Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Gradbišče

Gradbišče

Tu je 3 izdelkov.

Gradbišče namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Gradbišče za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 3 of 3 izdelkov
  • Baloni 10/1, Bager 28 cm

    Baloni s potiskom motiva Bager so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 rumenih balonov Bager.

  • Baloni 25/1, Bager 28 cm

    Baloni s potiskom motiva Bager so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 rumenih balonov Bager.

  • Transparent Gradbišče

    Transparent motiva Gradbišče je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent za napisom Party Zone je narejen iz tršega papirja. Velikost transparenta za praznovanje otroškega rojstnega dne je 270x15 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!