Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

6. rojstni dan

6. rojstni dan

Tu je 44 izdelkov.

V tej kategoriji lahko izbirate med raznoraznimi dodatki za 6. rojstni dan. Izbirate lahko med svečkami, baloni in sestavljenimi napihnjenimi balonskimi dekoracijami za šesti rojstni dan.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 44 of 44 izdelkov
 • XXL balon številka 6, magenta

  XXL balon v obliki številke 6 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 magenta barve.

 • XXL balon številka 6, moder

  XXL balon v obliki številke 6 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 modre barve.

 • XXL balon številka 6, zlata

  XXL balon v obliki številke 6 zlate barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 zlate barve.

 • XXL balon številka 6, srebrna

  XXL balon v obliki številke 6 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 srebrne barve.

 • XXL balon številka 6, črn

  XXL balon v obliki številke 6 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 črne barve.

 • XXL balon številka 6, pisan

  XXL balon v obliki številke 6 pisane barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 pisane barve.

 • Pisani baloni za 6. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 6. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 6. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 6. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 6. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 6. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni za 6. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 6. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Svečka za 6. rojstni dan, Čudežna, pink

  Čudežna svečka številka 6 pink barve je namenjena kot dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Velikost čudežne prsketajoče svečke je 7,5x4,5 cm. Svečka ima prozoren nastavek.

 • Svečka za 6. rojstni dan, Čudežna, modra

  Čudežna svečka številka 6 modre barve je namenjena kot dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Velikost čudežne prsketajoče svečke je 7,5x4,5 cm. Svečka ima prozoren nastavek.

 • Fontana za 6. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto Frdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 6 za praznovanje 6. rojstnega dne.

 • Svečka za 6. rojstni dan, Minnie Mouse

  Svečka Minnie Mouse je namenjena zabavi ob otroškem rojstnem dnevu. Svečka ima obliko Minnie Miške. Velikost svečke je 6,5x2,5 cm.

 • Folija balon 6. rojstni dan, pisan

  Folija balon s potiskom številke 6 pisanih barv je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 6 rojstni dan.

 • Svečka Mickey Mouse 6. rojstni dan

  Svečka je namenjena zabavi oziroma kot dekoracija za 6 rojstni dan. Svečka je v obliki številke 6 s sličico Mickey Mouse. Velikost svečke za 6. rojstni dan je 6,5 x 2,5 cm.

 • Bleščeča svečka številka 6, bela

  Svečka je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka je v beli bleščeči barvi s prozornim nastavkom. Velikost svečke je 4,5x7,5 cm.

 • XXL balon številka 6, Rose

  XXL balon v obliki številke 6 rose barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 86 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 rose barve.

 • Jumbo svečka 20 cm, Šesti rojstni dan

  Jumbo svečka je namenjena zabavi ob praznovanju 6. rojstnega dne. Velikost jumbo svečke za praznovanje je cca 20 cm.

 • XXL balon številka 6, rdeča

  XXL balon številka 6 rdeče barve je namenjen dekoraciji ob praznovanju rojstnega dne. XXL balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 86 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon številka 6 rdeče barve.

 • Svečka za 6 let, Hello Kitty

  Svečka Hello Kitty je namenjena praznovanju 6 rojstnega dne. Svečka je za 6 rojstni dan.

 • Majčka za rojstni dan, Cesta 6

  Majčka z odtisnjenim motivom Cars za šesti rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 110, 116, 128 in 140! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Cars 6

  Majčka z odtisnjenim motivom Cars za šesti rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 110, 116, 128 in 140! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Svečke 6

  Majčka z odtisnjenim motivom Svečke za šesti rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 110, 116, 128 in 140! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Čas za zabavo 6, deklica

  Majčka z odtisnjenim motivom Čas za zabavo za šesti rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 110, 116, 128 in 140! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Kupi sladoled 6, deklica

  Majčka z odtisnjenim motivom Kupi mi sladoled za šesti rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 110, 116, 128 in 140! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Kupi sladoled 6, fant

  Majčka z odtisnjenim motivom Kupi mi sladoled za šesti rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 110, 116, 128 in 140! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Sigurno sem 6

  Majčka z odtisnjenim motivom številke za šesti rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 110, 116 in 128! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Svečka za rojstni dan številka 6, bleščeča, črna

  Svečka v obliki številke 6 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka je v črni barvi in je bleščeča. Velikost svečke za rojstni dan je 7,5 x 4,5 cm. Svečka za rojstni dan ima dodan prozoren nastavek.

 • Svečka za rojstni dan številka 6, bleščeča, zlata

  Svečka v obliki številk 6 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka je v zlati barvi in je bleščeča. Velikost svečke za rojstni dan je 7,5 x 4,5 cm. Svečka za rojstni dan ima dodan prozoren nastavek.

 • Svečka s pikami za rojstni dan, Številka 6

  Svečka v obliki številk 6 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka je v pikastem motivu. Velikost svečke za rojstni dan je 3,5x 7 cm. Svečka za rojstni dan ima dodan nastavek.

 • Mini prskalica številka 6

  Kresnička v obliki številke 6 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Konfetki za šesti rojstni dan, pisani

  Konfetki so namenjeni za okrasitev mize ob praznovanju šestega rojstnega dne. Konfetki za šesti rojstni dan so narejeni iz folije. V paketu prejmete 14 gramov konfetkov za praznovanje.

 • Pastelni baloni za 6. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 6 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 6. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 6.

 • Folija balon 6. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 6 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 6 rojstni dan.

 • Svečka številka 6 metalik barve, zlata

  Svečka v obliki številke 6 je namenjena kot dekoracija za praznovanje 6. rojstnega dne. Svečka za praznovanje rojstnega dne je v metalik zlati barvi. Velikost svečke za 6. rojstni dan je 6,5 cm. Prav tako ima svečka dodan nastavek bele barve.

 • Modra blešečeča svečka številka 6

  Modra bleščeča svečka številka 6 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka modre barve je posuta z bleščicami. Rojstnodnevna svečka ima dodan prozoren nastavek. Velikost svečke za 6 rojstni dan je 7,5x4,5 cm.

 • Vijolična blešečeča svečka številka 6

  Vijolična bleščeča svečka številka 6 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka vijolične barve je posuta z bleščicami. Rojstnodnevna svečka ima dodan prozoren nastavek. Velikost svečke za 6 rojstni dan je 7,5x4,5 cm.

 • Rose Gold svečka številka 6

  Rose Gold svečka številka 6 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka za rojstni dan je v Rose Gold barvi Rojstnodnevna svečka ima dodan nastavek. Velikost svečke za 6 rojstni dan je 8 cm.

 • Rdeča čudežna svečka številka 6

  Čudežna svečka številka 6 rdeče barve je namenjena kot dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Velikost čudežne prsketajoče svečke za 6. rojstni dan je 7,5x4,5 cm. Svečka ima prozoren nastavek.

 • Zelena čudežna svečka številka 6

  Čudežna svečka številka 6 zelene barve je namenjena kot dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Velikost čudežne prsketajoče svečke za 6. rojstni dan je 7,5x4,5 cm. Svečka ima prozoren nastavek.

 • Rojstnodnevna svečka številka 6

  Rojstnodnevna svečka v obliki številke 6 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka številka 6 je bleščeča in je velikosti 4 cm z dodanim nastavkom. Svečka je na voljo v rdeči, roza, modri, rumeni, vijola in zeleni barvi. Ob naročilu v opombe vpišite željeno barvo svečke.

 • Mavrični balon številka 6 s podstavkom

  XXL balon v obliki številke 6 mavrične barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 81 cm in ima dodan balonski podstavek, da lahko samostojno stoji. V paketu prejmete en nenapihnjen folija balon s...

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!