vrečke za darilca so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke za darica so iz pvc in narejena s potiskom motiva čebelic. Vrečke se lahko napolnijo z majhnimi darilci, da jih povabljenci odnesejo domov. V paketu prejmete 8 vrečkic Pridne čebelice.

 • Krožniki Pridne čebelice Happy Bee, 18 cm

  Krožniki Pridne čebelice Happy Bee so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Pridne čebelice so narejeni iz tršega papirja. V elikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 6 krožnikov Happy Bee.

 • Folija Balon Čebelica

  Folija balon Čebelica je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Čebelica.

 • Krožniki Domače živali 18 cm, 8/1

  Krožniki Domače živali so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom živali na kmetiji. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Domače živali.

 • Krožniki Domače živali 23 cm, 8/1

  Krožniki Domače živali so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom živali na kmetiji. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Domače živali.

 • Serviete Domače živali 33x33 cm, 16/1

  Serviete Domače živali so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva domačih živali. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Domače živali.

 • Prt Domače živali na kmetiji

  Prt Domače živali je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je narejen s potiskom motiva domačih živali. V paketu prejmete prt Domače živali velikosti 135x210 cm.

 • Vabila Domače živali, 8/1

  Vabila Domače živali so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva domačih živali. V paketu prejmete 8 vabil z priloženimi belimi ovojnicami.

 • Party klobučki Domače živali, 8/1

  Party klobučki domače živali so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva domačih živali. V paketu prejmete 8 party klobučkov.

 • Transparent Domače živali

  Transparent Domače živali je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz folije in z motivom domačih živali. Dolžina transparenta je 365 cm.

 • Vrečke za darilca Domače živali, 8/1

  Vrečke za darilca Domače živali so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so narejene iz pvc in z potiskom motiva domačih živali. Velikost vrečk je 19x23 cm. V paketu prejmete 8 vrečk za darilca Domače živali.

 • Folija balon Kravica

  Folija balon Kravica je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona v obliki kravje glave je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Konjiček

  Folija balon Konjiček je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Konjiček.

 • Krožniki Spuži Kvadratnik 23 cm, 8/1

  Krožniki Spuži Kvadratnik so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Spužija. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Spuži Kvadratnik.

 • Kozarčki Spuži Kvadratnik 250 ml, 8/1

  Kozarčki Spuži Kvadratnik so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Spužija. Volumen kozarčkov je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Spuži Kvadratnik.

 • Prt Spuži Kvadratnik

  Prt Spuži Kvadratnik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je narejen iz pvc in potiskom motiva Spužija. Velikost prta Spuži Kvadratnik je 120x180 cm.

 • Party klobučki Spuži kvadratnik, 6/1

  Party Klobučki Spuži Kvadratnik so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni s potiskom motiva Spužija. V paketu prejmete 6 klobučkov Spuži Kvadratnik.

 • Party piščalke Spuži Kvadratnik, 6/1

  Party piščalke Spuži kvadratnik so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so narejene s potiskom motiva Spužija. V paketu prejmete 6 piščalk Spuži Kvadratnik.

 • Lateks baloni Spuži Kvadratnik, 6/1

  Lateks baloni Spuži Kvadratnik so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so v rumeni barvi in narejeni s potiskom motiva Spužija. Velikost balonov iz lateksa je 28 cm. V paketu prejmete 6 balonov Spuži Kvadratnik.

 • Pisani baloni Spuži Kvadratnik, 10/1

  Pisani baloni Spuži Kvadratnik je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom motiva Spuži. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v rdeči, zeleni, rumeni in modri barvi.

 • Pisani baloni Spuži Kvadratnik, 25/1

  Pisani baloni Spuži Kvadratnik je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom motiva Spuži. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v rdeči, zeleni, rumeni in modri barvi.

 • Pisani baloni Spuži Kvadratnik HB, 10/1

  Pisani baloni Spuži Kvadratnik je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom motiva Spuži ter napisom Happy Birthday. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v rdeči, zeleni, rumeni in modri barvi.

 • Pisani baloni Spuži Kvadratnik HB, 25/1

  Pisani baloni Spuži Kvadratnik je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom motiva Spuži ter napisom Happy Birthday. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v rdeči, zeleni, rumeni in modri barvi.

 • Airwalker balon Spuži Kvadratnik

  Airwalker balon Spuži Kvadratnik je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen na način, da izgleda, kot da navidezno hodi poleg vas. Balon sam ne potrebuje dodatnih uteži. Velikost balona Airwalker je 74x117 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Spuži Kvadratnik.

 • Folija balon na palčki Spuži Kvadratnik

  Folija balonček na palčki Spuži Kvadratnik je namenejn zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon na palčki je velikosti 23 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Spuži Kvadratnik.

 • Prt Dobri Dinozaver

  Prt Dobri Dinozaver je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva dinozavra. Velikost prta Dobri Dinozaver je 120x180 cm.

 • Zastavice Dobri Dinozaver

  Zastavice Dobri Dinozaver so namenejne okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc. Dolžina zastavic Dobri Dinozaver je 230 cm.

 • Party klobučki Dobri Dinozaver, 6/1

  Party klobučki Dobri Dinozaver so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva dinozavra. V paketu prejmete 6 klobučkov Dobri Dinozaver.

 • Krožniki Gozdne živali 23 cm, 8/1

  Krožniki Gozdne živali so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom 3 različnih motivov gozdnih živali in sicer žabe, zajca in lisice. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiv Gozdne živali.

 • Kozarčki Gozdne živali 266 ml, 8/1

  Kozarčki Gozdne živali so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskanim motivom zajca, lisice in žabe. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov motiv Gozdne živali.

 • Serviete Gozdne živali 33x33 cm, 20/1

  Serviete Gozdne živali so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva gozdnih živali. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Gozdne živali.

 • Vabila Gozdne živali, 8/1

  Vabila Gozdne živali so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom več različnih motivov gozdnih živali. V paketu prejmete 8 vabil.

 • Party klobučki Gozdne živali, 8/1

  Party klobučki Gozdne živali so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni s potiskom gozdnega motiva. V paketu prejmete 8 klobučkov Gozdne živali.

 • Slamice Gozdne živali, 8/1

  Slamice Gozdne živali so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene z motivom gozdnih živali. V paketu prejmete 8 slamic.

 • Svečke Gozdne živali, 4/1

  Svečke Gozdne živali so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene z motivom Gozdnih živali. V paketu prejmete 4 svečke Gozdne živali.

 • Party piščalke Gozdne živali, 6/1

  Party piščalke so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so narejene s potiskom živali. V paketu prejmete 6 party piščalk Gozdne živali.

 • Viseča dekoracija Gozdne živali 3/1

  Viseča dekoracija Gozdne živali je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija ima obliko gozdnih živali. V paketu prejmete 6 posameznih dekoracij Gozdne živali.

 • Krožniki Baby Minnie 23 cm, 8/1

  Krožniki Baby Minnie so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in s potiskom motiva Miške Minnie. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Baby Minnie.

 • Krožniki Baby Minnie 20 cm, 8/1

  Krožniki Baby Minnie so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in s potiskom motiva Miške Minnie. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Baby Minnie.

 • Kozarčki Baby Minnie 200 ml, 8/1

  Kozarčki Baby Minnie so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so plastični in so narejeni s potiskom risane junakinje Minnie Mouse. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Baby Minnie.

 • Serviete Baby Minnie 33x33 cm, 20/1

  Serviete Baby Minnie so namenjene praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in potiskane z motivom risane junakinje Minnie Miške. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Minnie Mouse.

 • Baloni Baby Minnie, 10/1

  Baloni Baby Minnie so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v barvi wild bary in pink. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Baby Minnie.

 • Baloni Baby Minnie, 25/1

  Baloni Baby Minnie so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v barvi wild bary in pink. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Baby Minnie.

 • Krožniki Baby Mickey 20 cm, 8/1

  Krožniki Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom junaka Mikija. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Baby Mickey.

 • Krožniki Baby Mickey 23 cm, 8/1

  Krožniki Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom junaka Mikija. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Baby Mickey.

 • Kozarčki Baby Mickey 200 ml, 8/1

  Kozarčki Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so plastični in narejeni s potiskom motiva malega Mikija. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Baby Mickey.

 • Serviete Baby Mickey 33x33 cm, 20/1

  Serviete Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in potiskane z motivom malega risanega junaka Mikija. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviete Baby Mickey.

 • Prt Baby Mickey

  Prt Baby Mickey je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz plastike in narejen s potiskom malega risanega junaka Mikija. Velikost prta Baby Mickey je 120x180 cm.

 • Baloni Baby Mickey, 10/1

  Baloni Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Baby Mickey so iz lateksa v modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Baby Mickey.

 • Baloni Baby Mickey, 25/1

  Baloni Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa v modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Baby Mickey.

 • Krožniki Noetova barka 18 cm, 8/1

  Krožniki Noetova barka so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva živali iz Noetove barke. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Noetova barka.

 • Krožniki Noetova barka 23 cm, 8/1

  Krožniki Noetova barka so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva živali iz Noetove barke. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Noetova barka.

 • Kozarčki Noetova Barka 270 ml, 8/1

  Kozarčki Noetova barka so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom živali iz Noetove barke. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Noetova barka.

 • Serviete Noetova barka 33x33 cm, 16/1

  Serviete Noetova barka so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Noetova barka.

 • Prt Noetova barka

  Prt Noetova barka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva živali iz Noetove barke. Velikost prta je 137x213 cm.

 • Viseča dekoracija Noetova barka, 3/1

  Viseča dekoracija Noetova barka je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija je narejena iz tršega papirja. Dolžina posamezne viseče dekoracije je 65 cm. V paketu prejmete 3 viseče dekoracije Noetova barka.

 • Krožniki Maša in Medo 18 cm, 8/1

  Krožniki Maša in Medo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Maše in Meda. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Maša in Medo.

 • Krožniki Maša in Medo 23 cm, 8/1

  Krožniki Maša in Medo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Maše in Meda. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Maša in Medo.

 • Kozarčki Maša in Medo 200 ml, 8/1

  Kozarčki Maša in Medo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz pvc in potiskani z motivom Maše in Meda. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Maša in Medo.

 • Serviete Maša in Medo 33x33 cm, 20/1

  Serviete Maša in Medo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete motiva Maša in Medo so narejeni iz papirja. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Maša in Medo.

 • Prt Maša in Medo

  Prt Maša in Medo je namenjen kot dekoracijo ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva Maše in Meda. Velikost prta Mša in Medo je 120x180 cm.

 • Party klobučki Maša in Medo, 6/1

  Klobučki Maša in Medo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Maše in Meda. V paketu prejmete 6 party klobučkov.

 • Slamice Maša in Medo, 6/1

  Slamice Maša in Medo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene z motivom Maše in Meda. Velikost slamic je 25 cm. V paketu prejmete 6 slamic Maša in Medo.

 • Krožniki Girl Monkey 18 cm, 8/1

  Krožniki Girl Monkey so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstva ali dekliškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z roza malo opico. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Girl Monkey.

 • Krožniki Girl Monkey 23 cm, 8/1

  Krožniki Girl Monkey so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstva ali dekliškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z roza malo opico. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Girl Monkey.

 • Kozarčki Girl Monkey 270 ml, 8/1

  Kozarčki Girl Monkey so namenjeni dekliški zabavi ob različnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom dekliškega motiva. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Girl Monkey.

 • Serviete Girl Monkey 33x33 cm, 16/1

  Serviete Girl Monkey so namenjene zabavi ob različnih priložnostih. Serviete so narejene s potiskom dekliškega motiva. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Girl Monkey.

 • Prt Girl Monkey

  Prt Girl Monkey je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva male opice. Velikost prta Girl Monkey je 137x213 cm.

 • Transparent Girl Monkey

  Transparent Girl Mokey je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju rojstva deklice. Transparent je iz folije in narejen s potiskom male navihane opice. Dolžina transparenta Navihana mala opica je 360 cm.

 • Viseča dekoracija Ledeno kraljestvo

  Viseča dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija je narejena iz pairja z motivom iz Ledenega kraljestva. Dekoracija je iz treh delov dolžine 65 cm.

 • Viseča dekoracija Frozen

  Viseča dekoracija Frozen je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija je narejena iz tršega papirja in z motivom Ledenega kraljestva. Velikost posamezne dekoracije je 15 cm. V paketu prejmete 2 viseči dekoraciji Frozen.

 • Stojalo za muffine in tortice Frozen

  Stojalo za muffine in tortice je namenjeno zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Stojalo je narejeno iz tršega papirja in potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Velikost stojala je 27x34 cm.

 • Krožniki Frozen Lights 23 cm, 8/1

  Krožniki Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Frozen Lights.

 • Kozarčki Frozen Lights 200 ml, 8/1

  Kozarčki Frozen Lights so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc in so narejeni s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Frozen Lights.

 • Serviete Frozen Lights 33x33 cm, 20/1

  Serviete Frozen Lights so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene iz papirja in potiskane z motivom iz Ledenega kraljestva. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Frozen Lights.

 • Prt Frozen Lights

  Prt Frozen Lights je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je narejen s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Velikost prta Ledeno kraljestvo je 120x180 cm.

 • Zastavice Frozen Lights

  Zastavice Frozen Lights so namenjene kot dekoracija za okrasitev prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc in narejene s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Dolžina zastavic Frozen Lihgts je 200 cm.

 • Baloni Ledeno kraljestvo, 10/1

  Baloni Ledeno kraljestvo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so potiskani z motivom iz Ledenega kraljestva. Velikost balonov iz lateksa je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v vijolični, karibsko modri, wild barry in nebeško modri barvi.

 • Baloni Ledeno kraljestvo, 25/1

  Baloni Ledeno kraljestvo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so potiskani z motivom iz Ledenega kraljestva. Velikost balonov iz lateksa je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v vijolični, karibsko modri, wild barry in nebeško modri barvi.

 • Srčkasti baloni Anna in Elsa, 10/1

  Srčkasti baloni Anna in Elsa so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in imajo obliko srčka. Velikost balonov je 15 cm. V paketu prejmete 10 srčkastih balonov Anna in Elsa.

 • Srčkasti baloni Anna in Elsa, 25/1

  Srčkasti baloni Anna in Elsa so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in imajo obliko srčka. Velikost balonov je 15 cm. V paketu prejmete 25 srčkastih balonov Anna in Elsa.

 • Baloni Ledeno kraljestvo-Olaf, 10/1

  Baloni Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa, v modri barvi in potiskani z motivom lika iz Ledenega kraljestva snežaka Olafa. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Olaf.

 • Baloni Ledeno kraljestvo-Olaf, 25/1

  Baloni Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa, v modri barvi in potiskani z motivom lika iz Ledenega kraljestva snežaka Olafa. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Olaf.

 • Baloni Frozen-Olaf, 10/1

  Baloni Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa, v beli barvi in potiskani z motivom lika iz Ledenega kraljestva snežaka Olafa. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 10 balonov Olaf.

 • Baloni Frozen-Olaf, 25/1

  Baloni Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa, v beli barvi in potiskani z motivom lika iz Ledenega kraljestva snežaka Olafa. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 25 balonov Olaf.

 • Folija balon Anna in Elsa

  Folija balon Anna in Elsa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 63x78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Frozen Holographic

  Folija balon Frozen je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Frozen Srce

  Folija balon Frozen je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Frozen

  Folija balon Frozen je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pinata Frozen

  Pinata Frozen je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinata je velikosti 43x43 cm.

 • Krožniki Pujsa Pepa 23 cm, 8/1

  Krožniki Pujsa Pepa so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Pujse Pepe. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Pujsa Pepa.

 • Kozarčki Pujsa Pepa 200 ml, 8/1

  Kozarčki Pujsa Pepa so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Pujse Pepe. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Pujsa Pepa.

 • Serviete Pujsa Pepa 33x33 cm, 20/1

  Serviete Pujsa Pepa so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Pujsa Pepa.

 • Lateks baloni Pujsa Pepa, 10/1

  Lateks baloni Pujsa Pepa so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in narejeni s potiskom Pujse Pepe. Velikost balonov je 23 cm. V paketu prejmete 10 balonov Pujsa Pepa.

 • Krožniki Medvedek Pu 20 cm, 10/1

  Krožniki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Medvedka Puja. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov Medvedek Pu.

 • Krožniki Medvedek Pu 23 cm, 10/1

  Krožniki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Medvedka Puja. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov Medvedek Pu.

 • Kozarčki Medvedek Pu 200 ml, 8/1

  Kozarčki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc in potiskani z motivom Medvedka Puja. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Medvedek Pu.

 • Serviete Medvedek Pu 33x33 cm, 20/1

  Serviete Medvedek Pu so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom medvedka Puja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Medvedek Pu.

 • Prt Medvedek Pu

  Prt Medvedek Pu je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in potiskan z motivom medvedka Puja. Velikost prta Medvedek Pu je 120x180 cm.

 • Party klobučki Medvedek Pu, 6/1

  Party klobučki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in imajo obliko medvedka Puja. V paketu prejmete 6 party klobučkov Medvedek Pu.

 • Vabila Medvedek Pu, 6/1

  Vabila Medvedek Pu so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 14x9 cm in so potiskana z motivom medvedka Puja. Velikost vabil je 9x14 cm. V paketu prejmete 6 vabil Medvedek Pu.

 • Zastavice Medvedek Pu

  Zastavice Medvedek Pu so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so obojestransko potiskane in so iz pvc. Dolžina zastavic Medvedek Pu je 300 cm.

 • Party maske Medvedek Pu, 6/1

  Party maske Medvedek Pu so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske so narejene iz tršega papirja. V paketu prejmete 3 maske oblike Medvedka Puja in 3 maske obliko Tigra.

 • Lateks baloni Medvedek Pu, 8/1

  Lateks baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in potiskani z motivom Medvedka Puja. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 8 balonov Medvedek Pu.

 • Strelec konfetov Medvedek Pu

  Strelec konfetov Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Strelec je velikosti 30 cm in izstreli barvne lističe z motivom Medvedka Puja. Lističi se izstrelijo med 5 in 8 metrov.

 • Baloni Medvedek Pu 12,5 cm, 10/1

  Baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so potiskani z motivom obraza medvedka Puja. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 10 balonov Medvedek Pu.

 • Baloni Medvedek Pu 12,5 cm, 25/1

  Baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so potiskani z motivom obraza medvedka Puja. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 25 balonov Medvedek Pu.

 • Vratni plakat Medvedek Pu

  Vratni plakat Medvedek Pu je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne.. Plakat ima napis The party is here.

 • Pisani baloni Medvedek Pu, 10/1

  Pisani baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 pisanih balonov Medvedek Pu.

 • Pisani baloni Medvedek Pu, 25/1

  Pisani baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 pisanih balonov Medvedek Pu.

 • Folija balon Medvedek Pu HB

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Medvedek Pu Velik objem

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Medvedek Pu, Rojstnodnevna torta

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45x58 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Medvedek Pu

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 56x74 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Medvedek Pu z dežnikom

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 76x89 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Krožniki Emoji 18 cm, 8/1

  Krožniki Emoji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Emoji. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Emoji.

 • Krožniki Emoji 23 cm, 8/1

  Krožniki Emoji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Emoji. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Emoji.

 • Kozarčki Emoji 270 ml, 8/1

  Kozarčki Emoji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Emoji. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Emoji.

 • Serviete Emoji 33x33 cm, 16/1

  Serviete Emoji so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33 x 33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Emoji.

 • Prt Emoji

  Prt Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in potiskan z motivom Emoji. Velikost prta Emoji je 137x213 cm.

 • Transparent Emoji HB

  Transparent Emoji je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in z oblikovanim napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta je 180 cm.

 • Set za dekoracijo Emoji

  Set za dekoracijo Emoji je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Set za dekoracijo vsebuje -4 viseče dekoracije -2 namizna dekoracija v velikosti 15 cm -party zastavice v dolžini 240 cm

 • Žogice Emoji, 6/1

  Žogice Emoji so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Žogice so narejene z motivom Emoji. V paketu prejmete 6 žogic Emoji. Velikost posamezne žogice je 6 cm.

 • Vrečke za darilca Emoji, 8/1

  Vrečke za darilca Emoji so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so iz pvc in so velikosti 18x23 cm. V paketu prejmete 8 vrečk za darilca Emoji.

 • Folija balon Emoji Poop

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Emoji, Solze

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Emoji, Srčki

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Emoji, Jezik

  Folija balon Emoji je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Krožniki My Little Pony 20 cm, 8/1

  Krožniki My Little Pony so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov My Little Pony.

 • Krožniki My Little Pony 23 cm, 8/1

  Krožniki My Little Pony so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov My Little Pony.

 • Kozarčki My Little Pony 266 ml, 8/1

  Kozarčki My Little Pony so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva konjičkov. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov My Little Pony.

 • Serviete My Little Pony 33x33 cm, 20/1

  Serviete My Little Pony so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva konjičkov. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet My Little Pony.

 • Prt My Little Pony

  Prt My Little Pony je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva konjičkov. Velikost prta je 120x180 cm.

 • Transparent My Little Pony

  Transparent My Little Pony je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta je 180 cm.

 • Slamice My Little Pony, 8/1

  Slamice My Little Pony so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene z motivom konjičkov in so iz pvc. V paketu prejmete 8 slamic My Little Pony.

 • Party piščalke My Little Pony 1, 8/1

  Party piščalke My Little Pony so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so narejene z motivom konjičkov. V paketu prejmete 8 party piščalk.

 • Party klobučki My Little Pony, 8/1

  Party klobučki My Little Pony so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom konjičkov. V paketu prejmete 8 klobučkov My Little Pony.

 • Zastavice My Little Pony

  Zastavice My Little Pony so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc z obojestranskim potiskom. Dolžina zastavic je 230 cm.

 • Vabila My Little Pony, 8/1

  Vabila My Little Pony so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 9x14 cm. V paketu prejmete 8 vabil My Little Pony.

 • Konfetki My Little Pony

  Konfetki so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Konfetki so v vrečki gramature 34 g.

 • Svečka za 4. rojstni dan, Minnie Mouse

  Svečka Minnie Mouse je namenjena zabavi ob otroškem rojstnem dnevu. Svečka ima obliko Minnie Miške. Velikost svečke je 6,5x2,5 cm.

 • Svečka za 6. rojstni dan, Minnie Mouse

  Svečka Minnie Mouse je namenjena zabavi ob otroškem rojstnem dnevu. Svečka ima obliko Minnie Miške. Velikost svečke je 6,5x2,5 cm.

 • Svečka za 7. rojstni dan, Minnie Mouse

  Svečka Minnie Mouse je namenjena zabavi ob otroškem rojstnem dnevu. Svečka ima obliko Minnie Miške. Velikost svečke je 6,5x2,5 cm.

 • Svečka za 8. rojstni dan, Minnie Mouse

  Svečka Minnie Mouse je namenjena zabavi ob otroškem rojstnem dnevu. Svečka ima obliko Minnie Miške. Velikost svečke je 6,5x2,5 cm.

 • Prt RUMEN, 135 x 270 cm

  Prt rumene barve je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne ali kakšne druge zabave. Plastičen prt je v velikosti  135 x  270 cm

 • Prt RDEČ, 135 x 270 cm

  Prt rdeče barve je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne ali kakšne druge zabave. Plastičen prt je v velikosti  135 x  270 cm Prt se lahko uporabi večkrat.

 • Krožniki 20 cm, Troli 8/1

  Krožniki Troli so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Troli.

 • Krožniki 23 cm, Troli 8/1

  Krožniki Troli so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Troli.

 • Kozarčki 200 ml, Troli 8/1

  Kozarčki Troli so namenjeni zabavi ob prazniovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz pvc in imajo volumen 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Troli.

 • Serviete 33x33 cm, Troli 20/1

  Serviete Troli so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviete.

 • Prt Troli

  Prt Troli je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je velikosti 120x180 cm.

 • Transparent Troli Happy Birthday

  Transparent Troli je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent ima napis Happy Birthday in je velikosti 180x15 cm.

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!