Airwalker baloni

Airwalker baloni

Tu je 21 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med različnimi vrstami Airwlaker balonov. Airwalker baloni so narejeni na način, kot da navidezno hodijo poleg vas.

Airwalker baloni so sestavljeni iz posebne folije in se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

Za nasvet ali nakup nas lahko pokličete!

V kategoriji lahko izbirate med različnimi vrstami Airwlaker balonov. Airwalker baloni so narejeni na način, kot da navidezno hodijo poleg vas.

Airwalker baloni so sestavljeni iz posebne folije in se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

Za nasvet ali nakup nas lahko pokličete!

Manj
Več
Prikazanih 1 - 21 of 21 izdelkov
 • Airwalker balon Star Wars

  Air Walker balon Star Wars je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. AirWalker balon je narejen tako, da ne potrebuje dodatnih uteži in daje videz da lahko hodijo poleg vas. Velikost balona Star wars je 96 cm. AirWalker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Star Wars.

  34,92 €
 • Airwalker balon Planes

  Air Walker balon Planes je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. AirWalker balon je narejen tako, da ne potrebuje dodatnih uteži in daje videz da hodijo poleg vas. Velikost balon Planes je 166x48 cm. AirWalker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Airwalker balon Fire Track

  Airwalker balon Fire Track je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen tako, da daje izgled, da navidezno hodi poleg vas. Balon ne potrebuje dodatnih uteži. Velikost balona je 60x48 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Airwalker balon Spiderman
  3632401

  Balon AirWalker Spiderman je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Spiderman ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 91x91 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Airwalker balon Monsters

  Monsters AirWalker balon je narejen iz posebne folije. Posebnost airwalker balonov je, da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. Balon lahko napihnete na zrak. V paketu prejmete en nenapihnjen balon. Velikost: 129 cm x 137 cm

  35,88 €
 • Airwalker balon Sofija Prva
  28317-01

  Posebnost airwalker balonov je da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas.  Primeren za posebno darilo. Balon je narejen iz posebne folije.  Velikost balona: 93 cm  x 121 cm

  39,90 €
 • Airwalker balon Pepelka

  Balon AirWalker Pepelka je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Baloni AirWalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 76x121 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  33,48 €
 • Airwalker balon Tweety

  Tweety AirWalker balon je narejen iz posebne folije. Velikost balona je 94 cm. Posebnost airwalker balonov je, da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  20,28 €
 • Airwalker balon Bunny

  Bugs Bunny AirWalker balon je narejen iz posebne folije. Velikost balona je 208 cm. Posebnost airwalker balonov je, da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  28,68 €
 • Airwalker balon Buzz

  Balon AirWalker Buzz je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Buzz ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 101x134 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  33,48 €
 • Airwalker balon Elza
  110087-01

  Balon AirWalker Elsa je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Elsa ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 144x88 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,92 €
 • Airwalker balon Minnie Miška
  26370-01

  Balon AirWalker Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Minnie Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  25,90 €
 • Airwalker balon My Little Pony, manjši

  Posebnost airwalker balonov je da ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen tako, da navidezno hodi poleg vas. Primeren za posebno darilo. Balon je narejen iz posebne folije.  Velikost balona: 78 cm  x 66 cm

  15,00 €
 • Airwalker balon Mickey Mouse

  Balon AirWalker Miki Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Miki Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona Mickey Mouse je 53x76  cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  21,48 €
 • Airwalker balon Paw Patrol

  Balon AirWalker Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Paw Patrol ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 94x137 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  31,21 € 34,68 € -10%
 • Airwalker balon Minnie Mouse pink

  Balon AirWalker Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Minnie Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 137 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Airwalker balon Pujsa Pepa

  Balon AirWalker Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Airwalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 91x121 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Pujsa Pepa.

  34,92 €
 • Airwalker balon Unicorn Samorog

  Balon AirWalker Unicorn Samorog je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Samorog ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 106x116 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  35,88 €
 • Airwalker balon Treasure

  Balon AirWalker Treasure je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Baloni AirWalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 73x71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  21,48 €
 • Folija balon Levji Kralj

  Folija balon motiva Levji Kralj je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Levji Kralj je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Levji Kralj je 78x66 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Levji Kralj.

  11,64 €
 • Minions Airwalker balon

  Balon AirWalker Minions je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Airwalker Minions ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker Minions balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 71x109 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!