Organza trakovi

Organza trakovi

Tu je 32 izdelkov.

Organza trakovi različnih dimenzij in oblik kot dekoracija za različne priložnosti.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 32 of 32 izdelkov
 • Organza trak širine 5 cm, Kraljevsko moder

  Kraljevsko moder organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 3 cm, Kraljevsko moder

  Kraljevsko moder organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 5 cm, Smaragdno zelen

  Smaragdno zelen organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 3 cm, Smaragdno zelen

  Smaragdno zelen organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 5 cm, Krem

  Krem organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 3 cm, Vijoličen

  Vijoličen organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 3 cm, Svetlo zelen

  Svetlo zelen organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Roza

  Roza organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Črn

  Črn organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Temno roza

  Roza organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Srebrn

  Srebrn organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Zlat

  Zlat organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Rdeč

  Rdeč organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Bordo

  Bordo organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Svetlo moder

  Svetlo moder organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Krem

  Krem organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Svetlo roza

  Svetlo roza organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Svetlo krem

  Krem organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 3 cm, Bel

  Bel organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 30 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  7,68 €
 • Organza trak širine 5 cm, Svetlo zelen

  Svetlo zelen organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Črn

  Črn organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Temno roza

  Temno roza organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Srebrna

  Srebrn organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Zlata

  Zlat organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Bordo

  Bordo organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Svetlo moder

  Svetlo moder organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Svetlo roza

  Svetlo roza organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Bel

  Bel organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Krem

  Krem organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 20 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  10,08 €
 • Organza trak širine 5 cm, Krem filigree

  Krem filigree organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 25 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  23,40 €
 • Organza trak širine 5 cm, Bel filigree
  33160

  Bel filigree organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 25 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  23,40 €
 • Organza trak širine 5 cm, Rdeč filigree

  Rdeč filigree organza trak je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Organza trak je svilena tkanina, katero se uporablja za dekorativne namene. Uporablja se za dekoracijo miz, stolov, avtomobilov. V kolutku prejmete 50 mm širok ter 25 m dolg organza trak. Organza ima na obeh straneh napeljano žičko za lažje oblikovanje.

  23,40 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!