V današnjem blogu vam bomo predstavili enega od najpopularnejših otroških risanih junakov in to je Mickey Mouse. Mickey Mouse je torej smešna risanka z živalskimi liki, in je maskota podjetja Walt Disney. Samega junaka z imenom Mickey Mouse sta ustvarila Ub Iwerks in Walt Disney v letu 1928.

Mickey Mouse se je po svojem rojstvu pojavil v več kot 130 filmih in še danes navdušuje staro in mlado v vseh starostnih obdobjih. Lik Mickey Mouse je sicer v vsem tem obdobju doživel številne preobrazbe, ampak njegova prava osnova ostaja enaka.

Mickey Mouse je znan tudi po tem, da poleg njegovega lika v risankah nastopajo predvsem tudi njegova partnerica Minnie Mouse, Donald Duck, njegov hišni pes Pluton, lik Pepe in še mnogi drugi.

Ker je torej naš junak Mickey Mouse tudi v današnjem obdobju še vedno tako popularen, kot je bil v preteklosti, si veliko naših malčkov še vedno želi praznovati svoj rojstni dan v motivu Mickey Mouse.

Ravno zato, vam bomo podali nekaj nasvetov kako preživeti malčkov rojstni dan z našim risanim junakom.

Za praznovanje rojstnega našega malčka ali malčice imamo torej na voljo veliko izbiro dodatkov in party programa motiva Mickey Mouse s katerimi boste doživeli nepozaben otroški rojstni dan.

Preden se lotimo priprave rojstnega dne, moramo najprej poskrbeti za pripravo prostora za praznovanje v motivu našega risanega junaka Mickey Mouse in sicer lahko prostor za praznovanje okrasimo z različnimi baloni za rojstni dan. Na voljo so vam folija baloni motiva Mickey Mouse

in

baloni iz lateksa s potiskom motiva Mickey Mouse

Pri lateks balonih s potiskom motiva našega risanega junaka lahko izbirate balone s potiskom besedila Happy Birthday in brez potiska besedila, ampak samo s potiskom našega risanega junaka.

Prav tako pa prostor lahko okrasite z Airwalker baloni Mickey Mouse, kar prostoru doda poseben efekt. Airwalker baloni so posebni baloni iz folije, katere lahko napihnete z zrakom in podajo izgled, kot da navidezno hodijo poleg vas.

Izbirate lahko med dvema vrstama Airwalker balon in sicer

airwalker-balon-miki-mouse.jpg  in  

Zdaj pa pride na vrsto namizna dekoracija motiva Mickey Mouse in sicer krožniki. Krožniki motiva Mickey Mouse so narejeni iz tršega papirja in so v velikosti 20 ali 23 cm.

Na voljo imate dva različna motiva Mickey Mouse krožnikov.

Papirnate krožnike lahko po praznovanju rojstnega dne enostavno odvržete, saj so narejeni tako, da se lahko ponovno reciklirajo.

Poleg samih krožnikov za popolno rojstnodnevno praznovanje potrebujete tudi kozarčke z motivom Mickey Mouse. Kozarčki so izdelani iz plastike in so prav tako na voljo v dveh različnih motivih. Volumen kozarčkov Mickey Mouse je 200 ml.

Za praznično rojstnodnevno mizo prav tako ne smemo pozabiti na prtičke s potiskom motiva Mickey Mouse. Servetki so narejeni iz papirja in so velikosti 33x33 cm. V posameznem pakiranju prejmete 20 prtičkov, kateri so po samem koncu praznovanja prav tako lahko zavržejo in reciklirajo.

Na sami rojstnodnevni zabavi pa prav tako ne smemo pozabiti na rojstnodnevne svečke motiva Mickey Mouse. Na voljo vam je širok izbor TUKAJ

V kolikor pa želite vaše praznovanje še nekoliko popestriti lahko vašemu praznovanju dodate dodatne balone iz lateksa z napisi za rojstni dan, kjer so vam na voljo različni barvni baloni za praznovanje rojstnega dne, tako s potiskom številk, kot z napisi za praznovanje rojstnega dne.

BALONE ZA ROJSTNI DAN NAJDETE TUKAJ

Na naši spletni strani pa lahko izbirate tudi med ostalimi party izdelki z dodanimi letnicami med 2 in 10 let za praznovanje rojstnega dne.

DODATKI K LETNICAM

V kolikor bi želeli, da se vaše praznovanje okrasi tudi z balonskimi dekoracijami po vaših željah, nas pokličite in mi vam bomo pripravili željeno balonsko dekoracijo po vaših željah in vam jo, v kolikor bo to mogoče osebno pripeljali na vaš naslov.

Želimo vam prijetno praznovanje

Vaša Top zabava