Mladi vitez

Mladi vitez

Tu je 10 izdelkov.

Mladi vitez namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Mladi vitez za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 10 of 10 izdelkov
 • Krožniki Mladi vitez

  Krožniki motiv Mladi vitez so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Mladi vitez so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Mladi vitez.

  5,28 €
 • Kozarčki Mladi vitez

  Kozarčki motiv Mladi vitez so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Mladi vitez so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Mladi vitez.

  4,56 €
 • Serviete Mladi vitez

  Serviete motiva Mladi vitez so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene iz papirja in so troslojne. Velikost serviet Mladi vitez je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Mladi vitez.

  4,92 €
 • Prt Mladi vitez

  Otroški prt motiv Mladi vitez je namenjen za dekoracijo ob praznovanju rojstnega dne. Prt za praznovanje Mladi vitez je narejen iz pvc. Velikost prta Mladi vitez je 120x180 cm.

  6,48 €
 • Folija balon Mladi vitez

  Folija balon motiv Mladi vitez je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Mladi vitez je sestavljen iz posebne folije in se ga lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Mladi vitez.

  4,68 €
 • Zastavice Mladi vitez
  12772

  Zastavice Mladi vitez so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Viteške zastavice so narejene iz pvc in so lahko tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo. Na traku je 16 zastavic. Dolžina zastavic Mladi vitez je 300 cm.

  5,52 €
 • Vrečke za darilca Mladi vitez

  Vrečke za darilca Mladi vitez so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke za darilca so narejene iz pvc s poslikavo motiva Mladi vitez. Velikost vrečk za darilca je 15x21 cm. V paketu prejmete 8 vrečk Mladi vitez.

  5,52 €
 • Viteške zastavice za dekoracijo

  Viteške zastavice za namizno dekoracijo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Viteške zastavice so različnih barvnih kombinacij. Posamezna zastavica je narejena v dolžini 20 cm. V paketu prejmete 12 viteških zastavic za praznovanje.

  2,04 €
 • Rumena viteška zastava

  Rumena viteška zastava je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne ali ob kateri drugi zabavni priložnosti. Viteška zastava ima poslikavo zmaja rumene barve. Viteška zastava je dimenzije 100x30 cm.

  6,60 €
 • Bela viteška zastava

  Bela viteška zastava je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne ali ob kateri drugi zabavni priložnosti. Viteška zastava ima poslikavo zmaja bele barve. Viteška zastava je dimenzije 100x30 cm.

  6,60 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!