Dekoracija iz balonov Rdeči srčki, bela 10/1 Povečaj

Dekoracija iz balonov Beli srčki, magenta 10/1

Nov

Balonski šopek je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.

Dekoracija vsebuje:

-10x lateks balon s potiskom srčkastega motiva v velikosti 28 cm

Vsi baloni so napihnjeni s helijem.

Baloni so notranje premazani s tekočini Hi Float za daljšo obstojnost!

Dekoracija vsebuje trakove in balone z napisom v velikosti 28 cm.

Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

Več informacij

38,00 €

Do brezplačne dostave vam manjka še 80,00 € !

Več informacij

Dekoracija iz balonov je sestavljena iz različnih vrst balonov. Uporabljamo lateks balone, folija balone in bubble balone.Prav tako je posamezna balonska dekoracija napihnjena tako s helijem kot z zrakom.

Balonska dekoracija je občutljiva na velike temperaturne razlike, posebno v hladnem vremenu, saj se predvsem helij v nizkih temperaturah skrči, zato postanejo baloni ohlapni, balonska dekoracija pa se posledično lahko spusti. Vendar se ob dvigu temperature helij zopet razširi, dekoracija pa se dvigne. Visoka temperatura pa lahko povzoči preveliko raztezanje plina in same balonske dekoracije in v skrajnem primeru tudi poči (npr. 40stopinj celzija).
Balonske dekoracije oziroma njene posamezne dele je prepovedano spuščati v zrak in jih uporabljati v bližini električnih vodov.

V bližini balonov ni priporočljivo zadrževanje otrok do starosti 36 mesecev, oziroma je priporočljiva prisotnost odraslih oseb.

Ob izbiri in naročilu izbrane balonske dekoracije je potrebno predhodno plačilo. Plačilo po povzetju ali z osebnim prevzemom ni mogoče. Lahko izbirate med naslednjimi plačili!

-plačilo preko kartice Mastercard ali Visa

-plačilo preko PAYPAL

-plačilo z Moneto

-plačilo po predračunu

Podatki za nakazilo se vam izpišejo ob potrditvi naročila

Naslednji korak pri naročilu je prevzem oziroma pošiljanje naročene dekoracije.
Ker se zavedamo, da je pošiljanje balonske dekoracije zahtevna operacija, lahko ob predhodni označitvi na obrazcu za naročilo izbirate med naslednjimi možnostmi prevzema dekoracije:

-oseben prevzem balonske dekoracije na našem naslovu: Med vrtovi 5, Vrhnika
Po naročilu in plačilu se dogovorimo za željeni čas prevzema balonske dekoracije.

-naša dostava na vaš ali kateri drug željen naslov
Po naročilu in plačilu se dogovorimo za našo dostavo izbrane balonske dekoracije na željen naslov. V kolikor je mogoče, upoštevamo tudi željeno uro dostave. Dostavljamo na območje Ljubljane v krogu 10 km.Osebna dostava na tem območju se zaračuna po ceni 7,9 eur.

-dostava s pošto Slovenije
Pri dostavi s Pošto Slovenije je strošek pošiljanja 5,9 eur, ki vključuje strošek dostave pošte, prilagojeno veliko škatlo, ter opcijo pazlivejše ravnanje s pošiljko.

Določenih balonskih dekoracij zaradi velikosti ni mogoče pošiljati preko Pošte Slovenije, zato je za te, posebno velike, dekoracije mogoč samo prevzem na naši lokaciji ali z našo dostavo na željeni naslov.


Slike dekoracij so simbolične, saj lahko pride do določenih odstopanj.

V kolikor bi želeli podrobnejše informacije nam pišite na info@top-zabava.com ali nas pokličite na 040 167 486.

Vaša Top zabava

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!