Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Morska deklica

Morska deklica

Tu je 8 izdelkov.

Morska deklica namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Morska deklica za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 8 of 8 izdelkov
 • Krožniki Morska deklica 8/1

  Krožniki s potiskom motiva Morska deklica so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Morska deklica so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiva Morska deklica.

 • Kozarčki Morska deklica

  Kozarčki motiva Morska deklica so namenjeni za namizno dekoracijo ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Morska deklica so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov motiv Morska deklica.

 • Serviete Morska deklica

  Serviete motiv Morska deklica so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Morska deklica. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet.

 • Namizni prt Morska deklica

  Namizni prt motiv Morska deklica je namenjen za dekoracijo ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt Morska deklica je narejen iz pvc in se ga lahko po uporabi enostavno zavrže. Velikost prta Morska deklica je 137x213 cm.

 • Namizna dekoracija Morska deklica

  Namizna dekoracija motiv Morska deklica je namenjen okrasitvi mize ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija je narejena iz tršega papirja. Velikost namizne dekoracije Morska deklica je 35 cm.

 • Transparent Morska deklica

  Transparent motiva Morska deklica je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in posut z bleščicami. Transparent Morska deklica je dolžine 275 cm.

 • Morska deklica Set za 8 otrok

  Rojstnodnevni set motiva Morska deklica je namenjen praznovanju rojstnega dne za 8 oseb. Rojstnodnevni set za 8 otrok vsebuje -8 krožnikov Morska deklica velikosti 18 cm -8 kozarčkov Morska deklica volumna 266 ml -16 serviet Morska deklica velikosti 33x33 cm. -1x namizni prt Morska deklica velikosti 137x216 cm Z našim setom za praznovanje 8 otrok lahko...

 • Morska deklica Set za 16 otrok

  Rojstnodnevni set motiva Morska deklica je namenjen praznovanju rojstnega dne za 8 oseb. Rojstnodnevni set za 8 otrok vsebuje -16 krožnikov Morska deklica velikosti 18 cm -16 kozarčkov Morska deklica volumna 266 ml -16 serviet Morska deklica velikosti 33x33 cm. -2x namizni prt Morska deklica velikosti 137x216 cm -2x namizna dekoracija Morska deklica -1x...

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!