Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Angelčki in verski kipci

Angelčki in verski kipci

Tu je 28 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med verskimi kipci za različne priložnosti.

Na voljo so vam angelčki različnih dimenzij in ostali verski kipci.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 28 of 28 izdelkov
 • Angelček klečeč s križem
  OB937172

  Klečeč angelček z dodanim križem je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angelček je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka s križem je 8x6,5 cm.

 • Angelček z roza venčkom
  OB937301

  Angelček z roza venčkom je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angelček je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka z roza venčkom je 6 cm.

 • Angelček z roza venčkom in križem
  OB937334

  Angelček z roza venčkom in križem je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angelček je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka z roza venčkom je 7x5 cm.

 • Angelček stoječ z zvezdico
  OB937334

  Angelček stoječ z zvezdico je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angelček je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka z roza zvezdico je 8 cm.

 • Angelček sedeč z zvezdico
  OB937139

  Angelček sedeč z zvezdico je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angelček je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka z roza zvezdico je 8x 9 cm.

 • Angelček Dojenček
  US38138

  Angelček Dojenček na krilu je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angelček je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka z roza zvezdico je 14x 13 cm.

 • Angelček z venčkom v vrečki
  US34141

  Angelček z venčkom je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angelček je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka z venčkom je 5 cm. Izbirate lahko med roza in modrim angelčkom OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE KAKŠNO BARVO ANGELČKA ŽELITE!

 • Par angelov na krilu
  US34070

  Par angelov na krilu je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angelček je narejen iz posebne polimase. Velikost para angelov na krilu je 5x 8 cm.

 • Angelček na dozi
  OB937138

  Angelček na dozi je namenjen kot darilo ob praznovanju rojstva otroka, krstu, obhajilu ali birmi. Angelček je narejen iz posebne polymase. Velikost angelčka na dozi je 8,5x4 cm.

 • Klečeč angel s križem, fantek
  OB937322

  Klečeč angel s križem je namenjen kot darilo ali dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih, kot so rojstvo, krst, obhajilo ali birma. Angel s križem v obliki fantka je narejen iz posebne polymase. Velikost angelčka s križem je 15x9,5 cm.

 • Klečeč angel s križem, deklica
  OB937322

  Klečeč angel s križem je namenjen kot darilo ali dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih, kot so rojstvo, krst, obhajilo ali birma. Angel s križem v obliki deklice je narejen iz posebne polymase. Velikost angelčka s križem je 15x9,5 cm.

 • Klečeč angel v vrečki
  OB937093

  Klečeč angel v majhni darilni vrečki je namenjen kot darilo ali dekoracija ob rojstvu, krstu, obhajilu ali birmi. Angel kateri kleči je narejen iz posebne polymase. Velikost klečečega angelčka je 5x6 cm.

 • Sedeč angelček v vrečki
  OB937370

  Angelček v sedeči obliki je namenjen kot darilo ali dekoracija ob različnih obdarovalnih priložnostih. Sedeči angelček je narejen iz posebne polimase. Angelček za različne priložnosti je velikosti 4 cm. V paketu prejmete angelčka v vrečki.

 • Angelček Otrok na peresu
  IK5407

  Angelček Otrok na peresu je namenjen kot dekoracija ali darilo ob rojstvu otroka ali krstu. Angelček na krilu je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka na krilu je 8 cm.

 • Angelček na srčku
  IK4427

  Angelček na srčku je namenjen za dekoracijo ali darilo ob rojstvu otroka, krstu ali obhajilu. Angel sedeč na srčku je narejen iz posebne polimase. Velikost angela na srčku je 9 cm.

 • Klečeča deklica na dlani
  IK8745

  Klečeča deklica na dlani, katera moli je namenjena kot dekoracija ali darilo ob praznovanju krsta ali obhajila. Kipec Klečeča deklica na dlani je narejen iz posebne polimase. Velikost klečeče deklice je 10x7 cm.

 • Klečeč deček na dlani
  IK8745

  Klečeč deček na dlani, kateri moli je namenjena kot dekoracija ali darilo ob praznovanju krsta ali obhajila. Kipec Klečeč deček na dlani je narejen iz posebne polimase. Velikost klečečega dečka je 10x7 cm.

 • Sedeči angelček 5 cm
  OB936949

  Sedeči angelček je namenjen kot dekoracija ali darilo ob praznovanju rojstva otroka, ob krstu ali obhajilu. Sedeči angelček je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka iz polimase je 5 cm.

 • Sedeč angelček s srčkom
  W55856

  Sedeč angel z dodanim srčkom je namenjen za dekoracijo ali kot darilo ob praznovanju rojstva otroka, ob krstu ali za obhajilo. Angel je narejen iz posebne polimase. Velikost sedečega angela s srcem je 6 cm.

 • Angel na krilu 9x12 cm
  US46153

  Kipec Angel na krilu je namenjen kot dekoracija ali darilo ob rojstvu, krstu ali obhajilu. Angel na krilu je narejen iz posebne polimase. Velikost angela na krilu 9x12 cm.

 • Angel s čajno lučko 12 cm
  US33468

  Angel z dodano čajno lučko je namenjen za dekoracijo ali darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Angel je narejen iz posebne polimase. Velikost angela s čajno lučko je 12 cm.

 • Stoječi angel zavit v krila 27 cm
  IK2009

  Stoječi angel zavit v krila je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angel stoječ je narejen iz posebne polimase. Velikost stoječega angela je 27 cm.

 • Angel s podstavkom za svečo
  IK6448

  Angel s podstavkom za svečo je namenjen kot darilo ob različnih obdarovalnih priložnostih. Angel je narejen iz posebne polimase. Velikost angela s podstavkom za svečo je 20 cm.

 • Kipec Sveta družina z led lučko
  IK3912

  Kipec sveta družina z dodano led lučko je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Kipec Sveta družina je narejen iz posebne polimase. Velikost kipca Sveta družina je 21 cm.

 • Verski kipec Fant v molitvi
  IK1485

  Verski kipec Fant v molitvi je namenjen kot dekoracija ali darilo ob praznovanju obhajila ali birme. Kipec je narejen iz posebne polimase. Velikost kipca je 9,5 cm.

 • Verski kipec Deklica v molitvi
  IK1485

  Verski kipec Deklica v molitvi je namenjen kot dekoracija ali darilo ob praznovanju obhajila ali birme. Kipec je narejen iz posebne polimase. Velikost kipca je 9,5 cm.

 • Križ z otrokom
  IK1486

  Verski kipec Križ z otrokom je namenjen za dekoracijo ali kot darilo ob rojstvu ali krstu otroka. Verski kipec je narejen iz posebne polimase. Velikost kipca je 11,5 cm.

 • Angelček v vrečki
  IK5472

  Angelček v vrečki je namenjen kot dekoracija ali darilo ob rojstvu, krstu ali obhajilu. Angelček v vrečki je narejen iz posebne polimase. Velikost angelčka je 7 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!