Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Pinate

Pinate

Tu je 29 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med različnimi pinatami za zabavo in igro. Pinata je igrača izdelana iz raznobarvnega papirja in se lahko napolnejo z različnimi sladkarijami.

Na voljo so vam pinate, katere se razbijejo s palico in pinate na poteg.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 29 of 29 izdelkov
 • Pinata na poteg Star Wars

  Pinata na poteg Star Wars je namenjena zabavi in igri na praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinata na poteg je velikosti 50 x15 cm.

 • Pinata Frozen

  Pinata Frozen je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinata je velikosti 43x43 cm.

 • Pinata na poteg Spiderman

  Pinata na poteg Spiderman je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost pinate je 52,5x32,5 cm.

 • Pinata Pridna čebelica

  Pinata je namenjena zabavi za rojstni dan.Dimenzije: 38 x 24 cm

 • Pinata na poteg Emoji

  Pinata Emoji je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinata je velikosti 30x40 cm.

 • Pinata Gusarska ladja

  Pinata je namenjena praznovanju rojstnega dne ali za otroško zabavo.Dimenzija: 27 x 31 cm

 • Pinata Gusarska skrinja

  Pinata Gusarska skrinja je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost pinate je 27x31 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata Birthday Princess

  Pinata Birthday Princess je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost pinate je 47x 59 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata na poteg Osliček

  Pinata Osliček je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost pinate je 57x 37 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata Čarovnica na metli

  Pinata Čarovnica na metli je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Čarovnica na metli se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Čarovnica...

 • Pinata na poteg Dracula

  Pinata Dracula je namenjena zabavi ob različnih priložnostih Velikost pinate je 55x 25 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata na poteg Torta

  Pinata Torta je namenjena zabavi ob različnih priložnostih Velikost pinate je 45x 35 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata na poteg Birthday Blossom

  Pinata Birthday Blossom je namenjena zabavi ob različnih priložnostih Velikost pinate je 47x 59 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata na poteg Brilliant Birthday

  Pinata Birthday Blossom je namenjena zabavi ob različnih priložnostih Velikost pinate je 46x 46 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata na poteg Rdeča kocka

  Pinata Rdeča kocka je namenjena zabavi ob različnih priložnostih Velikost pinate je 26x 25x 38 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata Modra želvica

  Pinata Modra želvica je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost pinate je 29x45 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata za 1. rojstni dan, modra

  Pinata za 1 rojstni dan je namenjena zabavi ob različnih priložnostih Velikost pinate je 55x35 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata za 1. rojstni dan, pink

  Pinata za 1 rojstni dan je namenjena zabavi ob različnih priložnostih Velikost pinate je 55x35 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata Božiček

  Pinata Božiček je namenjena zabavi v božičnem času. Velikost pinate je 50 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Pinata Ladja Piratov

  Pinata Ladja piratov je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Ladja piratov se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Ladja piratov je...

 • Pinata Gusarska skrinja zakladov

  Pinata Gusarska skrinja zakladov je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Gusarsko skrinjo zakladov se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost...

 • Pinata Črni zmaj

  Pinata Črni zmaj je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Črni zmaj se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Črni zmaj je 80x49x44 cm.

 • Pinata Nogometna žoga

  Pinata Nogometna žoga je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Nogometna žoga se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Nogometna žoga je...

 • Pinata na poteg Unicorn, zlat

  Pinata Unicorn je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Unicorn se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Unicorn je 33x50x12 cm.

 • Pinata na poteg Samorog

  Pinata Unicorn je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Unicorn se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Unicorn je 35x47x16 cm.

 • Pinata na poteg Torta

  Pinata Torta je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Torta se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Torta je 37x30x27 cm.

 • Pinata na poteg Metulj

  Pinata Metulj je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Metulj se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Metulj je 53x53x16 cm.

 • Pinata na poteg Sonce

  Pinata Sonce je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Sonce se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Metulj je 52x52 cm.

 • Pinata Rumen metulj

  Pinata Metulj je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Metulj se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Metulj je 48x58 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!