Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Pujsa Pepa

Pujsa Pepa

Tu je 16 izdelkov.

Pujsa Pepa namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Pujsa Pepa za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 16 of 16 izdelkov
 • Krožniki Pujsa Pepa 23 cm, 8/1

  Krožniki Pujsa Pepa so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Pujse Pepe. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Pujsa Pepa.

 • Kozarčki Pujsa Pepa 200 ml, 8/1

  Kozarčki Pujsa Pepa so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Pujse Pepe. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Pujsa Pepa.

 • Serviete Pujsa Pepa 33x33 cm, 20/1

  Serviete Pujsa Pepa so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Pujsa Pepa.

 • Lateks baloni Pujsa Pepa, 10/1

  Lateks baloni Pujsa Pepa so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in narejeni s potiskom Pujse Pepe. Velikost balonov je 23 cm. V paketu prejmete 10 balonov Pujsa Pepa.

 • Airwalker balon Pujsa Pepa

  Balon AirWalker Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Airwalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 91x121 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Pujsa Pepa.

 • Folija balon Peppa Pig in a Dress

  Folija balon Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Pujsa Pepa je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

 • Folija balon Pujsa Pepa 1

  Folija balon Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pujsa Pepa je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 76x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Namizni prt Pujsa Pepa

  Namizni prt motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt Pujsa Pepa je narejen iz pvc. Velikost prta motiva Pujsa Pepa je velikosti 120x180 cm. Prt je lahko večkratno uporabite.

 • Folija balon Pujsa Pepa Happy Birthday

  Folija balon motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pujsa Pepa je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona Pujsa Pepa z napisom Happy Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

 • Pujsa Pepa set za 8 otrok

  Set Pujsa Pepa je namenjen praznovanju rojstnega dne za 8 otrok. Set Pujsa Pepa vsebuje naslednje izdelke -8 krožnikov velikosti 23 cm. -8 kozarčkov volumna 250 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -1 prt iz pvc velikosti 120x180 cm

 • Pujsa Pepa set za 16 otrok

  Set Pujsa Pepa je namenjen praznovanju rojstnega dne za 16 otrok. Set Pujsa Pepa vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov velikosti 23 cm. -16 kozarčkov volumna 200 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -2 prt iz pvc velikosti 120x180 cm -1 transparent Happy Birthday

 • Folija balon Pujsa Pepa

  Folija balon motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pujsa Pepa je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona Pujsa Pepa rumene barve je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

 • Klobučki Pujsa Pepa

  Klobučki Pujsa Pepa so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Otroški klobučki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 6 otroških klobučkov Pujsa Pepa.

 • Svečke Pujsa Pepa

  Svečke motiva Pujsa Pepa so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene s poslikavo Pujse Pepe V paketu prejmete 4 svečke Pujsa Pepa.

 • Pujsa Pepa rojstnodnevni transparent

  Transparent motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Pujsa Pepa je narejen iz tršega papirja. Dolžina transparenta Pujsa Pepa z napisom Happy Birthday je 215 cm.

 • Transparent Happy Birthday Pujsa Pepa

  Transparent motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Pujsa Pepa je narejen iz tršega papirja. Dolžina transparenta Pujsa Pepa z napisom Happy Birthday je 210 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!