Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Zabava v RDEČI

Zabava v RDEČI

Tu je 25 izdelkov.

Popolna namizna in ostala dekoracija v rdeči barvi. Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, servetki, lampijoni in ostalo dekoracijo in si pripravite popolno tematsko zabavo rdeče barve.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 25 of 25 izdelkov
 • Krožniki RDEČI 23 cm / 16 kos

  Krožniki rdeče barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki rdeče barve so narejeni v velikosti 23 cm. Rdeči krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 16 krožnikov rdeče barve.

 • Kozarčki RDEČI 270 ml / 8 kos

  Kozarčki rdeče barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so narejeni v rdeči barvi iz tršega papirja. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 8 namiznih kozarčkov za praznovanje.

 • Serviete RDEČE 13x13 cm / 20 kos

  Namizne serviete so namenjene kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Serviete so narejene v rdeči barvi iz papirja. Velikost serviet rdeče barve je 13x13 cm. V paketu prejmete 20 serviet rdeče barve.

 • Serviete RDEČE 16x16 cm / 20 kos

  Namizne serviete so namenjene kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Serviete so narejene v rdeči barvi iz papirja. Velikost serviet rdeče barve je 16x16 cm. V paketu prejmete 20 serviet rdeče barve.

 • Pribor - RDEČA

  Namizni pribor rdeče barve je namenjen kot dodatek ob različnih zabavnih priložnostih. Pribor za praznovanje in zabavo je narejen iz pvc. V setu prejmete 6 vilic, 6 nožev in 6 žličk. Pribor se lahko opere in ponovno uporabi.

 • Dekorativna pahljača 3/1, Rdeča

  Dekorativna pahljača je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Ob odprtju embalaže izdelek razprete in dobite pravo barvno dekoracijo. Velikost posamezne dekorativne pahljače je 15,2 cm. V paketu prejmete 3 rdeče dekorativne pahljače na vrvici.

 • Rdeča dekorativna pahljača 40,6 cm

  Dekorativna pahljača je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Ob odprtju embalaže izdelek razprete in dobite pravo barvno dekoracijo. Velikost dekorativne pahljače je 40,6 cm. V paketu prejmete pink dekorativno pahljačo na vrvici.

 • Lampijon 25 cm, rdeč

  Lampijon je namenjen okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Lampijon ima premer 25 cm. Ne vsebuje nastavka za sveče. Lampijon je v rdeči barvi.

 • Puff Pom rdeč lampijon

  Puff Pom lampijon je namenjen okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Premer lampijona je 40,6 cm. Zraven je dodana vrvica in navodila. Puff Pom lampijon je rdeče barve.

 • Lampijon s satovjem, rdeč

  Lampijon je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lampijon ima obliko satovja in je velikosti 20,3cm. Lampijon v obliki satovja je v rdeči barvi.

 • Girlanda z mini lampijoni, rdeča

  Girlanda z mini lampijoni je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju. Posamezen lampijon je velikosti 7 cm. Dolžina girlande je 213 cm. Sestava girlande je iz tršega papirja. Girlanda z dodanimi mini lampijoni je rdeče barve.

 • Girlanda s pikami, rdeča

  Girlanda s pikami je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dolžina girlande je 274 cm. Pike so v treh različnih velikostih. Girlanda s pikami je narejena v rdeči barvi.

 • Prt RDEČ, 135 x 270 cm

  Prt rdeče barve je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne ali kakšne druge zabave. Plastičen prt je v velikosti  135 x  270 cm Prt se lahko uporabi večkrat.

 • Okrogel Prt RDEČ, 210 cm

  Okrogel prt rdeče barve je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne ali kakšne druge zabave. Prt je okrogle oblike in ima premer 210 cm. Prt za dekoracijo in zabavo rdeče barve je narejen iz pvc. Prt rdeče barve se lahko ponovno uporabi.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl rdeči 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, Pearl rdeči 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v pearl rdeči barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Slamice 50/1, rdeče

  Slamice v rdeči barvi so namenjene zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. V paketu prejmete 50 slamic.

 • Magične svečke z nastavki, rdeče

  Magične svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne. Magične svečke rdeče barve so narejene na način, ko že ugasnejo se ponovno prižgejo nazaj. Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne magične svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 magičnih...

 • Svečke z nastavki, rdeče

  Svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 svečk rdeče barve.

 • Kozarčki pvc rdeči 355 ml, 10/1

  Rdeči pvc kozarčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.  Kozarčki so narejeni iz pvc v rdeči barvi. Volumen rdečih kozarčkov je 355 ml. V paketu prejmete 10 kozarčkov iz pvc.

 • Okrogli rdeči krožniki 23 cm, pvc 10/1

  Rdeči krožniki so namenjeni kot dodatek k različnim zabavnim priložnostim. Krožniki so narejeni v rdeči barvi. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov iz pvc.

 • Namizni prt , bordo 135x270 cm

  Namizni prt je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Prt je narejen iz pvc bordo barve. Velikost prta bordo barve je 135x270 cm. Prt iz pvc se lahko ponovno uporabi.

 • Okrogel namizni pvc prt, bordo

  Okrogel namizni prt je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Prt je narejen iz plastike. Premer prta bordo barve je 213 cm.

 • Eleganten namizni prt krilce, bordo

  Eleganten namizni prt kot krilce je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Elegantno krilo je narejeno iz pvc. Namizno elegantno krilo je narejeno v bordo barvi. Velikost je 73x426 cm. Namizni prt ni vključen v ponudbo.

 • Pribor - Bordo

  Namizni pribor bordo barve je namenjen kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.  Pribor je narejen iz pvc v bordo barvi. Pribor vsebuje 6 vilic, 6 žličk in 6 nožev. Pribor v bordo barvi se lahko opere in ponovno uporabi.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!