OTROŠKE ZABAVE

Tu je 2547 izdelkov.

Priredite nepozabno otroško zabavo in praznovanje!

Dekoracija in pripomočki, za praznovanje otroškega rojstnega dne. Izberite vse potrebno v izbranih motivih risanih junakov in se zabavajte!

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Priredite nepozabno otroško zabavo in praznovanje!

Dekoracija in pripomočki, za praznovanje otroškega rojstnega dne. Izberite vse potrebno v izbranih motivih risanih junakov in se zabavajte!

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Manj
Več
Prikazanih 2521 - 2547 of 2547 izdelkov
 • Folija balon Legon Film

  Folija balon Lego Film je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Lego Movie je 60x81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  8,90 €
 • Krožniki 18 cm, Črni 8/1

  Krožniki črne barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov črne barve je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov črne barve.

  2,50 €
 • Krožniki 23 cm, Črni 8/1

  Krožniki črne barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov črne barve je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov črne barve.

  2,70 €
 • Krožniki 23 cm, Srebrni 8/1

  Krožniki srebrne barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov srebrne barve je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov srebrne barve.

  2,70 €
 • Krožniki 23 cm, Zlati 8/1

  Krožniki zlate barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov zlate barve je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov zlate barve.

  2,70 €
 • Krožniki 18 cm, Ivory 8/1

  Krožniki ivory barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov ivory barve je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov ivory barve.

  2,20 €
 • Krožniki 18 cm, Ivory 20/1

  Krožniki ivory barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov ivory barve je 18 cm. V paketu prejmete 20 krožnikov ivory barve.

  2,70 €
 • Krožniki 23 cm, Ivory 8/1

  Krožniki ivory barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov ivory barve je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov ivory barve.

  2,70 €
 • Krožniki 23 cm, Ivory 16/1

  Krožniki ivory barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov ivory barve je 23 cm. V paketu prejmete 16 krožnikov ivory barve.

  3,30 €
 • Krožniki 18 cm, Kvadratni Ivory 8/1

  Krožniki ivory barve kvadratne oblike so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov ivory barve je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov ivory barve.

  2,80 €
 • Krožniki 23 cm, Kvadratni Ivory 14/1

  Krožniki ivory barve kvadratne oblike so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov ivory barve je 23 cm. V paketu prejmete 14 krožnikov ivory barve.

  3,80 €
 • Kozarčki 270 ml, Ivory 14/1

  Kozarčki Ivory barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja. Volumen ivory kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 14 kozarčkov Ivory barve.

  3,20 €
 • Kozarčki 360 ml, Ivory 10/1

  Kozarčki Ivory barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja. Volumen ivory kozarčkov je 360 ml. V paketu prejmete 10 kozarčkov Ivory barve.

  3,20 €
 • Serviete 26x26 cm, Ivory 20/1

  Serviete Ivory barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Serviete so narejene iz papirja. Velikost serviet je 26x26 cm. V paketu prejmete 20 serviet ivory barve

  2,20 €
 • Serviete 33x33 cm, Ivory 20/1

  Serviete Ivory barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Serviete so narejene iz papirja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet ivory barve

  2,40 €
 • Pinata Ladja Piratov

  Pinata Ladja piratov je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Ladja piratov se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Ladja piratov je...

  27,70 €
 • Pinata Gusarska skrinja zakladov

  Pinata Gusarska skrinja zakladov je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Gusarsko skrinjo zakladov se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost...

  27,70 €
 • Pinata Črni zmaj

  Pinata Črni zmaj je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Črni zmaj se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Črni zmaj je 80x49x44 cm.

  31,10 €
 • Pinata Nogometna žoga

  Pinata Nogometna žoga je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Nogometna žoga se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Nogometna žoga je...

  27,70 €
 • Pinata na poteg Unicorn, zlat

  Pinata Unicorn je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Unicorn se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Unicorn je 33x50x12 cm.

  31,10 €
 • Pinata na poteg Samorog

  Pinata Unicorn je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Unicorn se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Unicorn je 35x47x16 cm.

  29,10 €
 • Pinata na poteg Torta

  Pinata Torta je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Torta se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Torta je 37x30x27 cm.

  27,70 €
 • Pinata na poteg Metulj

  Pinata Metulj je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Metulj se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Metulj je 53x53x16 cm.

  31,10 €
 • Pinata na poteg Sonce

  Pinata Sonce je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Sonce se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Vsak otrok potegne posamezno vrvico. Samo ena vrvica je prava in ko otrok potegne pravo vrvico se iz pinate vsujejo sladkarije. Posamezna pinata ima 8 vrvic. Velikost pinate Metulj je 52x52 cm.

  27,70 €
 • Pinata Rumen metulj

  Pinata Metulj je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Pinato Metulj se pritrdi na določeno višino, ponavadi na kakšno drevo Višina pinate naj bo tolikšna, da jo bodo otroci lahko dosegli z tolkalom ali kakšno drugo palico. Pinjato se udarja toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Velikost pinate Metulj je 48x58 cm.

  27,70 €
 • Zastavice Tropski Tukan

  Zastavice Tropski Tukan so namenjene okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Zastavice so na vrvici in so za notranjo ali zunanjo uporabo. Zastavice so narejene s potiskom motiva Tukan. Dolžina zastavic za praznovanje je 10 metrov.

  4,50 €
 • Pisane zastavice Happy Birthday

  Zastavice za dekoracijo so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju rojstnega dne Zastavice so na vrvici in so za notranjo ali zunanjo uporabo. Zastavice so narejene s potiskom motiva za rojstni dan. Dolžina zastavic za praznovanje je 10 metrov.

  4,30 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

OTROŠKE ZABAVE

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!