Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Maša in Medo

Maša in Medo

Tu je 15 izdelkov.

Maša in Medo namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Maša in Medo za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 15 of 15 izdelkov
 • Krožniki Maša in Medo 18 cm, 8/1

  Krožniki Maša in Medo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Maše in Meda. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Maša in Medo.

 • Krožniki Maša in Medo 23 cm, 8/1

  Krožniki Maša in Medo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Maše in Meda. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Maša in Medo.

 • Kozarčki Maša in Medo 200 ml, 8/1

  Kozarčki Maša in Medo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz pvc in potiskani z motivom Maše in Meda. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Maša in Medo.

 • Serviete Maša in Medo 33x33 cm, 20/1

  Serviete Maša in Medo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete motiva Maša in Medo so narejeni iz papirja. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Maša in Medo.

 • Prt Maša in Medo

  Prt Maša in Medo je namenjen kot dekoracijo ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva Maše in Meda. Velikost prta Mša in Medo je 120x180 cm.

 • Party klobučki Maša in Medo, 6/1

  Klobučki Maša in Medo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Maše in Meda. V paketu prejmete 6 party klobučkov.

 • Slamice Maša in Medo, 6/1

  Slamice Maša in Medo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene z motivom Maše in Meda. Velikost slamic je 25 cm. V paketu prejmete 6 slamic Maša in Medo.

 • Transparent Maša in Medved

  Transparent Maša in Medved je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta je 200 cm.

 • Vabila Maša in Medo 6/1

  Vabila Maša in Medo so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 9,5x14,5 cm. V paketu prejmete 6 vabil z priloženimi ovojnicami.

 • Svečke Maša in Medo 12/1

  Svečke Maša in Medo so namenjene kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečke so narejene s potiskom motiva Maša in Medo. V paketu prejmete 12 svečk.

 • Folija balon Maša in Medo

  Folija balon Maša in Medo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Maša

  Folija balon Maša in Medo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 102 cm V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Maša in Medo 70 cm

  Folija balon Maša in Medo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 70,50 cm V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pisani baloni Maša in Medo 10/1

  Baloni Maša in Medo so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom Maše in Medveda so iz lateksa v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 lateks balonov motiva Maše in Medveda.

 • Pisani baloni Maša in Medo 25/1

  Baloni Maša in Medo so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom Maše in Medveda so iz lateksa v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 lateks balonov motiva Maše in Medveda.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!