Novi izdelki

Prikazanih 1 - 53 of 53 izdelkov
 • Poročni par Gasilski avto
  US21755

  Poročni par Gasilski avto je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni gasilski avto je v rdeči barvi in je narejen z napisom Just Married. Velikost poročnega gasilskega avtomobila je 9,5x18,5 cm.

  19,90 €
 • Folija balon Stop znak 70 let, metalik

  Folija balon Stop znak 70 let metalik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Stop znak 70 let je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,90 €
 • Folija balon Stop znak 60 let, metalik

  Folija balon Stop znak 60 let metalik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Stop znak 60 let je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,90 €
 • Folija balon Stop znak 50 let, metalik

  Folija balon Stop znak 50 let metalik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Stop znak 50 let je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,90 €
 • Folija balon Stop znak 40 let, metalik

  Folija balon Stop znak 40 let metalik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Stop znak 40 let je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  4,90 €
 • Označevalni znak Abraham, desna

  Označevalni znak z napisom Abraham je namenjen kot dekoracija za praznovanje 50 rojstnega dne. Označevalni znak za Abrahama je narejen v dolžini 45 in širini 14 cm. Znak je obarvan v rumeni barvi, napis pa v črni. Smerokaz Abraham ima puščico narejeno v desno in je iz stiropora.

  9,90 €
 • Označevalni znak Abraham, leva

  Označevalni znak z napisom Abraham je namenjen kot dekoracija za praznovanje 50 rojstnega dne. Označevalni znak za Abrahama je narejen v dolžini 45 in širini 14 cm. Znak je obarvan v rumeni barvi, napis pa v črni. Smerokaz Abraham ima puščico narejeno v levo in je iz stiropora.

  9,90 €
 • Označevalni znak Poroka, leva

  Označevalni znak z napisom Poroka je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Označevalni znak za poročno praznovanje je narejen v dolžini 45 in širini 14 cm. Znak je obarvan v rumeni barvi, napis pa v črni. Smerokaz Poroka ima puščico narejeno v levo in je iz stiropora.

  9,90 €
 • Označevalni znak Poroka, desna

  Označevalni znak z napisom Poroka je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Označevalni znak za poročno praznovanje je narejen v dolžini 45 in širini 14 cm. Znak je obarvan v rumeni barvi, napis pa v črni. Smerokaz Poroka ima puščico narejeno v desno in je iz stiropora.

  9,90 €
 • Svečke z nastavki, krem

  Svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 svečk krem barve.

  2,50 €
 • Svečke z nastavki, zelene

  Svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 svečk zelene barve.

  2,50 €
 • Svečke z nastavki, turkizna

  Svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 svečk turkizne barve.

  2,50 €
 • Svečke z nastavki, roza

  Svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 svečk roza barve.

  2,50 €
 • Svečke z nastavki, rdeče

  Svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 svečk rdeče barve.

  2,50 €
 • Svečke z nastavki, rumene

  Svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 svečk rumene barve.

  2,50 €
 • Metalik baloni Just Married Srčki 6/1

  Metalik baloni z napisom Just Married so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni metalik baloni so narejeni v velikosti 30 cm. Poročni metalik baloni so v beli barvi. V paketu prejmete 6 poročnih balonov Just Married.

  3,60 €
 • Metalik baloni Just Married 6/1

  Metalik baloni z napisom Just Married so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni metalik baloni so narejeni v velikosti 30 cm. Poročni metalik baloni so v beli barvi. V paketu prejmete 6 poročnih balonov Just Married.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Mr & Mrs 6/1

  Pastelni baloni z napisom Mr & Mrs so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni pastelni baloni so narejeni v velikosti 30 cm. Poročni pastelni baloni so v beli barvi. V paketu prejmete 6 poročnih balonov Mr in Mrs.

  3,60 €
 • Pastelni baloni I Love You 6/1

  Pastelni baloni I Love You so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so v pastelno rdeči barvi in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom napisa I Love You. V paketu prejmete 6 balonov.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Srca 6/1

  Pastelni baloni Srca so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so v pastelni rdeči in roza barvi in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom src. V paketu prejmete 6 balonov.

  3,60 €
 • Prozorni baloni Zlata srca 6/1

  Prozorni baloni Zlata srca so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so prozorni in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom zlatih src. V paketu prejmete 6 balonov.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Ladies Night 6/1

  Pastelni baloni Ladies Night so namenjeni kot dekoracija ob zabavi na dekliščini. Baloni motiva Ladies Night so v roza in črni pastelni barvi. Velikost balonov Ladies Night je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Ladies Night.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Sovice 6/1

  Pastelni baloni Sovice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Sovice so v zeleni, roza in temno rjavi pastelni barvi. Velikost balonov Sovice je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Sovice.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Panda 6/1

  Pastelni baloni Panda so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Panda so v beli pastelni barvi. Velikost balonov Panda je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Panda.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Čebelice 6/1

  Pastelni baloni Čebelice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Čebelice so v rumeni in oker barvi Velikost balonov Čebelice je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Čebelice.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Vesele pošasti 6/1

  Pastelni baloni Vesele pošasti so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Smiley so v roza, levandi, modri, zeleni, rumeni in oranžni barvi Velikost balonov pošasti je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Vesele pošasti.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Smiley 6/1

  Pastelni baloni Smiley so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Smiley so v rumenih barvah.. Velikost balonov Smiley je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Smiley.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Piratske lobanje 6/1

  Pastelni baloni Piratske lobanje so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva piratskih lobanj so v črni barvi. Velikost balonov Piratske lobanje je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva piratov.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Okostje dinozavrov 6/1

  Pastelni baloni Okostja dinozavrov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv dinozavri so v zeleni in temno rjavi barvi. Velikost balonov Okostja dinozavrov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva dinozavrov.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Živali na kmetiji 6/1

  Pastelni baloni Živali na kmetiji so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv živali na kmetiji so v zelenih, rdeči, modri, oranžni, rumeni in lila barvi. Velikost balonov Živali na kmetiji je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom domačih živali.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Nogomet 6/1

  Pastelni baloni s potiskom Nogometnih žog so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv nogomet so v zelenih in belih barvah. Velikost balonov Nogomet je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom nogometnih žog.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Unicorn Birthday 6/1

  Pastelni baloni Unicorn Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne deklice. Baloni Unicorn z napisom Happy Birthday so v pink, roza in lila barvi. Velikost balonov Unicorn Birthday je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Unicorn Birthday.

  3,60 €
 • Pastelni baloni Happy Birthday to you 6/1

  Pastelni baloni v črni barvi in napisom Happy Birthday to you so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Velikost balonov za praznovanje rojstnega dne je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov črne barve za rojstni dan.

  3,60 €
 • Prozorni baloni Sweet 16, 6/1

  Pastelni baloni z napisom Sweet 16 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 16 rojstnega dne. Pastelni baloni so v črni, lila in roza barvi. Baloni Sweet 16 so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 16 rojstni dan.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 90. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 90 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 90. rojstnega dne. Baloni za devetdeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 90. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 90.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 80. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 80 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 80. rojstnega dne. Baloni za osemdeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 80. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 80.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 70. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 70 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 70. rojstnega dne. Baloni za sedemdeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 70. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 70.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 60. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60. rojstnega dne. Baloni za šestedeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 60. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 60.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 50. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50. rojstnega dne. Baloni za petdeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 50. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 50.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 40. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40. rojstnega dne. Baloni za štirideseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 40. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 40.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 30. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30. rojstnega dne. Baloni za trideseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 30. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 30.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 20. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 20 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 20. rojstnega dne. Baloni za dvajseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 20. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 20.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 18. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18. rojstnega dne. Baloni za osemnajsti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 18. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 18.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 16. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 16 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 16. rojstnega dne. Baloni za šestnajsti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 16. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 16.

  3,60 €
 • Prozorni baloni za 10. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 10 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Baloni za deseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 10. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 10.

  3,60 €
 • Pastelni baloni za 9. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 9 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 9. rojstnega dne. Baloni za deveti rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 9. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 9.

  3,60 €
 • Pastelni baloni za 8. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 8 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 8. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 8. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 8.

  3,60 €
 • Pastelni baloni za 7. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 7 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 7. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 7. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 7.

  3,60 €
 • Pastelni baloni za 6. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 6 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 6. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 6.

  3,60 €
 • Pastelni baloni za 5. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 5 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 5. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 5. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 5.

  3,60 €
 • Pastelni baloni za 4. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 4 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 4. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 4. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 4.

  3,60 €
 • Pastelni baloni za 3. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 3 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 3. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 3.

  3,60 €
 • Pastelni baloni za 2. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 2 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 2. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 2.

  3,60 €
Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!